Konfigurerbare gaming computere - byg din egen drømmecomputer

Sidst opdateret: 24-10-2017 14:25:59
Oprettet: 24-10-2017

Konfigurerbar Gaming. En verden for sig.

Som Gaming entusiast, er det vigtigt med en maskine der er i stand til at bære dig igennem din hobby. For nogen kan det klares med en færdigbygget PC eller gamer bærbar, men for mange er det ikke nok- der skal mere til. Her i Føniks Computer, er vi lige så passionerede omkring Gaming som du er, og vi ønsker at hjælpe alle vores kunder godt på vej til at dyrke deres hobby på præcis det niveau der ønskes. Vores serie af konfigurerbare Gamer PC’er sætter et udgangspunkt, hvor du hurtigt og nemt kan starte din rejse til at bygge præcis den Gamer Stationær du altid har drømt om.

Byg selv?

I Føniks Computer stræber vi efter altid at tilbyde vores kunder det bedste efter deres behov. Der er mange parametre at overveje når du bygger din egen PC. Har man nu fået et bundkort med det rigtige socket til processoren? Hvor mange Watt skal strømforsyningen være på? Hvor skal væskekøleren side? Ofte er det mere bøvl og besvær at indkøbe dele og samle selv end det kan betale sig. Derfor har vi opsat vores linje af Konfigurerbare Gamer PC’er på en sådan måde, at du selv vælger alle dele du ønsker og så sætter vi vores dygtigste nørder i gang med at bygge og teste din konfigurerbare Gaming PC. Således er du sikker på, når du modtager din ønskedrøm af en Gaming computer at alt virker som det skal. Alt det smarte ved byg selv, uden besværet.

Du kan se oversigten over vores konfigurerbare Gamer PC’er, og blive bekendt med vores konfigurator her

Gaming og Hardware

Når du skal samle en konfigurerbar Gamer PC, er det ofte bedst at tage udgangspunkt i hvad du skal bruge den til. Der er mange forskellige typer af gamere, nogen sætter alt deres tid af til at blive de ubestridt bedste i et enkelt spil- som fx Counter-Strike, andre spreder tiden og finder dem selv i et virvar af forskellige verdener. Er du den første type, der stræber efter at være den ubestridt bedste i det enkelte, er det vigtigt at optimere hardware og udstyr efter spillets krav. Hvis vi bruger Counter-Strike, eller andre skydespil hvor præcision og hastighed er vigtigt, som et eksempel, kan vi sammensætte en Intel processor, eksempelvis i5 med et GTX grafikkort og en skærm med hurtig responstid og høj opdateringsfrekvens. Med den sammensætning får du optimale frames, uden screen tear og lag. Er du den anden type, og måske med en forkærlighed for nyere spil, skal vi konfigurere vores Gamer PC efter at favne bredt, og gerne med nok kræfter til at kunne trække de nye udgivelser som du har glædet dig til siden sidste E3. For at være sikker på at din Gamer PC kan trække det nye er en i7, eller Ryzen 7 processor et godt udgangspunkt. Når det kommer til grafikkort, kan vi alle blive enige om at det er alfa og omega at have en stærk model der gerne står tidens distance og følger med i hvert fald et par år. Brug evt. lidt tid på at kigge på benchmarks, det er en god måde at danne overblik over hvilken model der leverer præcis de kræfter du har brug for- eller brug vores kundechat, så har vi nok en garvet nørd der kan hjælpe. Under alle omstændigheder kan det altid anbefales at kigge på de nye modeller af GeForce GTX kort. Når det kommer til RAM, er det ligesom alt andet Hardware, en teknologi i hurtig udvikling. Gå som udgangspunkt efter kravene til dine spil og så er en god tommelfingerregel ellers- hellere for mange end for lidt. Mange RAM er fordelagtige hvis du gerne vil multitaske på din PC. Eksempelvis hvis du kører med 2 skærme, eller bare godt kan lide at tabbe ind og ud af dine spil. Samler du en Konfigurerbar Gamer PC hos Føniks Computer, behøver du ikke tænke over om de forskellige dele er kompatible, vores smarte konfigurator tilpasser valgmulighederne præcis herefter.

Du kan se vores brede udvalg af gamer hardware her

Lagerplads

Siden SSD harddiske kom på banen, har vi her i Føniks Computer danset og jublet. Det kan ikke understreges nok, hvor meget hurtigere alt på computeren er blevet siden indførslen af SSD. Når du skal samle en konfigurerbar Gamer PC, er det derfor en vigtig overvejelse hvordan du vil opdele din lagerplads. Vi vil altid på det kraftigste anbefale at du smækker en SSD i din konfigurerbare, som minimum med plads nok til at have styresystem på. Hvis du ikke har prøvet det før så glæd dig til at blive overrasket, du vil opleve lynhurtige opstartshastigheder og din Gamer PC er klar til brug blot få sekunder efter du har trykket på tænd knappen.

Men det kan blive problematisk kun at have en enkelt SSD i din Gamer Stationær, når spil kun bliver større og større. Det er efterhånden ikke unormalt at spil fylder et sted mellem 40 og 80 GB. Det er derfor værd at tage med i dine overvejelser, om du ikke burde have en SSD med plads til dine mest brugte ting, og så en SATA-harddisk på nogle terabyte til alt det andet. Vores garvede gamere her hos Føniks Computer kan også fortælle at det er værd at kigge om bundkortet understøtter yderligere udvidelse af lagerplads, så du hurtigt og nemt kan smække en ekstra harddisk i når du får brug for det. Skribenten her kan i hvert fald fortælle af erfaring, at når man ejer over 400 titler på Steam så bliver lagerplads hurtigt en mangelvare.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af harddiske her

Personlighed

Når du skal samle din egen Gamer PC, er der meget mere end blot hardware at tage højde for. Vi skal nemlig også finde ud af hvordan den skal se ud, og hvilket udtryk den skal give. For nogen er det fint med et simpelt, stilrent kabinet som man ser de fleste steder- en klassisk sort boks. For andre, skal der mere til. Vi snakker RGB lyskæder, oplyste blæsere, gennemsigtige sidepaneler, frontpaneler med oplyste ikoner osv. Selvom det måske ikke påvirker ydeevnen i din konfigurerbare Gamer PC vil enhver gamer kunne nikke genkende til, at personlighed og udtryk er vigtigt. Hvad end du er til stilren, eller lys kan du være sikker på at vi hos Føniks Computer har gjort det nemt for dig, at gå igennem oversigten og finde præcis det tilbehør du synes bedst om.

De fleste kabinetter til Gaming kommer i størrelsen ATX- det betyder at de understøtter de fleste størrelser af bundkort. Du kan her se vores mest populære ATX kabinetter her

BONUS! Det er aldrig forbudt at give din konfigurerbare Gamer PC mere personlighed og ekstra lir. Du kan her se vores mest populære produkter indenfor casemodding der kan sparke lidt ekstra liv ind i din konfigurerbare Gamer PC her

Konklusion

Gaming er meget mere end blot tidsfordriv. Det er en hobby der kræver både passion og dedikation. Hos Føniks Computer elsker vi at game, og vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder en oplevelse præcis som vi selv ville have haft den. Det er aldrig nemt at give sig til at samle sin egen konfigurerbare Gamer PC, men vi tror på at det er en opgave vi sagtens kan klare sammen. En konfigurerbar Gamer PC er mere end blot en Computer, det er en følgesvend igennem alle dage (og nætter) og derfor er det vigtigt at den er tilpasset efter dine behov og har en personlighed du kan genkende. Vi håber at vi med denne blog har hjulpet vores kunder til at få en bedre idé om hvilke tanker man skal gøre sig når man samler en konfigurerbar computer, og vi understreger igen at vi selvfølgelig altid står til rådighed med hjælp og vejledning.