Bærbar Gamer PC – Køb af Gamer Bærbar

Oprettet: 06-06-2017

Der er i de senere år dukket flere virkelige potente gamer maskiner op i det bærbare segment, så mobility kombineret med Gamer Power er der masser af muligheder for i dag.

Markedet for Gamer bærbare er primært domineret af MSI og Asus , men som noget nyt er Lenovo også ved at etablere sig her, ligesom at der er yderligere et par niche spillere såsom Alienware og Gigabyte.

Føniks Computer har i gamer bærbar kategorien valgt at fokusere på Asus, Lenovo og MSI, så når du skal købe din nye Gamer PC vil du finde et meget stort udvalg af produkter fra disse producenter hos Føniks Computer.

http://www.fcomputer.dk/gamer/gamer-computere/gamer-bærbar/

Hvilken bærbar gamer computer skal jeg købe.

Pris niveauet på gamer bærbare ligger i dag mellem 5.000,- og 20.000,- så det er vigtigt at man får gjort sig sine behov klart inden man køber. De billigste gamer bærbare i markedet kan køre de fleste spil rimeligt, men jo flere krav man har til højere opløsning, FPS o.s.v desto mere krævende bliver det, og dermed også dyrere.

I modsætning til en stationær computer er det også meget vanskeligt at opgradere nævneværdigt på en bærbar gamer pc, hvilket gør at man bør købe noget større, og dermed dyrere, end man umiddelbart føler at man har behov for nu og her. På denne måde køber man sig noget længere holdbarhed på det dyrebare køb.

http://www.fcomputer.dk/gamer/gamer-computere

Hvad skal jeg kigge efter når valget skal træffes.

Det er stort set de samme ting man skal kigge efter uanset om det er en stationær eller en bærbar gamer PC man er ude for at købe. Grafikkort, CPU og ram er det helt afgørende for spil oplevelsen. Hvis sådanne specifikationer ikke lige siger dig noget, er du meget velkommen til at kontakte os, enten på mail, telefon, via vores chat eller i en af vore butikker så er vi selvfølgelig behjælpelige med relevante råd.

Ud over ydelsen skal man også tage stilling til skærm størrelsen inden købet af den nye gamer bærbar kan afsluttes. Hvis man ofte har behov for at tage computeren med sig rundt er 15 tommer det oplagte valg, men hvis computeren for det meste står derhjemme vil en 17 udgave klart være at foretrække da spil oplevelsen bliver noget bedre på en større skærm.