Gamer PC – Guide til køb af Gamer PC

Oprettet: 06-06-2017

Gamer PC – Guide til køb af Gamer PC

Det kan for mange være uoverskueligt at købe en Gamer PC da det ikke er helt let at gennemskue hvad der kræves, og hvor flaskehalsene er når man sammen sætter sin Gamer PC. Ud over det er købet af en Gamer PC en større investering så det er selvfølgelig vigtigt at man føler sig tryg ved sit køb.

www.fcomputer.dk/computer/konfigurerbar-pc/gamer-pc

Når man skal købe en Gamer PC skal man starte med at gøre sig klart hvor stort et budget der er at arbejde med. Dette er vigtig for at få sammensat en Gamer PC der er afbalanceret, hvilket vil sige at grafikkort, CPU, bundkort o.s.v passer sammen. Det betyder meget at have balancen i komponent valget så man ikke smider alle pengene efter bundkortet, men til gengæld vælger et for svag grafikkort eller omvendt.

Grafik kort

Grafik kortet er naturligt nok en af de vigtigste enheder i en Gamer PC. Her er der kort i alle prisgrupper at vælge imellem, og hvis man ønsker en Gamer PC der er i stand til at køre alle spillene i højeste settings, ja så skal der bruges 3-4000 kr. alene på grafik kortet, hvilket igen betyder at en afbalanceret maskine med et så kraftigt grafikkort vil koste mindst 11-12.000 kroner. Mindre kan naturligvis gøre det, men vær omhyggelig når du udvælger det grafikkort der skal være hjertet i din nye Gamer PC

www.fcomputer.dk/gamer/hardware/gamer-grafikkort

CPU / Processor

Hvis grafik kortet er hjertet i din kommende Gamer Computer, så må CPU´en være hjertet. CPU og grafik kort tilsammen står for alle de krævende beregninger, så sørg for at der er fornuftig balance i mellem CPU og grafik kort. Hos Føniks Computer vil vi gerne råde dig i dette valg da vi anser dette valg som vigtigt.

Bundkort.

Valg af bundkort er også vigtigt. Man skal huske at alt data skal køres igennem bundkortet så det er bestemt en del af din Gamer Computer du ikke må undervurderer. Det kan som regel betale sig at bruge 10 – 15 % ad det samlede budget på netop bundkortet da chipset herpå bestemt ikke er uvæsentligt. Hos Føniks Computer arbejder vi med de mest kompetente producenter på bundkort, nemlig Asus, MSI og Gigabyte.

www.fcomputer.dk/gamer/gamer-computere

Ram

Når du ram til din Gamer PC så sørg for at vælge det hurtigste ram der er understøttet af det valgte bundkort. Prisen på ram er faldet så meget i pris at det ikke giver mening at spare her. Vi vil påstå at 8GB ram i din Gamer Computer må være minimum.