Blue Microphones - Kvalitets mikrofoner til streaming, Twitch og YouTube

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:16:38
Oprettet: 06-06-2017

Internettet har som bekendt medført markante ændringer i samfundet og på et utal af måder, men et af de aspekter af vores hverdag der har ændret sig mest, er vores forhold til underholdning. Med tjenester som YouTube, Twitch og andre online streaming funktioner kan alle og enhver anskaffe sig et kamera og en mikrofon og broadcaste hvad end de har på hjertet, til alle i verden. Men uanset om det handler om streaming af computerspil, sjove videoer på YouTube eller noget helt tredje, er det vigtigste foruden computer og internetforbindelse, selvfølgelig ordenligt optagelsesudstyr. Her er mikrofonen altafgørende og derfor kan du her læse om Blue Microphones, der om nogen forstår sig på lydkvalitet. Med deres funktionelle, stilsikre design og sans for detalje har Blue Microphones i årtier skabt nogle af verdens mest pålidelige og teknisk innovative mikrofoner, alle sammen til fornuftige priser.

High-end mikrofoner fra Blue Microphones

Det kan for udefra stående måske blot virke som en uskyldig fritidshobby og det kan det så sandeligt også være, men sjove, kreative YouTube videoer af alle mulige slags er populære som aldrig før, både at se på og at lave, og streaming er en evigt voksende million forretning. Millioner og atter millioner af mennesker sidder hver dag og ser live optagelser og videoer af streamere der optagere sig selv, mens de spiller computerspil, både som underholdning og for selv at blive bedre spillere. Således er den YouTube personlighed med allerflest følgere en ganske normal svensk ung mand, der nu er millionær på grund af hans videoer, hvori man kan se ham gennemføre en lang række computerspil og han er bestemt ikke den eneste. Det vigtigste er så naturligvis udstyret og her er det absolut ikke et tilfælde, at mange af de største streamere og YouTube stjerner bruger Blue Microphones for at opnå den lydkvalitet de er ude efter. Det kræver nemlig ikke kun en anstændig billedkvalitet for at bevare seernes opmærksomhed - uden ordentlig lyd vil folk falde fra, da vi alle jo så at sige foretrækker at kunne høre nuancerne i, hvad der foregår på skærmen. Med en high-end mikrofon fra Blue Microphones får du krystalklar lydgengivelse og professionelt optagelsesudstyr til virkelig fornuftige priser, samt et væld af tilbehør der kan forbedre den endelige oplevelse yderligere. Det hele afhænger af hvad du er ude efter, da Blue Microphones har noget til alle behov, blandt andet en lang række af lækre og alsidige USB mikrofoner fra deres berømte Snowball serie, specifikt designet til studieoptagelser og laserpræcis lydgengivelse.

Blue Microphones

Som de fleste af os ved, er lyd er ikke bare lyd. Bas, diskant, dybde, sprødhed, volume, balance, fylde og klarhed er alle elementer der sammen skaber et tilfredsstillende lydbillede, og uden disse opnår man aldrig den lydkvalitet der kendetegner den gode lydoplevelse. Vi har alle prøvet det at have set en video, været til en koncert eller hørt en tale hvor vi ville have haft en betydelig bedre oplevelse, hvis blot der havde været bedre lyd. Alligevel er det måske de færreste der tænker over hvor stor betydning lydsiden egentlig har, i for eksempel en film. Et uhyggeligt computerspils uhygge afhænger eksempelvist i allerhøjeste grad af lyden - fjerner du den, er spillet pludselig ikke så uhyggelig endda. En filmscenes stemning og følelse ændres også i høj grad af sådan noget som musikvalg - Titanic ville eksempelvist formentlig ikke have været et ligeså stort hit med Slayer i stedet for Celine Dion på soundtracket, og så videre.

Mikrofoner til streaming og YouTube

Med den rette lyd opnår man derfor det rette resultat og det er netop derfor at det kan betale sig at investere i kvalitetsudstyr fra Blue Microphones. Med deres kompromisløse design, innovative funktioner og utrolige brugervenlighed, er det nemt som aldrig før at få præcis den lydbalance du leder efter, hvilket er så vigtigt når man skal få lyden af sin stemme til at være i balance med lyden fra det spil man spiller. Dette er en mere kompliceret opgave end man måske skulle tro, hvilket også er grunden til at Blue Microphones har dedikeret sig til at tilbyde alle, musikere som streamere, kvalitetsmikrofoner og optagelsesudstyr fra øverste skuffe til enorm konkurrencedygtige priser. Streaming og spilgennemgange på Youtube, også kendt som walkthroughs, er populære som aldrig før og stiger fortsat i popularitet, og i takt med at podcasts, video blogs, popkultur kommentarer og meget mere bliver en større og større del af vores hverdag, ja, så vil behovet for lyd -og optagelsesudstyr ligeså stige.

Hvis man ikke ønsker at forsvinde i mængde, hvis man gerne vil undgå at folk bliver skræmt væk og finder en anden streamer med bedre lyd, så bør man gøre sig selv den tjeneste at se nærmere på Blue Microphones mange, lækre mikrofoner. Blue Microphones’ brede vifte af professionelle mikrofoner gør det muligt, at fange hele lydpaletten uden knas på linjen og uden problemer med filoverførelser, så gør dig selv den tjeneste at tage et kig på vores udvalg af udsøgte mikrofoner og lydudstyr fra Blue Microphones.