Billige harddiske - Hurtig overskuelig guide til billige harddiske

Oprettet: 06-06-2017

Som det gælder med en lang række andre typer elektronisk udstyr, er der store forskelle på priserne, alt efter hvilket mærke man vælger, hvor meget plads man skal bruge og den overordnede kvalitet, når man er på udkig efter en billig harddisk. En nem sammenligning mellem diske er at kigge på, hvor meget hver megabyte koster. Så for at sammenligne to diske; tag prisen på disken og divider denne med diskpladsen (megabyte/terabyte), så får du pris per megabyte/terabyte.

Billige harddiske

Spørgsmålet er så, hvor billigt kan man slippe?

Her må svaret i første omgang lyde, at det kommer an på, hvor meget man kræver af sin harddisk. Når man køber billige harddiske er der et par forskellige parametre, man bør sigte efter for at lave et optimalt køb.

Intern eller ekstern harddisk

Skal disken være intern eller en ekstern disk. Interne diske er billigere, men kræver, at der er plads og strøm nok i maskinen. Følg guide til køb af intern harddiske. Eksterne diske er en lidt dyrere type harddisk, men har andre fordele som transportvenlighed og ekstern strømforsyning, som man kan tage med i overvejelsen. Følg eventuel guide til køb af ekstern harddiske.

En stor del af de faktorer, som vi gennemgår i artiklerne, kan naturligt nok overføres direkte til, når man skal købe én af de billigere modeller. Det hedder sig blandt andet, at man både skal sørge for, at der er godt med plads på harddisken, men at man omvendt også ofte kan få en mere støjsvag harddisk ved at vælge en af mindre model.

Hvilken harddiske skal man så vælge

Kort sagt så vil billige harddiske, som dem man finder først på vores side, være ganske fornuftige køb for de fleste. Har man meget specifikke krav til sin harddisk, og flytter man især tit store mængder data rundt på computeren, vil man nok med fordel kunne søge op i de dyrere typer harddiske. Men derudover er der lige god mulighed for at finde en solid og billig harddisk, som vil kunne præstere ganske fornemt. Vi præsenterer her vores bedste til prisen harddiske:

De bedste harddiske til prisen