Hvilken SONY VAIO bærbare computer skal man vælge?

Oprettet: 06-06-2017

Siden SONY i 1996 genoptog deres produktion af computere under navnet VAIO, har det været til stor begejstring for kunder verden over. Den konstant høje kvalitet og det flotte design, som SONY kendes for, blev hurtigt vel modtaget inden for computerverdenen, præcist som det gælder med så mange andre af SONY produkter. Siden dengang er det blevet til stribevis af lækre computere fra SONY VAIO, som har vundet stor anerkendelse af både kunder og forbrugeranmeldere.

Hvor kan jeg købe sony bærbar computer? Det kan du lige her! Lad os kigge på et par af de modeller, som man lige nu kan finde i SONY VAIO kataloget med bærbare computere. Som alle andre producenter har SONY lanceret forskellige serier af computere, som hver især egner sig godt til forskellige kunders behov. Tre af disse vil vi belyse herunder i forsøg på at guide i retningen af den optimale SONY VAIO computer til netop dine behov.

SONY VAIO T serien – velegnet til folk på farten

T serien er SONY VAIO’s bud på en bærbar computer, hvor der er skruet helt op for mobiliteten. Med et ultratyndt design er den perfekt til at snuppe med sig i tasken. SONY VAIO T serien vil egne sig perfekt til den rejsende forretningsmand, som har brug for en computer til møder og arbejde i tog/fly, eller hvis man holder af at skrive og surfe internet nede på cafeen og lignende. Foruden den høje mobilitet så har SONY VAIO T serien alle de features, som man forventer af en moderne bærbar computer. SONY VAIO T serien byder således både på en kraftig processor og høj hukommelse, rigeligt med plads på harddisken, trådløst netværkskort samt meget andet. Er mobilitet kombineret med god ydeevne ens to højeste prioriteter, så er SONY VAIO T serien et særdeles godt bud på et godt køb.

SONY VAIO E serien – en god allround computer

SONY VAIO E serien er en budgetvenlig computer, som egner sig godt til hverdagens udfordringer. Om end en bærbar computer fra SONY VAIO E serien ikke er en decideret gamer-computer, så tilbyder den ikke desto mindre både kraftig ydeevne, hvor selv den billigste E serie model byder på imponerende 500 GB plads på harddisken, kraftig processorkraft og hukommelse samt mange andre gode features. Designmæssigt er SONY VAIO E serien og SONY VAIO computere generelt både flotte og indbydende, og modellerne fås i mange forskellige farvetemaer. Leder man efter en lækker computer, som kan håndtere alle dagligdagens opgaver og lidt til, så er de forskellige modeller, man finder i SONY VAIO E serie-kataloget, et rigtig godt bud.

SONY VAIO S serien – ekstra kraftig performance til de store opgaver

Er man på udkig efter en ekstra kraftig computer, som kan klare stort set enhver opgave, man kaster efter den, så har SONY VAIO naturligvis også en række gode bud ikke mindst i form af SONY VAIO S serien. Med topmoderne komponenter, som blandt andet inkluderer en kraftig Intel Core i5 processor på 2,5 GHZ, 4 GB DDR3 RAM og rigeligt med plads på harddisken (500 GB), vil selv SONY VAIO S serie modellerne i den lave ende af prisklassen levere rigeligt med power til selv den mest krævende bruger. En af de helt store forcer ved SONY VAIO S serien, som gør at disse computere skiller sig ud fra mængden, er det smukke og slanke design, som er en ren fryd for øjet. Lidt for ofte er det tilfældet, at man ofrer den æstetiske oplevelse, som en bærbar computer bør være, når man skal bruge en høj ydeevne. Dette er dog langt fra tilfældet med SONY VAIO S seriens design, som er både unikke og indbydende. Er man kompromisløs omkring sit valg af bærbar computer, så er en SONY VAIO S serien et rigtig godt bud.

Alt i alt byder SONY VAIO på mange forskellige flotte computere, som er skræddersyede til kundens behov, uanset om disse er i den lette ende af skalaen, eller om det er de helt tunge af slagsen. Et af de steder, hvor SONY VAIO især skiller sig ud, er ved det fantastiske design. Det står hurtigt klart når man kigger igennem kataloget, at SONY har brugt en god mængde tid på, at deres computere skal være en brugervenlig og indbydende oplevelse, som man har lyst til at tage frem og bruge.