Creative pc højtalere, headsets og lydkort giver den bedste lyd

Oprettet: 06-06-2017

Creative er verdens førende producent af digitale underholdnings produkter. Dette medfører, at du altid er i trygge hænder, når du køber et produkt fra Creative. Om det så er Mp3-afspillere, computer højtalere, headsets, lydkort eller en af deres mange andre produkter, så er du sikker på et fantastisk produkt. Her blogger Føniks Computer om firmaets historie og om produkterne: Højtalere, headsets og lydkort.

Hvis du ønsker en lydoplevelse af en anden verden, som giver dig både god bund og krystalklar diskant, så er Creative sandsynligvis det firma, du leder efter. Hvad end du skal bruge bedre højtalere til at spille højt, et headset til gaming eller et lydkort til at forbedre den overordnede lydkvalitet, så kan du herunder tjekke nogle af de produkter, der føres og læse nærmere om deres specifikationer.

Køb Creative højtalere her

Succes og retsager

Creative blev grundlagt tilbage i 1981 i Singapore af den unge Sim Wong Hoo, som startede firmaet som et computerreparatørfirma. Sim Wong Hoo gjorde sig dog snart bemærket, da han udviklede et hukommelseskort til Apple II computeren, og herfra tog det fart. Creative udviklede deres vision om, at de ville have multimedia til at ændre måden, hvorpå mennesker interagerede med deres computer.

I 1987 udviklede de deres første Sound Blaster produkt, som var et revolutionerende lydkort og det første af sin slags, som vandt ind hos den brede befolkning. Kortet satte hurtigt en standard for, hvordan lydkort til PC'er i mange år kom til at se ud. Det indeholdte en masse af de funktioner, der i dag er normale – såsom digital lyd, musik synthesizer, midi-interface og en joystick port. Succesen, de fik med dette produkt, fortsatte indtil starten af 2000'erne, hvor det blev mere normalt at inkorporere disse funktioner direkte i computerens bundkort.

De har dog igen senere opnået stor succes med lanceringen af deres forkellige bærbare Mp3-afspillere i form af deres MuVo og Zen-serier, som var revolutionerende for multimedia industrien. Creative er stadig i dag en af verdens førende producenter af multimedia produkter og leverer stadig fantatisk innovative ting. De har blandt andet indgået aftaler med Xbox, Sony Playstation, PC og Mac, hvilket giver dem en fod indenfor i de største grene inden for teknologi-industrien, og deres fremtidsvision er, at udvide deres lederrolle til det personlige digitale underholdningsmarked i form at hjemmecomputere og lignende.

Køb Creative headsets her

Firmaet har dog også haft et par retssager på nakken. Den første i forbindelse med deres eneste konkurrent i 80'erne og 90'erne: Aureal Semiconductor. Aureal mente, at Creative havde stjålet nogle af deres ideer, og Creative beskyldte dem så til gengæld for falsk markedsføring. Aureal vandt sagen, men gik konkurs umiddelbart derefter som følge af retsagens udgifter, og Creative kunne overtage virksomheden.

I 2005 fik Creative patent på teknologien til deres Zen Mp3-afspiller, og derfor lagde de sag an mod Apple for at have taget deres idé til deres iPod. Parterne indgik en aftale, og Apple måtte betale 100 millioner dollars til Creative for at bruge Zen-teknologien.

En fantastisk lyd

Nogle af de oplevelser du kan få, hvis du anskaffer dig et produkt fra Creative er en fantastisk lyd med dyb bas, fyldig mellemtone og krystalklar diskant. Hvis du leder efter et produkt, der kan spille din musik eller lyden fra dit spil højt ud i lokalet, så skal du have fat i nogle af deres fantastiske computer højtalere. De kan fås enten trådløse eller bærbare, multikanal eller i ét stykke. Uanset hvad du gerne vil have, er der en, der passer til dig. De har blandt andet en lang række Bluetooth højtalere, som giver dig en stor frihed, fordi de ikke er bundet af ledninger. Deres design er holdt meget enkelt og smagfuldt i få farver og simple former. Det er tidløst og lækkert og leverer en super god lyd.

Køb Creative lydkort her

Hvis det du søger derimod er et produkt, der tillader dig at lukke dig ind i spillets verden, så skal du have fat i nogle af deres uimodståeligt gode headsets. Hvis du er en seriøs gamer, er det vigtigt at have et headset med en fantastisk lyd, så du kan høre selv små detaljer som fx en fjende, der sniger sig op på dig bagfra, og dermed nå at reagere og skyde ham, før han kan skyde dig. Det kan du med et headset fra Creative, som tilbyder surround-sound og en stor klarhed i lyden, så du hele tiden har overblik over, hvordan spillet forløber.

Hvis du ønsker at forbedre lydkvalitet på din computer sådan helt overordnet set, så skal du have fat i et lydkort. Et Sound Blaster lydkort fra Creative vil øjeblikkeligt opdatere lyden på dit system, så du får det maksimale ud af dine spil, film eller dit musik. En sådan investering vil både opdatere din lyd, når der skal spilles højt, eller når der skal lyttes i hovedtelefoner. Så hvis du vil have en fantastisk allround lydkvalitet, som både egner sig til at køre hjemmebiograf og til at spille computerspil, så er det et Creative lydkort, du skal have.