Gamer Computer - CPU valg

Oprettet: 06-06-2017

Ny Gamer computer – Hvilken CPU skal der til?

 

Når man skal på indkøb efter en ny gamer PC er der en brug for en behovsafstemning inden man lægger sig fast på model og sammensætning af maskine.

En af de vitale dele i en PC er som bekendt CPU´en. Her er valget enten en AMD eller en Intel CPU. Intel er store bror i dette spil, men der er bestemt også en stor skare der sværger til CPU´er fra AMD.

Intel lancerer deres nye platform som går under navnet Haswell i starten af juni måned. Ydelsesmæssigt er den en smule hurtigere end Ivy Brigde teknologien som nu langsomt bliver udfaset. Forventningen er dog at der stadig vil blive solgt gamer computere med Ivy Brigde de næste par måneder da især bundkortene med de nye Haswell chips er noget dyrere end den nuværende teknologi.

Føniks Computer er naturligvis klar med et line up af gamer PC` er til launch dagen som er d. 2/6

https://www.fcomputer.dk/computer/konfigurerbar-pc

https://www.fcomputer.dk/computer/faerdigsamlet-pc

Dette gælder både for de færdigsamlede computere, som de maskiner hvor du selv bestemmer indholdet af komponenter i maskiner.

Ud over CPU´en er grafikkortet jo en central del af den gode gamer computer. Både Nvidia og ATI er på vej med helt nye grafikkort, så vi vender snart tilbage med nyt herpå.