Demoshop - Gør et kup på billige demovarer - Spar masser af penge!

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:20:19
Oprettet: 06-06-2017

Hos Føniks Computer er vores hylder altid fyldt med spændende varer, inden for et hav af forskellige kategorier af elektronik. Vi forhandler alt lige fra de mindste komponenter til din pc, til komplette hardwareløsninger, tv, printere og meget andet. Af og til så sker det naturligt nok at en vare på vores lager ikke kan sælges som ny. I disse tilfælde vil varen ofte blive sat til salg i vores afdeling med demovarer.

Her ender en masse spændende produkter, som ikke fejler noget, men som af den ene eller anden grund ikke kan sælges i vores almindelige webshop eller fysiske butikker. Det kan eksempelvis være udstillingsvarer, fremviste produkter og lignende.

I vores demoshop nedsætter vi priserne på disse produkter drastisk, så du kan købe stort set nye produkter med store rabatter. Det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om defekte varer, men blot varer, hvor pakken har været åbnet eller lignende.

Demoshop

Ingen defekte varer

Det faktum at der ikke er tale om defekte varer er vigtigt at skrive sig bag øret. Alle produkter, der sættes til salg i vores demoshop, fremstår i fin stand, da det i langt de fleste tilfælde, kun er emballagen eller pakningen, der har været åbnet eller har taget skade. Er standen ekstra vigtig, så er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse og forhøre om en specifik vares stand, inden at du beslutter dig.

Af samme grund er der naturligvis to års reklamationsret samt 3 ugers returret på alle vores produkter i demoshoppen - akkurat, som det er gældende for vores øvrige produktsortiment.

Det gælder om at være hurtig

De produkter, der sættes til salg i vores demoshop, sælges ofte kun enkeltvis og med meget gode rabatter. Selvom vi opdaterer vores demoshop ofte med nye varer, skal du være hurtig på tasterne for at sikre dig produkterne, da efterspørgslen også er meget stor.

Vil du gøre en god handel, kan vi derfor kun opfordre til, at besøge vores demoshop ofte. Det øger chancen for, at du finder et produkt, du mangler inden det er solgt til anden side.

Alt fra kabler til stationære computere og printere

Hvis du tager et hurtigt kig i vores demoshop, kan du se, at der ligger et væld af spændende varer. For at gøre det nemmere for dig at overskue, hvilke produkter, vi har i demoshoppen netop nu, kan du med fordel benytte dig af navigationen i venstre side.

Her har vi opdelt produkterne efter forskellige kategorier, hvilket betyder, at du hurtigt kan danne dig et overblik inden for de produkttyper, som du måtte have interesse for.

Er du på udkig efter en ekstra billig bærbar computer, ligger der f.eks. i skrivende stund flere bærbare computere fra kendte mærker som Acer, Dell, Lenovo og Toshiba i demoshoppen.

Mangler du nyt gamer udstyr, kan du med fordel også tage et kig i demoshoppen. Her finder du masser af gamer tastaturer, gamer headsets, gamer skærme, gamer mus og andet gamer udstyr med meget store rabatter.

Er du ved at købe en ny gamer computer eller ved at opgradere den gamle, kan du med fordel starte med at kigge i vores demoshop - især, hvis du er på et stramt budget. Her finder du nemlig masser af det nyeste hardware med meget store rabatter. Hvem ved, det kan være, at du finder netop det grafikkort du ønsker, med en meget stor rabat?

Udover hardware, gamer udstyr og bærbare computere, finder du naturligvis også produkter fra alle vores andre kategorier, så tag et kig allerede nu. Det kan jo være, at du er heldig med at finde en ny printer, et nyt tv, router eller noget helt andet.

På lager nær dig?

Vil du gerne afhente demoprodukter hurtigt, kan du med fordel sortere lagerstatus efter vores to fysiske butikker. Mængden af demovarer og typer af demovare er ikke ens i vores to fysiske butikker og derfor kan du med fordel sortere efter butik, hvis du vil spare tid i forhold til levering.