Kingston SSD og ram - Kvalitets ram og SSD harddiske fra Kingston

Oprettet: 06-06-2017

Anerkendt som verdens førende leverandør af RAM produkter, designer og fremstiller Kingston Technology Corporation også bærbare produkter, processor opgraderinger, SSD drev, lagersystemer og netværksprodukter til pc'er, arbejdsstationer, og laserprintere. Med en utrolig fremgang, er selskabet blevet verdens største udbyder af ekstraudstyr til pc'er, bærbare computere, notebooks, servere, arbejdsstationer og printere. Deres udvalg af SSD og RAM er stort, vi giver dig derfor et lille overblik af hvad du kan forvente af disse produkter.

Køb Kingston RAM her

Verdens største leverandør af computerhukommelse

computerhukommelse er en af de vigtigste ting at have fokus på når man skal samle en ny computer, hvis man gerne vil have den til at kunne køre krævende programmer og spil uden nogen former for problemer. Det har i mange år været en utrolig sikker vej at købe Kingston RAM, da mærket er kendt for deres gode kvalitet og som værende den førende leverandør af computerhukommelse. Der ses kun gode grunde til at vælge at købe Kingston hukommelseskort, når man er på udkig efter en optimering til sin computer. Siden 1987 har Kingston været kendt for at have den højeste kvalitet af hukommelsesprodukter til rådighed. De anerkender den vigtige rolle hukommelse spiller i computerproduktiviteten og tager derfor de nødvendige skridt for at sikre en pålidelig hukommelse.

Konstant fokus på udvikling

Hvert program installeret på din computer kræver hukommelse for at fungere. Hvis din computer ikke havde Random Access Memory (RAM) ville du ikke engang være i stand til at tænde for computeren. Det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at anskaffe sig RAM, som passer til ens computerforbrug. For eksempel er der mange professionelle gamere, som har Kingston RAM i deres computere, da de ved at HyperX RAM fra Kingston, vil give computeren den lynhurtige hukommelse som de har brug for. Kingston Technology Corporation har altid stræbet efter at udvikle sig mest muligt, og man vil derfor kunne finde Kingston RAM, som passer til det specifikke behov man har. Både den casual computerbruger og den hardcore gamer, kan anskaffe sig RAM fra Kingston, som opfylder alle ens krav.

Kingstons Solid State-drev

Kingston Technology Corporation laver som sagt også en mange SSD. der er dog en del mennesker, som ikke er helt sikre på hvad SSD er, hvilket nok skyldes, at det ikke har en lige så lang historie med computere som eksempelvis RAM har. Det er dog ganske vigtigt at vide hvad SSD er, og derfor vil vi gøre det helt klart for dig i følgende tekst.

Køb Kingston SSD drev her

Et godt alternativ

Hvis du kigger på en moderne bærbar computer, vil du sandsynligvis se nogle, der er udstyret med et Kingston SSD-drev. Denne form for edb-lagring har været på markedet i nogen tid, men først for nylig er det blevet omfavnet af industrien og forbrugerne som et levedygtigt alternativ til traditionelle harddiske. Solid state-drev, som SSD står for, har flere fordele i forhold til de traditionelle harddiske. Størstedelen af dette kommer fra det faktum, at drevet i en Kingston SSD ikke har nogen bevægelige dele. Mens et traditionelt drev har motorer til at dreje de magnetiske plader og drevhovederne op, er al lagring på en solid state-drev håndteret af flash memory chips. Så ved at få et Kingston Solid State-Drev i din computer vil den blive strømbesparende, få hurtigere data adgang og højere pålidelighed, hvilket er tre meget gode ting at få i sin computer.

Strømforbrug, dataadgang og pålidelighed

Strømforbruget har en central rolle for brugen af solid state-drev i bærbare computere. Da der ikke er nogen motorer, der trækker en masse strøm, bruger drevene langt mindre energi end den almindelige harddisk. Man er begyndt at se flere hybrid mellem traditionelle harddiske og SSD, men der er ikke nogen tvivl om at du vil få bedre resultater med Kingston SSD. Hurtigere adgang til data vil gøre en masse mennesker gladere. Data kan blive læst af computeren meget hurtigere, da den ikke skal foretage nogen bevægelse for at kunne læse data. Hybride harddiske har en tendens til at mindske hastigheden, når det kommer til ofte anvendte drev. Pålidelighed er også en vigtig faktor for bærbare drev. Harddiskplader er meget skrøbelige og følsomme materialer, så selv små rystelser fra en indvirkning kan forårsage drevet til at være helt ulæselige. Siden SSD gemmer alle sine data i hukommelseschips, er der færre bevægelige dele til at blive beskadiget.