Kingston SD Kort

Oprettet: 06-06-2017

Er du fotograf eller arbejder du tit med kameraer?
Så ved du hvor essentielt det er, at der står på lagringen af dine optagelser og billeder, og der kommer Kingston ind i billedet med deres stærke SD-kort!


Jamen, Føniks, hvorfor er SD-kort så vigtige?
Det kan vi godt fortælle dig! SD-kort fungerer på samme måde som andre lagringsteknologier. Optager du noget i 4K, er det essentielt og ikke mindst nødvendigt, at du har et SD-kort, som har både pladsen og læse/skrive hastigheden ellers ender du med en forringet kvalitet og chance for, at den ikke opfanger med den mængde FPS, som du ønsker.

Når det kommer til billeder og ikke video, så er kravende lidt mindre, da den ikke konstant skal følge med i form af skrivning ned på SD-kortet, men mængden af plads er altid essentielt, da du slipper for at medbringe et utal af SD-kort.
Dog skal det nævnes, at spejlrefleksbilleder og optagelser kræver mere.

Kingston leverer helt op til 512 GB SD-kort - så er der plads til hele feriealbummet og mere til!


Vi har samlet de smarte SD-kort fra Kingston, og klassificeret dem, så du finder den som passer til lige netop dit behov.Class 4 minimum 4 MB/s skrivehastighed -til fotografier og standard video
Med en skrivehastighed på 4 MB/s, vand- og stødtæt, så er denne helt perfekt til fotografen, som er på farten og ikke altid er i de mest "IT-venlige" klimaer. Den støtter FAT32 filformat og er designet til fotografier af høj kvalitet.

Class 10 UHS-I SD10VG2minimum 10 MB/s skrivehastighed- til fotografier og Full-HD optagelser
Du får med denne serie SD-kort på 16, 32, 64 eller 128 GB, som ligesom Class 4 er både vand-, stød og vibrationstæt og beskyttet mod temperaturer. SD-kortet sørger for en skrivehastighed på minimum 10 MB/s.


Class 10 UHS-I SDA10minimum 45 MB/s skrivehastighed - til burstmode fotografier, HD og 3D videooptagelser
Dette profesionelle SD-kort giver dig en 90 MB/s læsehastighed og mulighed for et væld af fede måder at optage dine produktioner.
Kortet er bygget til hårde terræner og kommer i størrelser fra 16 GB til 512 GB.

Class 10 UHS-I Speed Class 3 (U3)minimum 80 MB/s skrivehastighed- til burstmode fotografier, 4K og 3D videooptagelser
Denne type SD-kort bruges typisk af profesionelle til at gemme deres produkter på. Den er holdbar, beskyttet til terrænarbejde og kan følge med selv når du optager af højeste produktion.