Bærbare til Adobe

Oprettet: 06-06-2017

Er du startet på en designminded uddannelse eller arbejde, og skal til at købe en bærbar, som kan klare følgende programmer?
- Adobe Photoshop CC
- Adobe Illustrator CC
- Adobe InDesign CC

Vi har håndplukket fem bærbare i forskellige prisklasser, så du uden problemer kan finde en til lige præcis dit behov!
Husk at ydeevnen af computeren varierer afhængig af hardwaren og projektets størrelse.
Store projekter i Adobe kan få computeren til at kræve mere end de mindre projekter.

Vi har lagt vægt på fire ting:

Skærmen og skærmens farver.
De forskellige paneler og skærme kan til tider giver forskellige typer lys og farver - vi har lagt stort fokus på, at skærmene er af høj kvalitet med præcise farver samt at de kommer med en høj opløsning (minimum Full-HD).

Processoren (CPU) fordi en hurtig processor giver dig en hurtigere og bedre oplevelse med de tre ovennævnte programmer.
En hurtig CPU giver dig langt mindre ventetid, når du f.eks. laver store handlinger i dit projekt, som f.eks. filterarbejde, hvor computeren skal rendere en masse.


SSD da en hurtig SSD, meget ligesom processoren, giver dig en betydelig glattere oplevelse med Photoshop, InDesign og Illustrator. Programmet starter, renderer og gemmer hurtigere. Derfor er SSD'en en af de store faktorer i dette - og hvis du mangler ekstra plads til f.eks. film, musik og spil, så råder vi folk til at købe en bærbar med en ekstra harddisk. En SSD giver dig også en betydeligt hurtigere opstart af computeren og styresystemet.

RAM er computerens korttidshukommelse og "arbejdshukommelse". Den husker midlertidige handlinger du har gjort, og ligesom CPU og SSD, forbedrer ram hastigheden, når du er igang med Photoshop, InDesign og Illustrator.

Bærbarene er sorteret fra billigst til dyrest.

Acer Aspire E15
En budgetvenlig bærbar, som trods prisen stadigvæk er spækket med lækkert hardware.
Du får blandt andet en Intel Core i5 processor og 8 GB DRR3L ram.
Og ikke nok med det, du får lov at nyde en hurtig opstart af computeren samt hurtigt og simpelt brug af billedbehandlingsprogrammerne ved hjælp af den 256 GB store SSD. Den 15,6" store skærm kommer med en Full HD-opløsning.


Dell Inspiron 13 7359
Denne smarte bærbar fra Dell kommer med en tilpas stor SSD på 256 GB, en lynhurtig Intel Core i7 processor, 8 GB DDR3L ram og et flot Full-HD IPS-panel, som giver dig flotte og klare farver i dit billedbehandlingsprogram. Skærmen er 13,3" og computeren vejer blot 1,66 kg, så den er lille og kompakt - perfekt under armen eller i tasken.


ASUS VivoBook Pro N552VX
Med en i7 6700HQ processor og en 256 GB SSD, er der ikke meget ventetid, når du arbejder på denne bærbar!
Bærbaren er udstyret med 8 GB DDR4 ram samt et NVIDIA GeForce GTX 950M-grafikkort, hvis du også har interesse i spil.
Skærmen er 15,6" stor og opløsningen er Full-HD (1920 x 1080).


Lenovo Yoga 900-13ISK
Denne computer udstråler kvalitet. Yoga 900-13ISK kommer med en smart IPS QHD+ flipskærm, som kan laves om til en tablet, da skærmen kan flippes 360° grader (som set på billedet).
Den flotte skærm er ikke det eneste imponerende i denne computer. Bærbaren kommer med en 6. generations i5 processor fra Intel, og en hurtig 256 GB M.2 SSD. Og prikken over i'et? Batteriet kan holde i op til 9 timer.Dell XPS 13 9350
Med et flot QHD+ display, er denne bærbar helt ideel til grafisk arbejde.
Denne computer er utrolig hurtig med sin 256 GB PCI-E SSD, som er endnu hurtigere end ikke PCI-E SSD'ere, og kombineret med den effektive Intel Core i7 6560U, har du et vaske ægte powerhouse af en bærbar.
Skærmen er 13,3" og har et IPS display, så du får alle de klare farver.