Dell bærbar - Få gode råd til køb af bærbare computere fra Dell

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:19:54
Oprettet: 06-06-2017

Dell har igennem mange år været en af de førende producenter af bærbare computere. Men der er efterhånden ret mange serier at vælge imellem og derfor er det ikke helt nemt at overskue, hvilken model du skal gå efter. I denne gennemgang vil vi derfor beskrive de forskellige serier, så du nemmere kan danne dig et overblik og finde den model, der passer til dine behov og budget.

Dell Chromebook

Chromebooks er det seneste skud på bærbartræets stamme og er for forbrugeren der ikke stiller de store krav til ydeevne, men blot har brug for hurtig og nem internetadgang samt de traditionelle tekstredigeringsværktøjer. Grundet Chromebooks afsæt i Cloud teknologi er mængden af data der skal lagres på computeren så lav som muligt, hvilket betyder at maskinens vægt samt pris er utrolig lav. En Chromebook vejer derfor som regel under 1.5 kilo og koster i omegnen af 2500 kroner og opefter og er derfor et billigt, stilrent og praktisk alternativ for forbrugeren der ikke har de store tekniske behov og gerne vil spare penge. Hertil skal dog nævnes at Chromebooks er stærkt afhængige af internetadgang og stort set alle funktioner er afhængige deraf. Udover det stilsikre, strømlinede design er Dell Chromebooks selvfølgelig udstyret med styresystem fra Google Chrome OS, samt et væld af de mest populære Google apps, et spildsikkert tastatur og en elegant, ridsefast touch screen der på innovativ vis bygger bro mellem tablet og bærbar. Batteriet understøttes af en fjerde generation Intel® processor der giver op til 7 timers batterilevetid.

Dell bærbar

Dell Inspiron

Dells populære Inspiron serie er afgjort værd at se nærmere på når du står overfor indkøb af ny bærbar. Med en lang vifte af modeller og prisklasser møder serien ethvert behov, fra de mere økonomisk ansvarlige modeller rettet mod forbrugeren der blot ønsker en let, kompakt bærbar med solid internetadgang samt traditionelle tekstværktøjer, til de dyrere modeller fra 7000-serien der til gengæld er udrustet med SSD harddisk, oceaner af RAM, Intel Core i7 processor samt en elegant touch screen der nærmest fusionerer ideen om den bærbare computer med ideen om tabletten. Uanset om du gerne vil trække de tungeste, mest krævende spil eller om du blot leder efter en billig, klassisk funktionel bærbar - Dells Inspiron serie har formået at dække alle tænkelige behov.

Dell Latitude

Dells diskrete, luftige Latitude serie har altid været synonym med et imponerende strømlinet ydre samt yderst funktionelt design og det er da også her du finder de letteste, slankeste Dell bærbare nogensinde, med en startvægt på lidt over de halvandet kilo. Latitude bærbarer fås fra lidt over 4000 kroner, mens de uovertrufne 7000 modeller, der i højere grad er rustet til erhvervsbrug, kan koste op mod de 17000 kroner alt efter model. De dyrere modeller giver så også det ekstra for pengene både i form af hardware og software. De fås med valgfri touch screen, samt karbonfiberunderstøttet skærm og deres spejlglatte, slidstærke, pulverbelagte aluminiumsoverflade understreger at der her er tale om design og elegance fra øverste skuffe. Under overfladen gemmer der sig et hårdført Tri-metal ™ kabinet der er specifikt designet til at kunne modstå fysisk udfordrende omgivelser, så uanset om er du ung studerende eller erfaren forretningsmand, har Latitude serien uden tvivl en bærbar for dig,

Dell Precision

Er man ude efter tungere skyts, er Dells Precision serie bestemt værd at overveje. Med Precision modellerne tilbyder Dell en af markedets tyndeste, letteste og mest teknisk imponerende bærbar nogensinde. Dette er til brugeren der ikke vil gå på kompromis med hverken æstetik, funktion eller computerkraft. Det er cremen af cremen af bærbare computere og der spares ikke på noget. Prismæssigt ligger vi omkring de 10 til cirka 28 tusind. Uanset hvor meget computerkraft du har brug for og uanset dine opgavers størrelser og kompleksitet, vil Precision kunne møde dine behov. Foruden slidstærkt karbonfiber og et hårdført aluminiumsdesign tilbyder Precision serien uovertruffen 4K Ultra HD skærm, intuitiv touch navigation og en revolutionerende Thunderbolt 2.0 forbindelse der hjælper til hidtil uset hurtige dataoverførsler. Precision serien er kreds for kendere og egnet til ham eller hende der ikke vil spare på kvaliteten.

Dell Venue

Såfremt du vægter mobilitet og strømlinet funktionalitet højt, kommer der her en serie for dig. Med en tablet fra Dells Venue serie er det nemmere end nogensinde, at have dit digitale kontor ved hånden til alle tider. Tabletterne kommer naturligvis i en række forskellige designs og med varierende processorkraft, alt efter behov. Med det ekstremt præcise 10-punkt berøringssystem og mulighed for at koble et keyboard til, er det legende let at navigere rundt på touch skærmen og med en levetid på op til 8 timer gør batteriet det muligt at arbejde hvor som helst, når som helst. Priserne på en Dell Venue tablet afhænger som sagt af hvor meget du kræver af maskinen og kan fås fra omkring de 3000 kroner og op til de lidt over 9000 kroner, så uanset behov finder du hurtigt og nemt en Venue tablet der passer det dig.

Dell Vostro

Dell Vostro serien er for dig der ikke ser nogen grund til at betale en formue for design og blinkende lygter, men i stedet foretrækker en solid, hårdfør og arbejdsom computer til en fornuftig pris. Her er ingen dikkedarer, kun et trofast kvalitetsprodukt der holder hvad det lover. Vostro fås fra under 3000 kroner og op til under de 6000, hvis du ønsker fuld HD skærm, dedikeret grafikkort og et stort hybriddrev. Pålidelig og med en af branchens mest strømbesparende og effektive processorer, slidstærk og nem at gå til - Vostro repræsenterer den gode, gamle bærbar kombineret med nutidens nytænkning og teknik. Fås med op til 1 TB HDD.

Dell XPS

Den ultimative gamer bærbar. Intet mindre. Med den næsten sagnomspundne infinityEdge skærm og dens vanvittige UltraSharp™ QHD+ opløsning, touch screen og banebrydende lysreguleringsmekanismer står billedet klarere og skarpere end nogensinde før. Men det er mere en blot en gamer bærbar, det er også et fremragende værktøj hvis du benytter dig af mere krævende programmer, såsom videoredigering og Photoshop. Sidder du med en arkitekt, grafisk designer eller spirende spiludvikler i maven er dette computeren for dig.

Vi håber ovenstående gennemgang hjælper dig med at finde den rette serie. Er du stadig i tvivl om, hvilken serie og model, du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar med masser af gode råd og vejledning, så du får den helt rette bærbar til dit behov