Fysiske butikker med masser af fordele

Oprettet: 06-06-2017

Med julen rundt om hjørnet er startskuddet lydt til de store juleforberedelser, heriblandt det årlige juleindkøbsræs og selvom indkøb på nettet kan være både tidssparende og praktisk, så er der stadig en lang række fordele ved de traditionelle fysiske butikker - især her i juletiden.

Føniks Computer er meget mere end blot vores webshop. Med vores to fysiske butikker i på Falkoner Allé 47, 2000 Frederiksberg, København og i Anelystparken 11A, 8381 Tilst, Århus, har du mulighed for at kigge forbi og købe dine varer til samme priser, som vi tilbyder på vores webshop.

I dette blog indlæg vil vi komme ind på, hvad vores fysiske butikker betyder for dig.

Personlig rådgivning

Hos Føniks Computer er vi stolte af vores kundeservice, både i forhold til vores webshop, men så sandelig også i forhold til vores fysiske butikker.

Vores medarbejdere har et stort kendskab til de produkter vi forhandler og står derfor altid klar med et godt råd inden du køber.

Elektronik kan nogle gange være vanskeligt at finde hoved og hale i og for mange er det rart at kunne rådføre sig med en ekspert inden man foretager et køb, så man er sikker på at købe det rigtige produkt første gang.

Ser vi f.eks. på har hardware til computeren, er det er jo som bekendt ikke al hardware der passer sammen med hinanden, for slet ikke at tale om software. Står du og mangler et nyt grafikkort, en ny harddisk eller noget helt andet, kan det spare dig for meget besvær, hvis du kigger forbi og spørger vores kundeservice til råds. Har du ikke mulighed for at kigge forbi en af de fysiske butikker, tilbyder vi naturligvis også rådgivning pr. telefon, email eller via vores chatfunktion på webshoppen. Uanset hvad, står vores kompetente medarbejdere altid klar med et venligt smil og professionel, personlig rådgivning.

Afhent direkte i butikken

Med vores to fysiske butikker, har du mulighed for at købe vores varer som i en hver anden butik. Det eneste du skal være opmærksom på, er, at nogle af vores produkter er lagervarer, som først skal bestilles fra et fjernlager.

For at undgå, at du går forgæves, kan vi anbefale, at du først bruger vores webshop, hvor du kan se lagerstatus for vores to butikker. Hvis der ved lagerstatus er et gult eller orange mærke, skal du være obs på, at der er ekstra leveringstid.

Vil du være helt sikker på, at en lagervare ikke er udsolgt, når du kommer ned i en af vores butikker, kan du bestille den via vores webshop og vælge afhentning under levering. På den måde har du mulighed for at hente dine varer få timer efter, at du har bestilt den. Vælger du afhentning som levering, vil du modtage en besked, når varen er klar til afhentning. Det er nemt og enkelt.

3 ugers returret - også i vores fysiske butikker

Når du handler på fcomputer.dk har du ekstraordinært tre ugers returret med undtagelse af visse produkter eller ydelser.

Vælger du at købe dine varer i en af vores fysiske butikker, gælder de samme regler naturligvis.

Vi ønsker at have glade og tilfredse kunder og derfor skal der naturligvis ikke være forskel på vores webshop og vores fysiske butikker.

Se mere om vores betingelser her.

Service og reklamation - nemt og enkelt

Med vores fysiske butikker, har du også mulighed for at indlevere et produkt til service eller reklamation direkte i butikkerne. Bor du alligevel i området, kan du derfor spare fragten og tid, ved at aflevere produktet direkte til os i stedet for at skulle sende det med posten.

Læs mere om, hvordan du benytter dig af reklamationsretten her.

Nem ombytning af gaver

Med de to fysiske butikker, bliver ombytning af gaver også nemt og enkelt. Har du f.eks.fået det forkerte gamer tastatur i julegave, kan du spare en leveringstid ved at kigge ned forbi og få varen ombyttet med det samme, hvis det produktet er på lager i den pågældende butik.

Tjek vores handelsbetingelser inden du kigger ned i butikken for at være sikker på, at du opfylder kravene til returnering eller ombytning.

Udstilling af varer

I begge vores butikker, vil du kunne se og opleve et udsnit af vores varesortiment. Vi har desværre ikke plads til en demo af alle vores varer, men vi skifter til gengæld vores demoprodukter ud med jævne mellemrum, så du kan være heldig, at vi netop har en demo af det gamer udstyr, du netop står og overvejer at købe. Kig ned forbi vores to butikker og tjek vores udstilling allerede i dag. Som en lille note, sælger vi vores demovarer til yderst favorable priser på vores webshop.

Velmødt i vores butikker i København, Aarhus og online på www.fcomputer.dk.