Corsair strømforsyninger og ram i absolut verdensklasse

Oprettet: 06-06-2017

De fleste mennesker, der interesserer sig for gaming og computerudstyr dertil, kender til giganten Corsair, som har været på markedet i mange år. Vi vil her give dig, som har en begrænset viden om hvad Corsair tilbyder dig og hvad man kan forvente af deres produkt, et bedre indblik i virksomheden Corsair og hvad de står for. Der er rigtig mange virksomheder i branchen med computer udstyr, så det kan være meget rart med, at få et overblik. Her på følgende link kan du se nogle af de Corsair strømforsyninger og ram, som vi sælger her hos Føniks Computer:

Corsair Ram

Corsair strømforsyning

En udviklende virksomhed

Grundlagt som Corsair Microsystems i 1994, udviklede Corsair faktisk oprindeligt Level 2 cache moduler til OEM'er. Efter Intel lavede L2 cache i processoren med udgivelsen af sin Pentium Pro processor, begyndte Corsair at ændre deres fokus over på RAM moduler, primært i servermarkedet. I 2002 begyndte Corsair så at forsende DRAM moduler, der specifikt var designet til computer entusiaster, som satte store krav til deres RAM. Efter at have fået rødder indenfor udvikling og salg af PC produkter med høj ydeevne, har Corsair udvidet sit prisbelønnede sortiment til at omfatte effektive strømforsyninger, kølersystemer, gamer udstyr og mange andre vigtige systemkomponenter til computere.
Corsair har udviklet en enorm global infrastruktur med omfattende markedsføring og distribution. Deres produkter sælges til forbrugere i over 60 forskellige lande verden over, primært gennem førende distributører og forhandlere

Corsair ram - sikkerhed for kvalitet

Noget af det, som gør det til en fryd at købe RAM fra Corsair er, at man altid kan regne med at RAM er i topkvalitet og følger med på den nyeste teknologi. Der er ikke mange markeder, som udvikler sig lige så hurtigt som markedet med hardware. Corsair har dog formået, at holde pladsen som en af de foretrukne virksomheder som gamere og andre computerentusiaster henvender sig til når de gerne vil have fat i RAM, der kan give din PC et stort boost. De har selvfølgelig mange forskellige RAM, da det skal være muligt at kunne tilfredsstille mange forskellige behov. De laver eksempelvis mange forskellige RAM egnet til MAC computere, da de selvfølgelig ikke bruger de samme MAC som PC’er. Hvis man søger Corsair RAM, som er ideelle til gaming og computere, der bliver belastet meget, så er Dominator® eller den nye Corsair Dominator® Platinum perfekte. Den originale DDR3 RAM har vundet flere priser for deres ydeevne og altid høje kvalitet. Man kan derfor altid regne med en lækker og sikker kvalitet når man køber disse produkter.

Corsair - et samarbejder mellem giganter

Corsair er partner med den multinationale virksomhed Intel. Stort set alle folk, som har arbejdet med computere ved hvad Intel er, da de har været med til at udvikle og skabe den moderne teknologi. I dag er Intel verdens førende virksomhed når det kommer til fremstilling af mikroprocessorer. Intel har været med til at ændre verdenen i de seneste år med teknologiske produkter, som bliver ved med at udvikle sig.

Derudover har Corsair også partner med AMD og NVIDIA, som også er inde i denne branche og har været med til at revolutionere den teknologiske verden med nye banebrydende produkter. Alle disse virksomheder er selvfølgelig konkurrenter, da de leverer det samme produkt, men de har et godt og sundt samarbejde med Corsair, hvilket gør det muligt for Corsair at lave nogle af de bedste DDR3 RAM, der findes.

Prisvindende strømforsyninger

Som nævnt tidligere begyndte Corsair at fokusere på stort set alt Hardware og computerudstyr, så de begyndte selvfølgeligt også at udvikle strømforsyninger i fantastisk kvalitet. Nogle af deres strømforsyninger har endda så specielle og unikke måder at fungere på, at nogle folk tror der er noget galt med deres strømforsyning. Nogle af de nyeste Corsair strømforsyninger er f.eks. bygget op på den måde, at blæseren i strømforsyningen først begynder at køre, når et vist antal watt bruges. Det sparer både strøm og er med til at holde lydniveauet nede på et meget lavt niveau. Den nye teknologi som Corsair blandt andet bruger i deres strømforsyninger kan give mange spørgsmål fra forbrugerne, så Corsair gør enormt meget for at kunne forklare hvordan deres produkter fungerer.

Siden lanceringen af deres første strømforsyninger, har Corsair vundet hundredvis af priser verden over for den fremragende præstation. Corsair har fået disse priser fra hjemmesider, som tester teknologiske produkter, magasiner, forbrugerforummer og forhandlere. Og er dette prisbelønnede præstation matcher deres enestående kundeservice og tekniske support.