Canon printer - Canon laver printere til ethvert behov

Oprettet: 06-06-2017

Canons omdefinering af printerstandarder

Innovativ teknologi fra Canon har været med til at ændre den måde billeder og tekst bliver sat på papir i dag. Canons laserprinterteknologi har omdefineret både farve og sort-hvid udskrivnings standarder, og bruges i omkring 80 % af verdens laserprintere. Canon printere er blandt de foretrukne printere når man skal anskaffe printere til både store virksomheder, små arbejdspladser og i hjemmet.

Fra lidt til meget

Det japanske selskab Canon blev grundlagt i 1937 af Takeshi Mitarai, Goro Yoshida, Saburo Uchida og Takeo Maeda. I starten af hvad, der nu er en mulitinational virksomhed, havde de hos Canon ikke faciliteter til at producere optisk glas til deres kameraer, så de var nødt til at bruge produkter fra Nikon. De arbejdede hårdt for at udvikle produkter som ikke var set før og i 1940 producerede de Japans første indirekte x-ray kamera, hvilket var et stort skridt for både Canon og markedet generelt. Canon var også den første virksomhed til at udvikle 35 mm kompaktkameraer i Japan. Det var først i 1955, at Canon valgte at udvide deres virksomhed til USA, hvor de åbnede et kontor i New York. Herfra tog de både USA og Europa med storm, da de innovative opfindelser og den fremragende kvalitet i deres produkter blev anerkendt. Canon havde i længere tid haft øjnene på kontormaskiner og i 1970 udviklede Canon den første kopimaskine for almindeligt papir. I dag, udnytter Canon deres position i printerindustrien og dens branding ekspertise, til at udvide deres marked tilstedeværelse med et komplet sortiment af Canon laserprintere (LBP). Disse netværksprintere er målrettet virksomheder og arbejdspladser, men Canon udvikler stadig et stort sortiment af printere, som er ideelle til hjemmet. Canons Bubble Jet-printteknologi har fuldstændig revolutioneret farveprint ved konsekvent at levere ny teknologi og innovation. Fra indførelsen af Photo Inks eksklusive udviklinger som MicroFine Droplet Technology, Canon Bubble Jet-printere fortsætter med at sætte standarden i ink-jet print.

Find din næste Canon printer her

Canons sans for kvalitet

I mange år var Canon den fortrukne virksomhed til at lave de printmotorer, der findes i laserprintere. De første modeller af Apple LaserWriter, og de tilsvarende produkter fremstillet af HP, brugte Canon LBP-CX motor. De næste modeller, LaserWriter II serien, LaserJet II serien, brugte Canon LBP-SX motor. Senere modeller brugt Canon LBP-LX, LBP-EX, LBP-PX motorer og mange andre Canon printmotorer. Canons lange historie inden indenfor både printermarkedet og kameramarkedet fortæller en del om hvad man kan forvente af et produkt fra Canon. Canon printere er fyldt med noget af det nyeste teknologi inden for markedet og kvaliteten kan man ikke sætte en finger på. Det er svært at finde printere, som kan opfylde lige så mange krav om kvalitet, ydeevne og endda design som Canon printere kan. Derfor har vi her hos Føniks Computer valgt at få fat i et stort udvalg af printere fra Canon, som kan bruges til forskellige behov. Det enorme sortiment af printere som du finder hos os, gør det muligt for dig at finde den Canon printer, der passer bedst til dit forbrug. Hvis du for eksempel ønsker at anskaffe dig en printer, som er lille og mobil, da du ikke har plads til at have en stor printer stående, så er det oplagt, at du kigger på vores udvalg af Canon PIXMA printere. Disse små printere er perfekte til hjemmet og er også produceret med den hensigt. Den lille størrelse og lette vægt gør det muligt for dig at flytte den rundt i hjemmet og mange Canon PIXMA printere kan endda benyttes trådløst, så du ikke behøver at udsættes for problemer med at koble din computer til printeren.

Den pæne printer

En faktor du ikke må overse når du køber en printer til hjemmet er, at designet også skal være passende til dine behov. Printere er relativt store maskiner, så man kan godt gå hen og blive træt af sin printer, hvis den ser stor og klodset ud. Canon printere har moderne designs, som ikke skiller sig for meget ud i et rum, hvilket de ikke skal. Ved industriprinterne som du også kan købe her, er der selvfølgelig mere fokus på at de skal være effektive fremfor pyntende. En af grundende til, at vi her hos Føniks Computer er meget stolte af vores store udvalg af Canon printere er, at på trods af at Canons printere har pæne designs, fantastisk ydeevne og god kvalitet, så kan du få fat i printerne til rigtig gode priser.