Cooler Master gaming kabinetter, headset, mus og tastaturer

Oprettet: 06-06-2017

Cooler Master blev grundlagt med en mission om at levere de bedste løsninger til computeres problemer med overophedning og støj. Her 20 år efter deres begyndelse er de en af de førende producenter af netop denne type produkter. Her blogger Føniks Computer om gaming kabinetter, headsets, mus og tastaturer fra det fantastiske firma Cooler Master.

Hvis du nogensinde har oplevet problemer med, at din computer opheder, og din blæserfane ikke kan følge med, eller at du har tabt spil, på grund af at dit tastatur, headset eller mus ikke har kunnet følge med spillets gameplay, så fortvivl ikke. Her kan du læse meget mere om Cooler Master og deres produkter.

Via nedenstående link kan du se nærmere på gaming kabinetter fra Cooler Master:

Køb Køb Cooler Master gamer kabinet her

Innovation, hurtighed og kundetilfreds

Cooler Master blev grundlagt i Taiwan i 1992. De har hovedsæde i New Taipei City, men har i løbet af de seneste par år bredt sig ud og har nu afdelinger i 6 lande på 4 kontinenter. Deres mission var at levere de bedste termiske løsninger, og de blev hurtigt populære, fordi der netop var et behov for produkter, der kunne mindske overophedninger og reducere computerens støjniveau. De har i høj grad haft succes med produkter som kabinetter, faneblæsere, kølerelementer og meget mere. I løbet af de seneste år har de udvidet deres produktionsområde til at også at koncentrere sig om gamer segmentet, hvor de har produceret en lang række gaming kabinetter, headsets, mus og tastaturer, som egner sig specielt til dette.

De tre hjørnesten i firmaet er innovation, hurtighed og kundetilfredshed, og det er disse tre elementer, der har medført Cooler Masters stabile fremgang. Innovationen bliver ført ud i livet gennem deres firmapolitik, som hylder ændring og kreativitet. Innovation for dem gælder nemlig både om at forbedre arbejdspladsens morale og workflow og om at forbedre produkterne teknologimæssigt og designmæssigt. De har en række teams bestående af førende ingeniører, som kreerer og tester nye produkter, så de først kommer i masseproduktion, når de er i absolut topklasse.

Hurtighed er vigtigt for Cooler Master, da de ved, at der i dag er en skarp konkurrence inden for computer og teknologi branchen, og derfor søger de altid efter at optimere og gøre deres arbejdsproces hurtigere, så længe det ikke kommer til at gå ud over produkternes kvalitet.

Det tredje og måske vigtigste element er kundetilfredsheden, for uden nogle kunder er der ingen virksomhed. Der skal være en sund gensidig tiltro mellem kunden og Cooler Master. Dette opnår de ved at lytte til kundernes behov og ønsker, og skabe produkter som matcher disse.

Gaming produkter

I 2008 oprettede Cooler Master et datterselskab i skikkelse af CM Storm, som fokuserer på produkter til alle computerspils entusiaster. Gennem dette datterselskab har Cooler Master blandt andet produceret kabinetter, mus, headsets og tastaturer, som fokuserer på gameres behov frem for at fokusere på det almindelige marked. Deres CM Storm produkter er hovedsageligt designet i sorte farver med et accentueret rødt element.

Når du spiller computerspil, som trækker en del på computerens grafikkort og CPU-kraft, så vil din computer blive varm, og derfor er det vigtigt at have en ordenligt køling, for ellers overopheder den og begynder at arbejde langsommere. Med et gaming kabinet fra Cooler Master kan du undgå dette, da de leverer gaming kabinetter med en forøget luftgennemstrømning og ventilation, som køler computerens system ned. Med større blæserkraft kunne man frygte, at der ville opstå meget støj, men gaming kabinetterne fra Cooler Master har et meget lavt støjniveau, så dette ikke bliver noget problem.

Tilbehør til det perfekte spil

Hvis du vil have en fordel over din modstander, når du spiller, er det vigtigt at have en god mus, et godt tastatur og et godt headset. Cooler Masters CM Storm fører også en række af disse produkter, som giver dig en edge, næste gang du spiller computerspil.

Deres gaming mus er lette og ergonomisk korrekte, så du ikke pådrager dig nogle museskader selv ved et langt spil, og de har en lang levetid på helt op til 5 millioner klik og stærke dpi sensorer, som medfører en mere præcis mus. Deres gaming headsets er designet både til gamer entusiaster og til lydnørder, som ønsker surround sound headsets med sprød diskant og intens bas. De giver spillere en mere realistisk lydoplevelse med 360 graders lyd.

Det sidste du skal bruge til det perfekte spil, er det rigtige tastatur, og her står Cooler Master stærkt. Du kan få ergonomiske tastaturer med laser indgraverede taster, som kan klare hårdhændet brug og med en levetid på op til 50 millioner klik, er de perfekte til at spille computerspil. Desuden har de et flot design i sort, med LED baglys i forskellige farver, så du kan altid kan se tasterne selv i mørke.

Se nærmere på deres mus, headsets og tastaturer på disse nedenstående links:
www.fcomputer.dk/producenter/cooler-master/gamer-mus
www.fcomputer.dk/producenter/cooler-master/gamer-tastaturer