Bluetooth højtalere - Køb Bluetooth højtalere online

Oprettet: 06-06-2017

Føniks computer tilbyder en række forskellige bluetooth højtalere til mange forskellige enheder. Vælg fra listen hvilket udstyr du skal bruge bluetooth højtalere til:

Bluetooth højtalere til pc'er

Bærbare bluetooth højtalere

Hvad bør man vide om bluetooth højtalere

I blandt nogle af de mest praktiske nye gadgets til hjemmet er uden tvivl trådløse Bluetooth højtalere. Det kan næsten synes for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er der de seneste år kommet en række Bluetooth højtalere til markedet, som har vunden både stor ros og anerkendelse. Vi har herunder sammenfattet en lille guide, hvor man kan udvide sin viden omkring denne spændende nye verden af lyd, hvor filtrede ledninger blot er et fjernt minde.

Bluetooth er de seneste år blevet allemandseje og bruges til mange forskellige typer elektronisk udstyr lige fra mobiltelefoner og head-set til gadgets i bilen. Og nu altså også højtalere. Foruden at være en pladsbesparende løsning på skrivebordet, så vil et sæt bluetooth-højtalere ligeledes egne sig godt til brug med mp3-afspillere, iPhones og lignende.

Vi har tidligere sammenfattet en guide til valg af pc højtalere her på siden. Denne kan sagtens bruges som en guide til valg af Bluetooth højtalere, da mange af de samme forholdsregler gør sig gældende, når man skal finde det helt rigtige setup. Der er dog en række ekstra forbehold, man bør overveje inden, man kaster sig ud i denne nye, spændende form for lydudstyr.

Lad os lige gennemgå et par facetter man bør overveje, inden man investerer i et sæt Bluetooth højtalere.

Bluetooth højtalere kompatibilitet

Understøtter den kilde, som du ønsker at afspille musik fra, Bluetooth? Det kan måske virke indlysende at tjekke dette inden, man køber Bluetooth højtalere. Men omvendt vil det også være ærgerligt at bruge penge på et flot sæt Bluetooth højtalere for så at finde ud af, at man ikke kan bruge dem sammen med det system, som man ønsker. Vi kan ikke hjælpe dig med at finde ud af om netop din mobiltelefon, pc eller iPod understøtter Bluetooth.

Dette kan dog som regel afklares ved enten at tjekke manualen eller ved en simpel Google søgning. Ved Bluetooth kompatibilitet forstås der som regel to forskellige ”versioner”. I første omgang om din lydkilde kan kommunikere og altså afspille musik via Bluetooth højtaleren. I anden omgang om du kan bruge din kilde til at kontrollere eksempelvis volumen og lignende på Bluetooth højtaleren. Igen har vi ikke mulighed for at hjælpe med din specifikke model, men henviser til manualen samt Google.

Bluetooth højtalere behov

Inden man investerer i Bluetooth højtalere, bør man altid overveje, om man kan ”nøjes” med mindre. Hvis penge ikke er noget problem, er det naturligvis bare at investere i præcis den type højtalere, som fanger ens opmærksomhed. Men da dette ikke er tilfældet for de fleste, kan det altid betale sig at overveje, om man har behov for et sæt Bluetooth højtalere i stedet for et ”normalt” sæt højtalere. Som regel betaler man en lille smule ekstra for at opnå samme lydkvalitet med Bluetooth højtalere som med traditionelle pc-højtalere. Dette skal dog på ingen måde lyde som en opfordring til at holde sig væk fra Bluetooth højtalere. Blot at man skal være beredt på at give en smule ekstra i forhold til andre typer højtalere. Når dette er sagt, så skal det naturligvis også siges, at der er store fordele ved trådløse systemer, og at der i de seneste år kun er blevet flere gode grunde til at investere i Bluetooth udstyr ikke mindst højtaler systemer.

Et andet aspekt af Bluetooth højtalere, som man bør overveje er det faktum, at mange af modellerne stadigvæk skal bruge strøm. Man er i dette tilfælde ikke hundrede procent trådløs, men skal altså stadigvæk sørge for at trække kabler op til højtalerne. Man bør derfor overveje, om det kan betale sig at anskaffe Bluetooth højtalere med dette faktum for øje. Ligeledes kan man også overveje, om det bedre kan betale sig at anskaffe et sæt batteridrevne Bluetooth højtalere.

Findes det rigtige højtaler system?

Forskellige brugere har forskellige behov. Dette gør sig også gældende med højtaler-systemer. En sidste lille tommelfingerregel herfra skal derfor lyde, at man ikke skal købe et Bluetooth højtalersystem, blot fordi det er praktisk. Det skal også være et system, som yder den lydkvalitet, som man har brug for. Alt andet er en skam, både når det kommer til højtalersystemer såvel som alt andet. Finder man et sæt Bluetooth højtalere, som man føler lever op til ens forventninger, så skal man omvendt ikke tøve med at slå til. Selv med få år på bagen er der allerede sket meget indenfor Bluetooth højtalere, både når det gælder driftsikkerhed, lydkvalitet og smarte design.

Bluetooth højtalere til pc'er

Bærbare bluetooth højtalere