Budget gamer PC guide - Hvilken budget gamer skal du vælge?

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:17:05
Oprettet: 06-06-2017

2016 har indtil videre budt på en lang række fede spiltitler med flot grafik og fedt gameplay i højsædet og året er nærmest kun lige begyndt. Er din computer ved at være nedslidt eller har den svært ved at køre de nyere spil, er det selvfølgelig logisk at overveje en ny PC, men sidder man lidt stramt i det på grund af f.eks. SU eller lignende, kan det være svært at vide, hvad man kan få for pengene.

Til dette formål tilbyder vi her hos Føniks Computer en lille oversigt over, hvad man har af muligheder på computermarkedet, samt hvad man skal være opmærksom på, når man er på udkig efter en ny budget gamer PC i 2016. Rigtig god læselyst.

Budget og behov

Det første der selvfølgelig skal være på plads, før man kan begynde at overveje computer model, er budget og spilpræferencer. Før man ser sig alt for glad på en specifik PC, er det værd at gøre sig klart hvor mange penge man har at gøre med, samt hvilke spil man kunne tænke sig at spille. Spiller du eksempelvis primært DotA 2, League of Legends, World of Warcraft eller måske Counter-Strike, hvor det nyeste top grafikkort ikke er altafgørende, kan du overveje, om du eventuelt skal bruge lidt flere penge på nogle af de andre hardwarekomponenter i stedet. Her kunne det måske bedre betale sig at bruge lidt ekstra på lydsiden eller eventuelt en ordentlig SSD, så alting loader og kører hurtigere. Omvendt kan man sige, at hvis du er til super flot grafik og en høj framerate, ja, så kan det være at du skal bruge lidt ekstra på grafikkortet. I sidste ende afhænger valget primært af dine spilpræferencer. Derfor bør du overveje følgende punkter:

• Hvilke spil vil du spille?
• Hvad er minimumskravet på disse spil i forhold til en ordentlig spiloplevelse?
• Kan du gå på kompromis med lavere grafik kvalitet i forhold til ydeevne og FPS?
• Skal du have en komplet løsning med skærm mv eller kan den nuværende bruges?
• Hvad er dit budget?

Når der er taget højde for disse faktorer, står du overfor dit næste valg - færdiglavet PC eller konfigurerbar gamer PC?

Budget gamer

Færdiglavet gamer PC

Har du ikke lyst ikke bruge en masse tid på at udpege og udvælge hardware komponenter, kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af færdiglavede stationære PC’er. En færdiglavet PC udgør den lette og simple vej til spilleglæden, hvor alt du skal gøre er at finde den rette model, hvorefter du vil modtage den med posten. Med en færdiglavet PC, får du en færdigsamlet computer, hvor du kan være sikker på de forskellige hardware dele arbejder optimalt sammen og fungerer som de skal. Er du ikke den store specialist, kan faren ved at sammensætte og bygge sin egen PC være, at du ender med at en PC der består af dele der ikke passer sammen. Dette problem undgår du med en færdiglavet gamer PC.

Hos Føniks Computer tilbyder vi en lang række af færdiglavede gamer PC’er i et væld af forskellige prisklasser, hvoraf de billigste kan fås helt ned til nogle få tusinde kroner og derfor vil matche et lavere budget. Lad dig dog ikke snyde af prisen. Selvom du vælger en af de billigere modeller, får du stadig meget for pengene prisen taget i betragtning. Det er selvfølgelig klart, at du ikke kan forvente at køre de nye spil i 4K opløsning og høj FPS, men kan du acceptere lidt lavere settings eller spiller du kun spil, hvor kravene er lidt lavere, kunne vores færdigbyggede gamer stationære sagtens være et godt bud på en ny gamer computer.

Følg linket herunder og se vores spændende udvalg af færdiglavede gamer PC’er:

https://www.fcomputer.dk/gamer/gamer-computere/gamer-stationær/

Konfigurerbar gamer PC

Alternativet til en færdigbygget gamer pc, er de konfigurerbare gamer stationære. Kunne tænke dig, selv at have en finger med i spillet, både i forhold til udseende og hardware, bør du kigge nærmere på vores konfigurerbare gamer PC’er. Som tidligere nævnt, har alle gamere deres egne, personlige spilpræferencer og krav til spiloplevelsen og når du skal vælge en ny gamer PC, gælder det derfor om at finde den PC, der i kraft af sin hardware, bedst ligger sig op af disse præferencer.

Med en konfigurerbar PC fra Føniks Computer, får du ikke alene alle fordelene ved en færdigsamlet gamer PC; du får også den ekstra fordel, at selv kunne være med at bestemme, hvad den skal kunne og hvordan den skal se ud. Konceptet med konfigurerbare gamer PC’er, fungerer på den måde, at du vælger en startmodel, som du så tilpasser efter dine ønsker. Uanset hvordan du vælger at tilpasse den enkelte model, kan du være sikker på, at det hele passer sammen. Vi har på forhånd udvalgt hardwarekomponenterne til den enkelte model. Derfor kan du være sikker på, at tingene passer sammen.

Når du er på budget, giver det dig mulighed for at få mere ud af pengene i den forstand, at du kan fravælge eller tilvælge komponenter i vist omfang.

Ved for eksempel at gå en smule på kompromis med lyden og spare lidt på lydkortet, kan du måske købe et lidt bedre grafikkort og få bedre grafik for pengene. Hvad med kabinettet? Betyder det noget, hvordan computeren ser ud eller er det ikke noget du går op i? Du har måske heller ikke brug for en harddisk med kæmpe kapacitet og kan derfor spare penge ved at vælge en harddisk med lidt mindre kapacitet. Er du lidt ligeglad med ultra-realistisk grafik, vil du måske foretrække flere RAM og bedre lagerkapacitet?

Valget er heldigvis dit.

Sådan fungerer det:

Først skal du finde den rigtige startmodel. På hver startmodel, kan du se, hvad udgangspunktet er og når du har valg den ønskede startmodel, trykker du blot på ”Tilpas og køb”. På ”Tilpas” siden kan du selv vælge hardwaredele til og fra, indtil du har samlet en PC du er tilfreds med.

Læg mærke til at prisen ændrer sig alt efter de dele du har valgt. På den måde kan du selv finjustere, så du får nøjagtig den PC til nøjagtig den pris du ønsker. Når du har købt computeren, sørger vi for at samle den for dig. Herefter bliver den leveret med den valgte leveringsmetode. Det bliver simpelthen ikke meget nemmere!

Følg linket herunder og se vores spændende udvalg af færdiglavede gamer PC’er:

https://www.fcomputer.dk/gamer/gamer-computere/gamer-konfigurerbar/

Valget er dit - men vi er klar til at hjælpe dig

Vi håber, at du med denne budget gamer PC guide anno 2016, er blevet lidt klogere på hvad du skal være opmærksom på og hvilke muligheder du har, når du skal ud og købe din nye budget gamer PC her i 2016. Er du stadig i tvivl om, hvad du skal vælge, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig, så du får mest ud dit budget. Du kan ringe til vores kundeservice eller bruge chatfunktionen nederst i højre side af skærmen. Uanset om du vælger en færdigbygget eller en konfigurerbar computer fra Føniks Computer, er vi sikre på at du vil kunne finde hvad du leder efter her hos os. God jagt og rigtig go’ fornøjelse med at finde din nye computer.