Føniks gamer pc - Med Føniks gamer pc’er får du spiloplevelser i top

Oprettet: 06-06-2017

Vil du gerne være i stand til at spille de nyeste og mest krævende spil på markedet? Så er du kommet til det helt rette sted! Her hos Føniks Computer kan du få fat i den gamer PC som du altid har ønsket dig. De nyeste First Person Shooters, Real Time Strategis og Role Playing Games er intet problem for en Føniks gamer PC.

Her hos Føniks computer er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af færdiglavede gamer PC’er, som kan trække de nyeste spil i høj opløsning. Vi vil derfor i dette blogindlæg give dig et indblik i hvad du kan forvente af vores gaming pc’er, noget generelt fakta om Føniks A/S og hvad der gør Føniks computer til et specielt sted at handle.

Brug det følgende link, hvis du vil tjekke sortimentet af Føniks gamer PC’er. Her vil du kunne læse om den enkelte computers specifikationer:

Køb en Føniks gamer PC her

Føniks gamer PC

Vores udvalg hos Føniks computer er altid aktuelt for den seriøse gamer, da vi har et godt samarbejde med mange forskellige leverandører, som alle sammen leverer nogle af de bedste produkter inden for den elektroniske verden. Føniks Computer A/S har derfor et af Danmarks største udvalg af forbruger elektronik, hvilket vi er meget stolte af at kunne bryste os af.
Føniks Computer A/S blev grundlagt i 1997, med ambition om at blive til en større virksomhed, som kunne tilbyde et stort udvalg af elektroniske produkter. Det kan man i hvert fald sige vi har opnået! Med 23 fuldtidsansatte medarbejdere, samt tre deltidsansatte, kan vi tilbyde et enormt udvalg af spændende produkter i vores to detailbutikker og webshoppen.

Siden 1997 har gamingindustrien ændret sig utroligt meget, og der er vist ikke nogen der kan tvivle på, at både Gaming PC’er og spillekonsoller er kommet for at blive. En af de store forskelle der ses ved de forskellige spillekonsoller og gaming pc’er er, at gaming PC’erne kan få skiftet diverse dele konstant, så de kan holdes up to date med de nye og krævende spil. Dette har resulteret i, at vi konstant ser nye udvidelser indenfor grafikkort, hukommelse, processorkraft og så videre.

Med gamer pc’er fra Føniks kan du altid regne med, at der er noget af det nyeste teknologi involveret. Vi kender godt frustrationen af at sidde med en computer, der ikke kan trække et ønsket spil. Dette vil vi ikke udsætte vores kunder for!

Din første stærke gaming pc

Når du kigger på en computer er der altid mange ting du skal overveje før du springer ud i købet. Først og fremmest skal du overveje hvad du skal bruge din nye computer til. Skal den benyttes til kontorarbejde, skolearbejde, photoshopping og animation eller gaming? Det er vidt forskellige computere man skal have fat i, i disse tilfælde. Hvis det er en gaming computer du gerne vil have fingrene i, skal den helst være så stærk som overhovedet muligt. De nyeste computerspil er så veludviklede og store, at de sætter meget store krav til gamer computerne. Man skal derfor sørge for at få sig en pc, der er allaround stærk! Både grafikkort, hukommelse, processorkraft skal være helt i top for at følge med. Ej forglemme kølersystemet, som skal være i stand til at køle bæstet ned til den rette temperatur selv i de mest hæsblæsende og krævende situationer.

Kompromisløse arbejdsheste

En Føniks gamer PC er en hårdtarbejdende, kompromisløs arbejdshest. Disse computere er sat sammen med et mål - at kunne trække krævende spil, så du kan få gode spiloplevelser. Der skal ikke lægges skjul på, at en Føniks gaming PC ikke er fremstillet for at se lille og fin ud. Nej, disse store, brutale maskiner har til formål at kunne tilbyde alsidig pc-styrke og matche dine krav til hvad en gamer PC skulle kunne.

Det er lige meget om du er pro-gamer, spiller for sjovt med vennerne eller er ved at arbejde dig op af rangeringerne i eSport branchen. Vores Føniks gamer PC’er vil matche dig og dit spillebehov. Eftersom der er disse store forskelle på, hvor meget en gamer PC skal være i stand til at trække, har vi sørget for at få et stort udvalg af forskellige gamer PC’er. Alle Føniks gamer pc’er har dog til fælles, at de er blevet sat sammen for at kunne tilbyde dig den stærkeste gamer PC til pengene.

Tager du for eksempel et kig på vores Føniks Intel i7/GTX1080 Gamer, så kan du se at den indeholder noget af det nyeste teknologi for computere. Der er ingen tvivl om, at denne computer er en hardcore gamermaskine!