Konfirmation 2023 – udvidet bytteret

Sidst opdateret: 27-03-2023 09:49:28
Oprettet: 04-04-2022

Konfirmand 2023 banner.


Køb trygt dine konfirmationsgaver hos Føniks Computer A/S

Der er ingen grund til, at det hele skal være bøvlet. Derfor sørger vi hos Føniks Computer for at gøre det nemt for dig som kunde, så du ikke behøver ekstra noter ved dine ordrer eller at få et byttemærke på varen, bare fordi det er konfirmationstider. 
Det fungerer ganske simpelt, og du kan hurtigt læse herunder, hvordan det helt præcist foregår:

Alle varer købt fra og med d. 01/04-2023, kan byttes til og med d. 01/06-2023, såfremt emballagen er ubrudt.

Dermed kan du med ro i sindet købe gode pakker til konfirmanden, og den heldige modtager kan bytte sin gave frem til d. 01/06-2022, hvis nu det alligevel ikke helt var sagen. Det eneste I virkelig skal huske er, at emballagen skal være ubrudt.

Du har som kunde hos Føniks Computer selvfølgelig også de normale 3 ugers returret, som gælder fra købsdato. Det kan du læse mere om her.
Den udvidede bytteservice er en ekstra service, i tillæg til vores 3 ugers returret. Begge dele gælder selvfølgelig både online og i butikkerne.

Dette gælder dog ikke erhvervskøb.
 

Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden?

Det kan være, at du leder efter noget helt specifikt. Det kan også være, at du trænger til inspiration. Uanset hvad, så har vi et enormt udvalg af konfirmationsgaver her hos Føniks Computer. Hvad end du leder efter den perfekte gave til gameren, om du tror en ny telefon er sagen eller om det er noget helt andet, så kan du godt regne med, at det er noget, du kan finde i vores kæmpe sortiment. Konfirmationen er trods alt noget helt specielt. Derfor fortjener konfirmanden også en helt speciel gave.

Find gaver her knap.


FAQ:

  • Hvordan kan min gavemodtager returnere varen?

Hvis din gavemodtager skulle ønske at returnere, så kan vores standardfortrydelsesformular benyttes.
Den skal sendes sammen med pakken til den adresse, der oplyses i formularen.

  • Kan jeg returnere gaven for min gavemodtager?

Ja, selvfølgelig.
Du kan benytte din konto og oprette en RMA/retursag direkte i vores system, eller du kan benytte vores standardfortrydelsesformular.

  • Kan man få pengene retur?

Som udgangspunkt giver vi kun pengene retur inden for returretten, medmindre andet er aftalt. Den udvidede bytteret giver køber eller gavemodtager mulighed for at ombytte varen til en anden hos Føniks Computer. Såfremt den ønskede vare er dyrere, kan man blot betale differencen. Hvis den ønskede vare er billigere, får du differencen krediteret tilbage.

  • Hvad hvis emballagen er brudt?

Hvis emballagen er brudt gælder de normale regler for returret.

  • Hvad hvis der ingen plombering er på varen?

Hvis varen ingen plombering har, kan du selvfølgelig stadig benytte den udvidede bytteret. Her vil en vurdering af varens stand blive foretaget, og såfremt produktet fremstår nyt og ubrugt, vil det være omfattet af den udvidede bytteret.