Bærbar eller stationær i konfirmationsgave?

Oprettet: 06-06-2017

Er det blevet tid til at købe konfirmationsgaven, til den vordende konfirmand? Så er det altid et hit at vælge en ny computer, enten en smart bærbar eller en kraftig, færdigsamlet stationær computer, til at køre de nyeste og fedeste computerspil. Hos Føniks Computer sætter vi en stor ære i, at vores kunder altid modtager et produkt som lever op til alle forventninger, og som man kan have glæde af i lang tid frem. Derfor har vi sammenfattet en kort guide, hvor man kan finde et par gode råd og lidt vejledning, som alle er gode at have med sig, hvis man vælger en nye bærbar eller færdigsamlet stationær. Lad os først se lidt nærmere på hvad man skal have med sig i baghovedet, når man skal købe ny bærbar computer. En god ide er at overveje sine behov, præcist lige som hvis man skulle købe en ny cykel eller bil. Skal man køre off-road, ja så er en mountainbike nok det bedste valg. Er det derimod landevejscykling der kalder, så vil en ryttercykel være at foretrække. Stort set på samme måde forholder det sig, når man skal købe ny bærbar computer. Lad os derfor starte ud med at gennemgå et par af de hovedgrupper af typer, som man sædvanligvis bliver præsenteret for, når man kigger et katalog som vores igennem.

Den ultratynde - ultrabooks

Er man på udkig efter en computer, der primært skal bruges til skolearbejde, samt til at tjekke mail, Facebook, Instagram og til at se sjove videoer på Youtube, så vil en ultrabook være et perfekt valg. Her giver man sædvanligvis en lidt højere pris for computeren. I bytte får man til gengæld en super kompakt computer, der ikke fylder meget mere en tablet i tasken. Man skal dog ikke lade sig snyde af det kompakte ydre. Ultrabook bærbare computere leverer i den grad varen, og klarer langt de fleste opgaver suverænt godt. Og så er en ekstra fordel ved denne type ekstra kompakte bærbare computere, at de som regel ser ekstra flotte ud og stilrene ud.

Køb Ultratynde bærbarer her

Mellemklasse bærbar

Leder man efter en bærbar i mellemklassen, der kan håndtere lidt af hvert som man kræver af den, og befinder sig i et prisleje omkring 4500-6000, så har mærker som Acer, ASUS og Lenovo masser at byde på. Det er i dag muligt at få bærbare computere med processorstyrke, hukommelse og så godt som uendelig meget plads på harddisken, til priser der er meget kundevenlige. Disse vil egne sig perfekt til skolearbejde, ti at surfe på internettet, og kan som regel også godt køre nyere spil i fin opløsning. Er ens behov i sidstnævnte kategori over standarden, så er det nok ikke en allround bærbar i denne prisklasse, som man skal købe sig. Heldigvis er der god mulighed for at få sig en gamer bærbar, her på www.fcomputer.dk.

Gamer bærbar

Bevæger vi os et trin op på prisskalaen, så når vi blandt andet op til modeller, der kan klassificeres som deciderede gamer bærbare. Der er de seneste år sket rigtig meget på netop denne scene, og det er især mærker som ASUS, MSI og ikke mindst Dell's Alienware gamer modeller der har bevist, at man godt kan kombinere en kompakt størrelse, og maksimal ydeevne. Som regel ofrer man en smule på "kompaktheds-fronten" når man vælger en gamer bærbar. Der skal trods alt lidt ekstra køling til, for at holde de kraftige komponenter i computeren nedkølede, ligesom at disse også selv kræver lidt ekstra plads, når de skal spille med musklerne. Men når dette er sagt, så får man til gengæld også en computer, der kan konkurrere med de fleste stationære computere, både når det gælder grafikkortteknologi, kraftig processor ydeevne og alle de andre faktorer der skal være i orden, for at man kan få maksimal FPS i spil som Call Of Duty, Battlefield og Diablo III. Uanset om du vil bruge konfirmationspengene på en ekstra kompakt ultrabook, én af de solide all round modeller eller en ekstra kraftig gamer bærbar, så har vi lige nu massevis af gode bud her på Føniks Computer:

Køb gamer bærbar her

Færdigsamlede stationære computere

Er det i mindre grad den høje mobilitet ved bærbare der betyder noget, og i stedet den maksimale ydeevne, så er det stadigvæk den stationære computer der sidder på toppen af markedet. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at udvalget inden for gamer bærbare i dag er bedre end nogensinde før. Men er man på udkig efter den nyeste processor teknologi, grafikkort der kan køre de nyeste spil i maksimal opløsning, så er den færdigsamlede stationære computer som udgangspunkt stadigvæk det bedste sted, at starte. Her får man mest for sine penge, og man kan vælge frit imellem modeller, der matcher ens budget, og samtidigt matcher ens krav til ydeevne. Her på www.f-computer.dk finder man altid et spændende udvalg i færdigsamlede stationære computere, til stærke priser, og med de bedste komponenter. Skule det ske at du har spørgsmål omkring vores forskellige modeller, eller er du i tvivl om hvilken model der vil være den bedste for dig, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice. Vi elsker at snakke om computere, og hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken computer der er bedst til dine behov.

Find færdigsamlede computere her