Billige headset - Kan billige headset møde dit behov?

Oprettet: 06-06-2017

Skal du føre samtaler over Skype med venner og familie eller med kammeraterne fra World Of Warcraft imens I spiller? Eller skal du måske høre musik i bussen eller i toget på din mp3 afspiller?

Uanset hvad, så finder du det helt perfekte headset her på Føniks Computer, til den helt rigtige pris.

Der findes lige nu mange forskellige typer headset på markedet, i mange forskellige prisklasser. Som det gælder med stort set alle typer elektronisk udstyr, så er der rig mulighed for at bruge mange penge på et dyrt headset. Har man pengene til dette, så skal man endelig ikke holde sig tilbage. Der findes fantastiske high-end headset, hvor både lydkvalitet, design og holdbarhed er helt i top.

Opererer man omvendt med et begrænset budget, så kan man naturligt nok være nødt til at søge ned i de billigere headset. Heldigvis får man i dag rigtig meget for pengene, når man skal købe sig et nyt headset. Herunder vil vi kort gennemgå forskellige typer headset som alle kan fås billigt, for at finde ud af hvad man kan forvente sig af disse.

On ear

On ear headset er den mest klassiske type headset, og er også den mest udbredte type. Der er derfor altid et stort udvalg af modeller at vælge imellem, når man skal købe billige on ear headset. On ear headset giver en fin balancegang imellem lukkede høretelefoners lydkvalitet og de praktiske fordele ved in ear headset. Lydkvaliteten er som regel ganske god, og man er samtidigt ikke afskåret fra omverdenen i så høj grad, som det er tilfældet med lukkede høretelefoner og in ear headset. On ear headset egner sig derfor perfekt til situationer hvor man vil nyde god musik, men stadigvæk har brug for at kunne høre trafik og lignende.

On Ear høretelefoner

Lukkede høretelefoner

Lukkede høretelefoner egner sig i særlig høj grad til to typer brugere: gameren og den kræsne musikelsker, som ikke vil forstyrre naboen. Lydkvaliteten i lukkede høretelefoner er som udgangspunkt altid bedre, end det vil være tilfældet med et sæt in ear headphones eller on ear høretelefoner. Prisen på lukkede hovedtelefoner kan være meget høj, hvis man går efter de dyre mærker. Dog kan man sagtens få et sæt solide lukkede høretelefoner, til ganske fornuftige priser, ligesom det gør sig gældende med on ear headphones og in ear headset. Vi har herunder samlet et par bud på billige lukkede høretelefoner, som vil kunne tilfredsstille både den seriøse gamer såvel som musikentusiasten.

Lukkede høretelefoner

In ear

Den mest iøjnefaldende fordel ved in ear headset er deres beskedne størrelse. De er nemme at transportere, og bruges i høj grad sammen med mp3 afspillere og til at høre musik på mobiltelefonen. Vælger man at købe et in ear headset, skal man ikke forvente, at få ligeså god en lydkvalitet som man får med on ear hovedtelefoner og lukkede høretelefoner. Dog skal det nævnes, at der hele tiden gøres store fremskridt indenfor in ear headphones, og lydkvaliteten bliver hele tiden forbedret. Man skal dog stadigvæk som udgangspunkt vælge in ear headphones på grund af deres praktiske størrelse.

In Ear headsets

Trådløse hovedtelefoner

Har man brug for ekstra mobilitet, eller vil man blot minimere antallet af løse ledninger omkring computeren, så findes der i dag massevis af smarte trådløse headset, som fås til fornuftige priser. Man betaler sædvanligvis mere end ved et headset med ledning, men har man brug for den ekstra mobilitet, så er pengene bestemt givet godt ud.

En ting man skal være opmærksom på ved trådløse hovedtelefoner er, hvor man placerer sin sender/base. Forskellige afsendere vil kunne forstyrre hinandens signal. Specielt trådløse routere er slemme til dette. Har man derfor mulighed for det, bør man have sine forskellige trådløse enheders baser placeret et par meter fra hinanden.

Trådløse lukkede høretelefoner

Trådløse On Ear høretelefoner

Med eller uden mikrofon?

I dag er prisforskellen på et headset med mikrofon og et uden ikke særligt stort. Man kan derfor frit vælge præcist den type hovedtelefon, som passer én bedst. Skal man bruge sit headset til at Skype, skal man naturligvis vælge et headset med mikrofon. Skal man derfor bruge sit headset til at høre musik på, vil mikrofonen nok være mere til besvær, end noget andet.

Lukkede høretelefoner med mikrofon

On Ear høretelefoner med mikrofon