Dell bærbar - Anerkendte bærbare computere fra Dell

Oprettet: 06-06-2017

Dell er en af de mest anerkendte mærker inden for bærbare computere. De har i mange år leveret computere i høj kvalitet, både designmæssigt og teknologisk. Med en Dell bærbar går du aldrig galt i byen, og du får super kvalitet til en fornuftig pris. Her blogger Føniks Computer om firmaet Dell og dets bærbare.

Lige siden deres start i 1985, har Dell Inc. skabt PC'er til både private og til erhverslivet og vi hos Føniks Computer er vilde med hvordan Dell har formået, at være en af verdens største computer leverandører, lige fra starten og til den dag i dag.

Du kan naturligvis læse mere om de Dell bærbare og deres specifikationer vi sælger hos Føniks Computer på nedenstående link:

Køb Dell bærbare computere her

Den unge direktør

Firmaet Dell startede helt tilbage i 1984 under navnet PC's Limited. Det hele blev startet af den dengang kun 19-årige Michael Dell, som gik på University of Texas i byen Austin. Han startede det med 1000 dollars på lommen, men med en stor vision om, hvordan han mente, at teknologi skulle designes, produceres og sælges.

Michael Dell droppede ud efter et år på universitet for at forfølge drømmen om, at drive sin virksomhed til noget stort. Allerede året efter producerede PC's Limited deres første computer system under navnet Turbo PC, og firmaet fik i deres første år en fortjeneste på mere end 73 millioner dollars. Hvilket må siges, at være en udmærket start.

I 1988 ændrede firmaet navn til Dell Computer Corporation og begyndte at udvide globalt, specielt til Europa, og allerede i 1989 producerer de den første Dell bærbare computer. Alt dette medfører til, at Dell i 1992 blev inkluderet i magasinet Fortunes' liste over de 500 største firmaer i verden og Michael Dell blev den yngste direktør nogensinde, der modtog denne ære.

Fremskridt og tilbagegang

I 1996 går Dell online og lancerer Dell.com, hvilket medførte en stærk stigning i deres salg, og at Dell i 1999 bliver den førende PC virksomhed i verden.

Fra deres start gjorde Dell sig til pionerer i en ”configure to order” tilgang til at producere, hvilket vil sige, at Dell leverede individuelle PC'er udformet til kundens behov. For at minimere tiden mellem køb og levering, gik Dell op i, at producere tæt på kunden. Dog oplever Dell, at kravet til PC'erne ændrer sig til at skulle være kraftigere og kraftigere computere til billigere og billigere priser. Dette medfører, at Dell får sværere ved at følge med markedstendenserne, og at de i 2006 efter mange år med stabil fremgang, må se titlen som førende PC virksomhed gå til HP.

Dog har Dell med effektive nedskæringer på mange områder, gjort deres produktion billigere, hvilket medfører, at de igen har fået deres vækst på ret køl, og stadig er et af de største og vigtigste computer firmaer i verden.

Grønt firma

Et af de felter som Dell har fokuseret meget på er det miljømæssige, og her gør de sig aldeles godt. De er med i Greenpeaces guide til grøn elektronik, og har udmeldt, at de vil reducere deres udledning af drivhusgasser med 40% inden 2015.

De har også gjort meget for, at udfase brugen af giftige kemikalier i deres computere, og de har lanceret et genanvendelses program, som er blevet rigtig godt modtaget, både af kunder og miljøorganisationer.

De har sat det som mål, at blive det grønneste teknologi firma på jorden. De satser på nul-kulstof og har lanceret et program, der hedder ” Plant a Tree For Me”. Det er et program hvor en del af Dells overskud går til at plante træer, for at minimere udledelsen af drivhusser gasser. Her gør de det muligt både for kunder og for Dell selv at være med til at mindske CO2 udslippet og sætte et grønt fodspor.

Dell Bærbar

Hos Føniks Computer finder du et bredt udvalg af Dell bærbare. Det er computere holdt i et simpelt design i sølv og mat sorte farver og et strømlinet look. Udover et lækkert design, får du også en kraftfuld computer, som har en høj ydelse, og som lever op til grønne standarder, så du udover at vælge en god computer, også bidrager til et miljøvenligt firma.