Konfirmationsgaveideer - Gamermus, gamertastaturer og gamer musemåtter

Oprettet: 06-06-2017

Med forårets kommen og maj måned for døren er det endnu engang blevet tid til konfirmationer, blå mandag og en masse dejlige gaver. Med så mange muligheder kan det imidlertid være svært at beslutte sig for en endelig ønskeliste og det er heller ikke altid lige nemt for gæsterne at vide præcis hvad der kunne være spændende for en 13-15-årig konfirmand.

Er du på udkig efter den perfekte gave til den spilglade konfirmand, eller har du måske selv svært ved at finde ud af hvad du skal ønske dig, kan du finde en masse gode forslag herunder.

Langt de fleste unge (og voksne) spiller nemlig computerspil i en eller anden udstrækning og gamer udstyr står derfor ofte højt på ønskesedlen. Her hos Føniks Computer har vi derfor samlet en oversigt over en række fede gamermus, gamertastaturer og gamer musemåtter fra nogle af markedets største og mest populære mærker.

Disse specifikke mærker og modeller hitter i høj grad i øjeblikket og kunne derfor være oplagt som et ønske eller som en gave.

Gamermus:

SteelSeries Rival 300 Fade - CS:GO Edition
Du er CS:GO spiller, du har før set længe efter Glock Fade skinnet, og det er helt forståeligt. Nu kan du have de samme farver i hånden - bogstavelig talt med denne mus fra SteelSeries. Og behøver man overhovedet at snakke om kvalitet og SteelSeries? De leverer igen (og igen og igen) og denne gang med denne stilsikre og veldesignede mus med sin 6500 CPI, 6 knapper og lyseffekter.

ASUS Cerberus Gaming Mus
Med denne budget gaming mus fra ASUS får du både kvalitet og et lækkert mørkt design. Med gummibelægning og 5 knapper, som er ”lige ved hånden”, giver det en fordel, når du har brug for de ekstra knapper hvorvidt det er i en MMO, RTS eller FPS.

Find musen her: www.fcomputer.dk/asus-cerberus-gaming-mus-usb-sort

Lenovo Y Gaming Precision Mus
Den lækre Lenovo Y Gaming Precision Mus giver dig ikke blot 8200 DPI, lynhurtig responstid og et lækkert rødt/sort design, men også 9 knapper, som er langt over gennemsnittet for gamer mus, som kan programmeres til håndgranater, healingportions eller noget helt tredje.

Find musen her: www.fcomputer.dk/lenovo-y-gaming-precision-mus-usb-1

 

Gamer musemåtter:

SteelSeries QcK
Det er ingen hemmelighed, at en ordentlig musemåtte er en nødvendighed, hvis man er en gamer.
Med SteelSeries QcK får du et højtkvalitetsstof og gummi på bunden, som gør at den sidder stabilt fast, når du bruger den.
Find musemåtten her: www.fcomputer.dk/gamer/udstyr/steelseries-gear/musemaatter?q=steelseries%20qck


ASUS Cerberus Gaming Mouse Pad
ASUS Cerberus Gaming Mouse Pad har et fedt design og giver en solid og komfortabel oplevelse for din håndoverflade.

Find musemåtten her: www.fcomputer.dk/asus-cerberus-gaming-mouse-pad


Corsair Gaming MM200 Standard Edition
Tekstiloverfladen på Corsair’s Gaming MM200 Standard Edition giver en perfekt bevægelsesfrihed.
Overfladen er optimeret til musens sensor, som giver en solid oplevelse og præcision.
På undersiden har naturligt gummi, som gør, at musemåtten står fast på bordet.

www.fcomputer.dk/gamer/udstyr?q=mm200

Gamertasturer:

Corsair Gaming STRAFE RBG Cherry MX Silent

Der er absolut ingen grund til at gå på kompromis - det virker til at være Corsairs filosofi, da de lavede deres STRAFE RGB Cherry MX Silent tastatur. Med dets flotte og ualmindeligt mange farveskemaer, deres Cherry MX silent switches, som ikke støjer og flotte design, er det klart et af de mest solide tastaturer til LAN party. Dette tastatur kan også fås med MX Brown switches.

Find tastaturet her: www.fcomputer.dk/hardware/tastaturer-mus/tastaturer/gaming-tastaturer?q=strafe%20rgb

ASUS Cerberus Gaming Keyboard
Det er svært at finde et mere rustikt tastatur på markedet, da dette ikke blot ligner men ER lavet af metal. Det giver ikke blot et rustikt look, men også en enormt høj holdbarhed. Men det er ikke det hele - det kommer også med 12 macro keys.

Find tastaturet her: www.fcomputer.dk/asus-cerberus-gaming-keyboard-usb


Razer BlackWidow Chroma
Millioner af farver? Tjek. Mekanisk med høj holdbarhed? Tjek. Macrokeys og anti-ghosting? Tjek.
Razer er ikke for sjov med deres BlackWidow Chroma, hvor alt er som det skal være. Høj kvalitet og et hamrende kønt syn at se på.