Julegave inspiration - Køb julegaver til gameren hos Føniks Computer

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:23:41
Oprettet: 06-06-2017

Julen står atter for døren og de fleste er godt i gang med at købe julegaver til venner og familie. For nogle er det nemt at finde den rigtige gave, imens andre kan have svært ved at finde på noget som modtageren vil blive glad for. Vi vil i denne artikel give dig lidt inspiration og vejledning omkring gamerudstyr der er rigtig populært for tiden. Gamerudstyr dækker over mange forskellige grene af tilbehør, som f.eks. keyboards, headsets, muse og meget mere.

Gamerudstyr – hvad er det og hvorfor er det specielt?

Der er stor forskel på gamerudstyr og almindeligt computer tilbehør. Gamerudstyr er som regel produceret således, at det er mere slidstærkt i forhold til det gængse udstyr, da gamerudstyr tit og ofte bliver udsat for en større belastning. Gamerudstyr har for det meste også mange flere funktioner der er med til at hjælpe spilleren og give denne en bedre gaming oplevelse. Sidst men ikke mindst har gamerudstyr med tiden gjort sig ekstra bemærket ved at være designet på en speciel og fed måde. Det store udbud af gamerudstyr gør, at producenterne skal være ekstra kreative med deres gamerudstyr.

Julegave hos Føniks Computer

Det basale gamerudstyr

Det mest basale gamerudstyr er nok musen og tastaturet. En god gamer mus og et godt gamer tastatur er for de fleste gamere alfa og omega. Dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med at der ikke også findes meget andet vigtigt gamerudstyr for en ægte gamer, men musen og tastaturet er der hvor det hele starter. Der findes rigtigt mange forskellige modeller at vælge imellem men grundprincipperne er de samme. Forskellen ligger primært i design og funktioner. Designet er langt hen ad vejen en smagssag, men de fleste er vilde med et futuristisk look. Med andre ord, hvis det ligner noget der er faldet af en robot fra fremtiden, så er det med sikkerhed en vinder. Hvis man gerne ville gøre lidt mere ud af gaven, så kan et såkaldt ”mekanisk tastatur” anbefales. De fleste entusiastiske gamere der skal have nyt gamerudstyr går efter et mekanisk tastatur. Det reagerer nemlig rigtigt godt på de forskellige tastekombinationer og så er det en drøm at skrive på.

Lyden i gamerudstyr

Som nævnt i starten findes der et hav af gamerudstyr. Blandt det populære gamerudstyr finder vi også gamer headsets. Headsets har den fantastiske fordel, at de lukker alt andet ude, så man kan fokusere 100 % på det man laver. Og selvfølgelig skåner man også sine omgivelser for en del. Et godt headset må også siges at være essentielt gamerudstyr nu om dage, da lyden for det meste er langt bedre end ens højtalere, medmindre man virkelig har et stort og ofte bekosteligt højtaler sæt. Et godt gamerheadset starter ved omkring 400-500kr og man bør holde øje med hvorvidt det headset man har i tankerne understøtter surround 5.1 eller 7.1. Dette er med til at give en langt bedre spiloplevelse end et headset med stereo højtalere. De trådløse gamerheadset har på det seneste også fundet sin retmæssige plads på den store hylde med gamerudstyr. Teknologien er kommet så godt med, at man ikke behøver bekymre sig alt for meget om, hvorvidt et trådløst headset kan følge med et almindeligt headset. De gode trådløse headsets koster selvfølgelig lidt mere men man har også rigtig meget frihed. Men uanset om man vælger et almindeligt headset eller et trådløst, er er begge optioner rigtige gode bud på populært gamerudstyr.

Tronen blandt gamerudstyr

En gamerkonge har selvfølgelig brug for en gamertrone. Der er selvfølgelig tale om gamerstole. Blandt gamerudstyret der findes, er gamerstolen ikke helt ny. Dog er stole til gamere først ved at blive rigtigt udbredt nu. De har indtil videre været forbeholdt de helt store entusiaster der gerne ville have det ypperste gamerudstyr. Hos Føniks Computer har vi dog en finger på pulsen og ved hvad slags gamerudstyr vores kunder vil have. Derfor har vi stort udvalg af gamerstole som byder på god komfort og et sejt udseende. Mange af stolene ligner noget der er revet ud af en sportsvogn og dem der har været så heldige at sidde i en af disse luxusbiler ved, at man simpelthen sidder fantastisk i sådanne sæder. Så ikke nok med at stolene kan fås i mange farver og former som matcher resten af ens gamerudstyr, så har de også en rigtig god komfort, der gør det behageligt at spille de lange kampe også selvom man har et par timer på programmet. En gamerstol er en rigtig god julegave ide og vil bestemt gøre indtryk, da det ikke er noget alle har. Normalt ville vi ikke kalde en kontorstol for gamerudstyr, men med en rigtig gamerstol kan vi ikke komme uden om, at de har deres retmæssige plads i den store verden af gamerudstyr.

Vi håber denne artikel har kastet lidt lys over udvalget af essentielt gamerudstyr og måske kan være med til at give lidt inspiration til julegaverne. Vi ved at valget af gamerudstyr ikke altid er ligetil og det gør det selvfølgelig ikke nemmere hvis man ikke selv er gamer. Derfor er vi selvfølgelig altid parate til at hjælpe med valget af gamerudstyr og giver til hver en tid vores professionelle bud på hvad gameren vil blive glad for at have liggende under træet.