Brother printere - Populære printere fra Brother

Oprettet: 06-06-2017

Grundlaget for virksomheden Brother stammer fra Japan og helt tilbage fra 1908. Siden da er de vokset til, at være en af de førende virksomheder inden for artikler til hjem og kontor. Specielt deres serie af Brother printere er populære og nogle af de bedst sælgende printere i verden. Her blogger Føniks Computer om Brother printer og nogle sjove facts om virksomheden.

Hos Føniks Computer synes vi det er fedt, at et firma, der startede i 1908 med at kreere symaskiner, har udviklet sig til den dag i dag at være en af de førende virksomheder inden for produkter til hjemmet og kontoret.

Her kan du naturligvis læse mere om Brother printere og se nærmere på deres specifikationer:

Køb Brother printer her

Fra symaskiner til laserprintere

Brother blev som sagt grundlagt i 1908 af japaneren Kanekichi Yasui, som startede firmaet, der dengang hed Yasui Sewing Machine Co., som producerede symaskiner. Navnet Brother kom ind i firmanavnet da Yasuis bror overtog firmaet i 1925, og kaldte det Yasui Brothers' Sewing Machine Co., hvilket senere bare blev til Brother Industries.

Salget af symaskiner er gået så godt i Japan, at Brother i 1954 åbner deres første oversøiske handelspartner i USA, som hedder Brother International Corporation. Kort tid efter åbner de også afdelinger i Europa og igennem disse grene af virksomheden begynder de, at eksportere symaskiner til udlandet.

Igennem firmaets mere end 100 år lange historie, har de udbygget Brother firmaet og åbnet mange nye grene i alle dele af verden, samtidig med, at de har udvidet deres produktionsområder til at indeholde alt fra symaskiner, labelmaskiner, skrivemaskiner, faxmaskiner og andet computer relateret elektronik. Specielt printerne fra Brother er blevet firmaets mest populære produkt.

Brother printere

I 1971 lancerer de deres første printer, som siden er blevet udviklet og forbedret. Brother gør meget for altid at matche kundens printerbehov, og derfor har Brother printere været prisvindende i mange år nu. Det er printere af høj kvalitet og godt design, der altid følger med tidens tendenser, så du kan få printere med color inkjet, mobil printning og laser/LED-teknologi.

Brother mener ikke, at man ikke skal ofre kvalitet for at få råd til en printer, derfor sælger de deres printere i høj kvalitet til en fordelagtig pris, både til hjemmet og til kontoret.

Udover kvalitet og design, er det også vigtigt for Brother, at deres maskiner er billige i drift. Derfor er alle deres alt-i-en printere lavet med individuelle blækpatroner, der gør at du kun behøver at udskifte den farve, der er brugt op. Samtidig har deres laserprintere en separat toner og tromle, som hjælper til at holde udgifterne som forbruger nede.

Miljøvenlig printning

Miljøet er vigtigt for Brother, og de har modtaget en lang række anerkendelser for deres arbejde, med at gøre deres printer mere miljøvenlige. Blandt andet har de modtaget TCO-standarden i 2003, som gives for at være brugervenlige, sikre og økologi-venlige. Printerne fra Brother har også modtaget flere miljømærkninger, blandt andet Svanemærket, den tyske Der Blaue Engel og Energy Star. Dette er et stempel på, at Brother printere er mere miljøvenlige og energibesparende end de fleste andre printerprodukter der er på markedet.

Innovative produkter

Brother har i løbet af årene udviklet en lang række produkter, og blandt dem nogle lidt mere underlige af slagsen. Blandt andet kan du få deres P-touch labelmaskine, der kan fryses ned til -80ºC og tåle varme på helt op til 200ºC. Du kan også få en mobilprinter, der er så lille at den kan være i din jakkelomme. De er desuden den førende leverandør af multi-media karaoke teknologi og polyfoniske ringetoner.

Fodboldhold og modetøj

Brothers afdeling i Storbritannien har hovedsæde i Manchester, og de har været sponsor for Manchester Uniteds fodboldhold i hele 10 år, fra 1989 til 1999. Dette er det længste uafbrudte sponsorat i engelsk fodboldhistorie.

De symaskiner som Brother firmaet startede ud med at lave, bliver i den grad brugt i dag. Nogle af verdens største modehuse laver deres tøj med en Brother symaskine. Det drejer sig blandt andet om DKNY, Levi's og Zandra Rhodes.