Konfirmations gaveideer og ønske ideer 2016 - Få inspiration her

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:24:12
Oprettet: 06-06-2017

Til den spilglade konfirmand

Det er endnu engang blevet tid til konfirmationer, blå mandag og gaver i hobetal - forårets indtog står i konfirmandernes tegn og der er nok at se til, både som forældre og som håbefuld konfirmand. Mangler du derfor stadig at få skrevet din ønskeseddel eller ved du simpelthen bare ikke hvad du skal give i gave, er der hjælp at hente i dette blogindlæg. Her hos Føniks Computer har vi nemlig lavet en oversigt over gode gaveideer og forslag til ønskelisten, så hele processen forhåbentlig bliver noget nemmere. Rigtig god læselyst.

Konfirmations gaveideer og ønske ideer

Gamer PC

En af de ting der oftest står højt på de unges ønskeliste, er en rigtig gamer computer og da omkring halvdelen af alle gamere faktisk er piger, er en gamer PC ikke længere kun forbeholdt drengenes gavebord. De fleste spiller faktisk computerspil i et eller andet omfang og konfirmationen er en oplagt mulighed for at give en gave, der virkelig blæser benene væk under den heldige modtager. Valgmulighederne er mange hos Føniks Computer - så hvad skal man egentlig vælge? Vi gennemgår de forskellige muligheder herunder:

- Den færdigbyggede stationære computer

Har man pladsen til det og kunne man tænke sig at give den ultimative gave til den spilglade konfirmand, er det svært at komme udenom den stationære gamer PC. Hos os har du mulighed for at vælge mellem en lang række af færdigsamlede gamer PC, som alt efter model, har den nyeste og bedste hardware netop nu. Vælger du en af vores pakkeløsninger, installerer vi også det nyeste Windows, så computeren er helt klar til brug, når du modtager den. Nemmere bliver det næsten ikke. Selvom det er en gamer pc, klarer den naturligvis også almindelige opgaver, som opgave skrivning i Word, regneark osv.

Leveringstiden på de færdigbyggede computere ligger typisk på 1 - 2 dage, men vi anbefaler, at den bestilles i god tid - især, hvis vi skal installere Windows for dig.

Du kan se vores udvalg af færdigsamlede gamer pc’er her

- Den konfigurerbare stationære

Vil man gerne have direkte indflydelse på, hvilke dele der kommer i sin stationære PC, kan man som noget helt specielt her hos Føniks Computer også vælge det, der hedder en konfigurerbar gamer PC. Med en konfigurerbar gamer PC, er det dig der bestemmer hvilke hardware komponenter du vil have i, så du for eksempel selv kan bestemme, om du vil have et endnu bedre grafikkort eller en større og bedre harddisk.

Vi tilbyder et bredt udvalg af markedets mest kraftfulde hardware dele, heriblandt GTX 970 og GTX 980 grafikkort. Du vælger bare en PC startmodel blandt vores udvalg, hvorefter du nemt selv kan tilpasse de enkelte dele ved at vælge ud fra de forskellige produktlister. Her kan du også holde øje med prisen for det endelige produkt, så du selv kan finjustere for at ramme dit budget.

Er du kommende konfirmand, har vi gjort det ekstra nemt for dig at få lige præcis den computer, du gerne vil have. Vi har tilføjet en knap, så du kan lave et link direkte til den computer, du har sammensat. Du finder den i bunden af tilpas siden: ”Link til system”. Så får du et link, du kan sætte på din ønskeseddel og dermed er du sikker på at få den rigtige model.

Leveringstiden på de færdigbyggede computere ligger typisk på 1 - 3 dage, men vi anbefaler, at den bestilles i god tid, så du er sikker på at få den leveret i tide.

Se vores udvalg af konfigurerbare gamer computere her

- Den bærbare

Her hos Føniks Computer fører vi et omfattende udvalg af gamer bærbare fra mange af markedets største og mest populære mærker, så er man ofte på farten eller holder man af, at besøge sine venner, så er en gamer bærbar altid en sikker vinder. Vil man gerne undgå både at skulle have fat i en skolebærbar og en gamer computer, kan man med fordel slå to fluer med ét smæk og få det bedste fra begge verdener med en gamer bærbar, der både kan ordne lektierne, hverdagsopgaverne og køre alle de nyeste spiltitler. Gamer bærbare fås i en lang række forskellige prisklasser, alt efter hvor kraftfuld en computer man kunne tænke sig og hos Føniks Computer tilbyder vi en lang række modeller fra producenter som ASUS, Lenovo, Acer, Dell, MSI, Toshiba, Alienware, HP, og mange flere. Du får altså kvalitet for alle pengene, fra de mest anerkendte mærker på markedet, når du handler hos os. En gamer bærbar er ikke bare et oplagt valg for ham eller hende der ofte er på farten, men også for hjemmet der ikke lige har pladsen til en større stationær PC. Med en praktisk gamer bærbar kan du spille i toget, på sofaen eller hvor end du nu måtte ønske, uden at forstyrre andre og uden at blive forstyrret selv.

Grafikkortet til konfirmanden

Har man allerede en gamer computer, vil et nyt grafikkort uden tvivl være en fremragende gave- og ønskeidé. 2016 byder på et væld af nye spiltitler og de store verdener og den flotte grafik bliver mere og mere krævende at køre. Derfor kan det være vigtigt at gøre status på sin hardware og hvis man i den forbindelse vil fremtidssikre sin PC, er et tilstrækkeligt grafikkort altafgørende. Hos Føniks Computer fører vi en lang række af nogle af markedets mest populære og kraftfulde grafikkort, herunder blandt andet GTX 960, GTX 970 og GTX 980. Med eksempelvis et GTX 980 kan du nemt køre selv de nyeste spil i 2016 og med mærker som MSI, ASUS, NVIDIA, Sapphire, Acer, Gigabyte og mange, mange flere, får du kvalitet og performance for alle pengene. De fleste nyere bundkort passer sammen med moderne grafikkort, men det kan forekomme problemer med ældre bundkort modeller. Husk derfor altid at sikre dig, at grafikkortet passer til computerens bundkort, inden du foretager dit køb. Er du ikke helt sikker på, hvad du skal vælge, kan du med fordel spørge vores support. Vi sidder klar til at hjælpe via chat, mail, telefon eller i en af vores fysiske butikker. Se vores spændende udvalg af gamer grafikkort her

Vi har mulighederne - du har valget

Vi håber at du med disse forslag har fået nogle gode ideer til gaven eller ønskelisten. Udover de overstående eksempler, har vi her hos Føniks Computer selvfølgelig også et omfattende udvalg af generelt gamer udstyr, heriblandt ergonomiske tastaturer, seje gamer mus og headsets så man uforstyrret kan snakke med vennerne og holdkammeraterne. Uanset computerbehov og spilønsker, får du med vores sortiment et hav af spiludstyr der kan være med til at forsøde livet som konfirmand. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Tillykke med den store dag til konfirmation og god gavejagt til gavegiveren!