Canon kamera - Klare, farverige og skarpe billeder med Canon kamera

Oprettet: 06-06-2017

Canon kameraer er et af de foretrukne mærker af kameraer for både professionelle og amatørfotografer. I 1940 udviklede Canon den første X-ray kamera i Japan, hvilket var banebrydende inden for kameraindustrien. Derudover har Canon været med til fremstilling og distribution af digitale kameraer siden 1984, begyndende med RC-701. RC-serien blev fulgt af PowerShot og Digital IXUS serien, som tog kameramarkedet med storm.

Føniks Computer blogger her om Canon kameraer:

Oprindelsen af Canon kameraer

Japans første 35 mm ”focal plane based shutter” kamera blev introduceret på markedet i perioden mellem 1933 og 1935 af en virksomhed, som senere udviklede sig til navnet Canon. Det hele startede i en lille butik i Tokyo, som hed "Precision Optical Instruments Laboratory”, som var ejet af Takeshi Mitarai, Goro Yoshida, Saburo Uchida og Takeo Maeda. Her producerede de en prototype af et kamera som de kaldte "Kwanon", som senere udviklede sig til "Hansa Canon." Det lidt besynderlige navn Kwanon stammer fra Yoshidas tro på den buddhistiske gudinde for barmhjertighed, Kwannon. Logoet forestillede også denne buddhistiske gudinde og de opkaldte endda også deres linse ”Kasyapa” efter Mahakasaypa, som er en discipel af Buddha. Dette kamera var revolutionerende og var med til at sætte en del fokus på kamera industrien globalt.

Find dit nye Canon kamera her

De store ambitioner fra Canon

Et af de første mål de havde hos Canon var at lave kameraer, som var i stand til at konkurrere med tyske kameraer. Dette skyldes deres fascination af disse produkter, da tyske kameraer var blandt de klart bedste dengang. Man kan i hvert fald konkludere at Canon har opnået deres mål, da de i dag er et af de største virksomheder der forhandler med Kameraer og andet elektronisk udstyr. Canon kameraer er blandt de bedste på markedet, hvilket skyldes deres store passion for at kunne levere et kameraer, der er blandt de bedste i verdenen.

Hvilket kamera skal jeg købe?

En ting man kan være sikker på når man køber et kamera fra Canon er, at kvaliteten altid er i top. Når det så er sagt, så skal man stadig sætte sig meget ind i de forskellige kameraer før man anskaffer sig et, da der er stor forskel på de forskellige produkter. Hvis man for eksempel ikke har det store behov for at tage meget dybdegående billeder, der giver et ekstremt klart og farverigt billede, skal man nok ikke anskaffe sig Canon EOS M. Her skal man nok kigge på nogle af de almindelige digitalkameraer fra Canon, som også tager fantastiske billeder, men mulighederne er selvfølgelig en anelse begrænsede i forhold til kameraer som Canon EOS M.
Hvis man, som så mange andre, ikke ved det store om kameraer, kan man altid være sikker på, at man får et kvalitetskamera for sine penge når man køber et Canon kamera. Ligegyldigt om du får fingrene i et Canon Powershot eller et EOS kamera, så vil dit kamera tage fremragende billeder og selve kameraet er i god kvalitet.

Canon Powershot kamera

PowerShot kameraerne er en linje lanceret af Canon i 1996, som er digitale kameraer i rigtig høj kvalitet. PowerShot linjen har været en stor succes for Canon, og er en af de bedst sælgende digitale kameralinjer i hele verden. En af grundende til at disse kameraer blev til en stor succes var, at man får den kreative udførsel af et digitalt SLR kamera og samtidig en kompakt bekvemmelighed fra et peg-og-skyd kamera. Canon EOS kamera
EOS modeller er en af Canons linjer af spejlreflekskameraer, som har fået meget popularitet gennem årenes løb. Canon har lavet spejlreflekskameraer siden maj 1959, da den første Canonflex blev indført, men Canon EOS blev først introduceret i 1987 med kameraet Canon EOS 650. EOS står for "Electro Optical System", men er også en reference til den græske gudinde Eos.
Det større og mere grove look som EOS kameraer ofte har, kan få enhver amatørfotograf til at følge sig professionel. Dette skyldes selvfølgelig også at billederne man får taget er i fantastisk kvalitet.