Generel beskrivelse

Oprettet: 06-06-2017

Generel beskrivelse

Føniks Computer A/S blev grundlagt i september 1997 og har siden da udviklet sig til en virksomhed der i dag spænder over 2 detailbutikker i henholdsvis Århus og København, samt en webbutik. Primo 2010 ændrede vi navn til Føniks A/S, for at signalere vores nye fokusområde; forbruger elektronik generelt.
Føniks A/S beskæftiger i dag 23 fuldtidsmedarbejdere samt 3 deltidsansatte og har en egenkapital på mere end 16 millioner kr.

Det faktum at vi råder over 2 butikker, kombineret med en webbutik giver vore kunder mulighed for at sidde i ro og mag og bestille hjemmefra. Derefter kan kunden frit vælge om varerne skal leveres gratis til GLS pakkeshop, direkte til døren med Postdanmark mod forsendelsesgebyr, eller om man foretrækker at komme forbi en af vore butikker og selv afhente varerne. Det er Føniks Computer A/S politik at vore priser i webbutikken og vore fysiske butikker er ens. Modsat mange andre steder, betaler du altså samme pris i vores butikker, som du gør online - gennemskueligt og fair.

Vi kan bryste os af at have et af landets største udvalg inden for forbruger elektronik.
Vi samarbejder med et stort antal leverandører, som sikrer at vores udvalg altid er aktuelt og så bredt som muligt.

Også varer der ikke er på lager, men som er på vej fra fabrikken, kan ses og bestilles på hjemmesiden. Her oplyser vi en forventet leveringsdato, som er det estimat leverandøren giver os. Det giver dig mulighed for at bestille en vare før den overhovedet kommer på markedet, eller en speciel reservedel som kommer langvejs fra.

 

Lagerstatus i butikkerne bliver automatisk opdateret hver 7 minut så vist lagerstatus stemmer overens med vort fysiske lager.

Her er en lille opsummering af fordele for dig som kunde:

  • 3 ugers returret, både online og i butikkerne!
  • 2 fysiske butikker med samme priser som online!
  • Fragt fra kr. 0,-!
  • Et af markedets største udvalg til konkurrencedygtige priser!
  • Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab.


Et produkt, der gør dig glad

Hos Føniks A/S ønsker vi tilfredse kunder.

Føniks A/S ønsker at sælge dig et produkt, som du bliver glad for. Derfor er du meget velkommen til at benytte dig af vores anbefalinger og råd i vores butik, over telefonen eller over mail. Vi koncentrerer os om dig og dine behov, ikke om avancer. Vi lover dig, at vi nok skal kalde en spade for en spade. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din vare, leveringen eller andet, så hører vi meget gerne fra dig på kontakt@fcomputer.dk.