Konfigurerbar gamer - Sammensæt din egen konfigurerbar gamer pc

Oprettet: 06-06-2017

En konfigurerbar gamer pc giver dig muligheden for at sammensætte et skræddersyet system der passer perfekt til dit behov. I forbindelse med de mange muligheder man har med en konfigurerbar gamer pc, har vi valgt at kigge lidt nærmere på nogle af de tanker og overvejelser man bør gøre sig for at vælge de helt rigtige komponenter til sin perfekte konfigurerbare gamer pc.

 

Når du vælger en konfigurerbar gamer pc skal du ikke bekymre dig om hvorvidt de enkelte komponenter passer sammen. De valgmuligheder du har, er på forhånd afstemt og tilpasset således, at du sammensætter et optimalt system med præcis de egenskaber og funktioner du selv bestemmer. En anden fordel ved at vælge en konfigurerbar gamer pc over en færdigbygget er, at du ofte vil med en færdigbygget computer betaler for noget du slet ikke har brug for eller for noget der ikke er tilstrækkeligt til at dække dine behov.

Køb konfigurerbar gamer pc her

Et godt grafikkort gør forskellen

En konfigurerbar gamer giver dig muligheden at vælge et bedre grafikkort end dem man finder i almindelige færdigbyggede maskiner og dette er alle tiders mulighed for at udstyre sin konfigurerbare gamer med et stærkt grafikkort. Der kommer løbende nye serier af grafikkort på markedet og det kan derfor nogle gange være lidt uoverskueligt at finde ud af hvilket kort man skal vælge. Eftersom man er ved at lave en konfigurerbar gamer pc, så bør man ikke spare på grafikkortet, da det er essentielt for en god spiloplevelse. Der findes mange gode grafikkort til en fornuftig pris, som kan trække de nyeste spil. Dog kan det være en fordel at vælge et grafikkort i den lidt dyrere ende, specielt hvis man ønsker at trække de nyeste spil med den højeste opløsning. Samtidig slipper man med et high end grafikkort også for at skulle skifte sit grafikkort ud efter noget tid og vil dermed også være i stand til at trække fremtidens computerspil.

Valg af CPU i din konfigurerbare gamer pc

CPU’en eller processoren om man vil, er en vigtig komponent i enhver pc. Størrelsen af CPU’en er afgørende for, hvor hurtigt og hvor mange beregninger computeren kan foretage. Mange af de nye spil der lander på hylderne i butikkerne kræver efterhånden en del regnekraft og man kan derfor med fordel vælge en Intel i5 processor. I5 serien er en rigtig god processor til gaming og fås til en fornuftig pris og således kan man bruge lidt mere på selve grafikkortet. Hvis man ønsker en konfigurerbar gamer som også egner sig til f.eks. videoredigering, kan det være en god ide at vælge en i7 processor som har lidt flere kræfter til de programmer og opgaver der er lidt mere krævende.

SSD disk - næsten uundværlig i en konfigurerbar gamer pc.

Hvis man i dag har en SSD disk i sin computer, så er det uden tvivl ikke noget man vil undvære når man sammensætter en konfigurerbar gamer pc. En SSD disk bør indgå i enhver konfigurerbar gamer pc og have en størrelse der som minimum rummer operativsystemet og de programmer / spil man vil køre. 250GB er som udgangspunkt en god størrelse og kan fint suppleres med en ekstra ”almindelig” harddisk til at opbevare dokumenter, film og billeder. Du vil opleve dine spil lader meget hurtigere og du skal dermed ikke sidde og vente på at komme i gang med spille dine yndlingsspil.

Kommende spil til din konfigurerbare gamer pc

Når du skal vælge komponenter til din konfigurerbare gamer pc, så bør du altid tænke på de kommende spil der udkommer. F.eks. er det nye Call of Duty: Advanced Warfare lige om hjørnet og udkommer den 4. November. Hvis man har kigget lidt på spillet og set en trailer af gameplayet, er man ikke i tvivl om hvor fantastisk en grafik dette spil byder en. Men vil man have en maksimal oplevelse og spille med de højeste indstillinger, så kræver det også noget godt hardware. Når du sammensætter din konfigurerbare gamer pc, bør du vælge et Nvdia GTX 760 eller Radeon R8290 grafikkort og opefter. Hvad angår CPU bør man vælge en AMD A8 eller Intel core i5 og opefter. Man bør også være opmærksom på, at de nye spil efterhånden fylder en hel del og det er ikke unormalt at man skal have omkring 40gb til rådighed for et enkelt spil. Så hvis man også venter på det nye Far Cry 4 der udkommer den 18. November eller måske GTA V som er sat til at udkomme i starten af januar 2015, så er de første 100GB allerede reserveret.

Vælg selv kabinettet med en konfigurerbar gamer pc.

Når du sammensætter indholdet af en konfigurerbar gamer pc, så har du også chancen for selv at bestemme indpakningen. Med en konfigurerbar gamer pc kan du nemlig vælge dit kabinet blandt et stort udvalg. Udvalget strækker sig fra diskrete og stilrene kabinetter til modeller der ligner noget fra en science fiction film.

Alt i alt – det er dig der bestemmer med en konfigurerbar gamer pc

Når det kommer til stykket, så er det dig der mere eller mindre bestemmer alt når du vælger en konfigurerbar gamer pc. Du vælger selv hvilke komponenter der skal lægges mere vægt på og kan dermed justere et system der passer perfekt til lige det som du skal bruge det til. Med en konfigurerbar gamer pc behøver du heller ikke være en ekspert, da vores teknikkere har sammensat dine valgmuligheder således at du altid kan være sikker på, at komponenter også passer sammen. Men skulle du have nogle spørgsmål til en konfigurerbar gamer pc, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.