BenQ gaming skærme - Få den bedste oplevelse med BenQ gaming skærme

Oprettet: 06-06-2017

Når man gerne vil have 100 procent ud af sin gaming oplevelse er det vigtigt, at alt kører skinner, uden nogen former for afbrydelser eller lignende. Derfor er en BenQ gaming skærm det oplagte køb for en person, som sætter pris på en flydende og behagelig gaming. I dette blogindlæg vil vi give dig et indblik i hvad man forvente af BenQ produkter og specielt deres gaming skærme.
Ønskes der mere info om hver enkelte skærm som du kan få her hos Føniks Computer, kan du klikke ind på følgende link, hvor du vil blive ført videre til vores sortiment:

Køb BenQ gaming skærme her

Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life

Set fra bort fra den unikke filosofi "Fordi det betyder noget", har BenQ forpligtet sig til at øge levestandarderne for folk, øge effektiviteten, få folk til at føle sig sundere og forbedre læring gennem innovationsdrevne produkter, serviceydelser og løsninger. Hvilket også stemmer overens med navnet BenQ, som stammer fra; "Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life".
BenQ var oprindeligt en del af Acer, men i 2006 blev BenQ et selvdrevet firma. BenQ laver ikke blot kvalitetsskærme til gaming, men står også bag produktionen på en lang række af projektører og digitale kameraer i topklasse. De er meget dedikeret til at lave produkter af allerhøjeste kvalitet, ligegyldigt om det er deres digitale kameraer, projektører eller gaming skærme.

Blandt de bedste på markedet

Der må efterhånden ikke være meget tvivl om at BenQ producerer nogle af de bedste gaming skærme på markedet. Der ses i hvert fald ingen tvivl om at man får utroligt meget for sine penge når man køber BenQ gaming skærme. Med skærme og andre produkter fra BenQ, kan man altid regne med en helt igennem fantastisk og gennemført kvalitet. Hvilket man også kan mærke lige så snart man begynder prøver at spille computer hvor man bruger en skærm fra BenQ. Med BenQ gaming skærme oplever man minimal ghosting i spil. Det vil sige, at skærmen vil give dig en lynhurtig respons og du ikke vil opleve forsinkelser, hvilket er yderst vigtigt når der spilles computer eller på konsoller. BenQ gaming skærme benyttes blandt andre af ESC-neo, som er en professionel CS spiller. Dette er en stor bekræftelse af at man kan forvente en hurtig responstid ved skærmene, da CS er en af de mest krævende computerspil hvad det angår. BenQ bestræber sig på at skubbe sine gaming skærme ud over grænserne for at levere et hidtil uset niveau af kontrol, præcision og nydelse til alle professionelle gamere og gaming entusiaster. Samarbejdet med top-tier professionelle Counter-Strike gamere, har gjort det muligt at oprette de mest stærke funktioner, der karakteriserer BenQ gaming skærme, herunder Display Mode og Smart Scaling.

Mange forskellige slags skærme

BenQ stræber altid efter at kunne henvende sig til mange forskellige slags kunder. Det er ikke alle, der har tænkt sig at bruge mange penge på deres skærme og derfor har de også lavet gaming skærme til meget overskuelige priser, der stadig holder en meget høj standard når det kommer til effektivitet og ydeevne. Eksempelvis er deres BenQ GL2450 et meget godt valg, hvis man vil have utroligt meget for sine penge. Med hele 24 tommer og en responstid på 5 ms, er dette en enormt god computer, som kun koster en anelse over tusind kroner.

Ny teknologi med BenQ

Den nye Low Blue Light teknologi, også indført med XL2720Z, er lavet for at give gamere en helt gennemført synsoplevelse, der giver dem mulighed for at øve lange timer eller konkurrere intenst med et klart og komfortable overblik. Teknologien styrer og hindrer succesfuldt det skadelige blå lys, der udsendes fra almindelige computerskærme, gennem nogle forskellige justerbare lave blålys niveauer. Dette vil hjælpe spillerne med at beskytte deres øjne, da langvarig gaming kan føre til overanstrengelse af øjet, øjenskader og hovedpine. Du vil kort sagt komme til at kunne spille i mange flere timer og opretholde den samme koncentration og intensitet.
En anden behagelig og nyttig funktion ville være Gaming-Comfort Flicker Free teknologi, designet til at eliminere baggrundslys og flimmer på alle lysstyrke niveauer, hvilket sikrer øjet komfort. En professionel gamer, som bruger gennemsnitligt 8 til 12 timer om dagen på at skærpe deres gaming færdigheder, har brug for teknologi som denne, og hvis du også kunne tænke dig at kunne spille i lange perioder, er det en god idé at kigge på nogle af gaming skærmene fra BenQ.