Cooler Master - Cooler Master strømforsyninger i højeste kvalitet

Oprettet: 06-06-2017

Cooler Master er et firma med overskud både økonomisk og innovations-mæssigt. De har bevist deres værd som en af verdens førende producenter af gaming-produkter såsom mus, tastaturer og headsets og indenfor kølingssystemer med både deres computerkabinetter, luftkøling og vandkøling. Dog har de stadig masser af innovative ideer, når det gælder strømforsyninger, og med et produkt fra Cooler Master vil du fremover se på strømforsyninger på en helt ny måde.

Her blogger Føniks Computer om unikke strømforsyninger fra Cooler Master, lidt om firmaets historie og om strømforsyninger helt generelt. På nedenstående link kan du læse mere om Cooler Masters strømforsyninger.

Coolermaster strømforsyning

De tre hjørnesten

Cooler Master blev grundlagt i Taiwan i 1992. Deres mission var at levere de bedste termiske løsninger, og de blev hurtigt populære, fordi der netop var et behov for produkter, der kunne mindske overophedninger og reducere computerens støjniveau. De har i høj grad haft succes med produkter som kabinetter, faneblæsere, kølerelementer, strømforsyninger og meget mere.

De tre hjørnesten i firmaet er innovation, hurtighed og kundetilfredshed, og det er disse tre elementer, der har medført Cooler Masters stabile fremgang.

Innovationen bliver ført ud i livet gennem deres firmapolitik, som hylder ændring og kreativitet. Hurtighed er vigtigt for Cooler Master, da de ved, at der i dag er en skarp konkurrence inden for computer og teknologi branchen, og derfor søger de altid efter at optimere og gøre deres arbejdsproces hurtigere, så længe det ikke kommer til at gå ud over produkternes kvalitet. Det tredje og måske vigtigste element er kundetilfredsheden, for uden nogle kunder er der ingen virksomhed. Der skal være en sund gensidig tiltro mellem kunden og Cooler Master.

Hvad kan en strømforsyning?

En strømforsyning henviser til en strømkilde, hvorfra man bliver forsynet med elektrisk strøm, og en strømforsyning leverer konstant strøm, uanset hvor meget du skal bruge til at køre et apparat. Derfor er strømforsyning egentligt et forkert ord at bruge, for de apparater, vi til daglig kalder strømforsyninger, er faktisk spændingsforsyninger, som leverer forholdsvis konstant spænding til det tilkoblede kredsløb, som så trækker den strøm, det har brug for. Strømforsyning er dog et mere mundret ord og har derfor vundet indpas, som det term man bruger. I gamle dage brugte man ord som omformer og adapter, og i dag bruger man ofte nyere betegnelser som power supply og PSU, som står for power supply unit.

En strømforsynings primære opgave er at omdanne spændingsniveauet fra stikkontakten (typisk 230 V vekselstrøm), til det spændingsniveau apparatet bruger.

Der kan fås mange forskellige typer strømforsyninger, alt fra de enkelte klodser man bruger til at oplade telefoner med til nogle mere avancerede enheder, der kan levere mange forskellige spændinger til en computer.

Cooler Master strømforsyning - Effektivitet og stilhed

Vi skal kigge nærmere på nogle af Cooler Masters strømforsyninger, som skiller sig ud fra mængden af gængse strømforsyninger. Alle deres PSU'er, altså Power Supply Units, er utroligt kraftfulde og kan levere strøm til selv de kraftigste computere. Deres Silent Pro-serie af strømforsyninger er udstyret med en aluminium og kobber køleplade og en kølefane. Dette sikrer at strømforsyningen forbliver kølig og ikke overopheder, samtidig er faneblæseren så godt som lydløs, så du ikke bliver generet af enheden, men får fantastisk kraft for pengene. Desuden er deres produkter super pålidelige, og de kommer med 5 års garanti, og det er fordi Cooler Master ved, at deres produkter er kram.

Cooler Master har også lanceret deres V-serie af strømforsyninger, som blev skabt for at fastholde deres position som det førende brand inden for strømforsyninger. Med V-serien får du en masse forskellige udgangsforbindelser, så du kan sikre dig den rigtige strøm, til lige præcis det apparat du ejer. Du får enestående volt-stabilitet og effektivitet og takket være en højkvalitets faneblæser, holder V-serien sig hele tiden kølig, og det gør den under ekstremt stille forhold, selv når der er fuld tryk på.

Strømforsyningerne fra Cooler Master er, udover effektive og støjsvage, også elegante i deres design. De fleste er udformet i en kvadratisk boks og i en mat sort farve, der giver dem et skarpt og stilfuldt look, der emmer af seriøsitet og godt håndværk. Desuden er det også vigtigt at bemærke, at deres produkter er miljøvenlige på grund af, at enheden bliver holdt kølig og dermed bruger mindre energi.