Asus routere - Hurtigt netværk med Asus routere og trådløse routere

Oprettet: 06-06-2017

Vi bliver mere og mere afhængige af, at vores internet er hurtigt både på arbejdet og i hjemmet. Der er dog utroligt mange mennesker som gør den store fejltagelse at nedprioritere deres netværks router. Da en god trådløs router kan gøre forskellen fra at have langsomt og hakkende internet til lynhurtigt internet lige meget hvor man er henne i hjemmet, er det vigtig at finde den helt rigtige router. Her hos Føniks Computer har vi meget gode erfaringer med ASUS routers og vi er sikre på at du ville kunne mærke forskel på dit internet, hvis du får sat en ASUS router op i stedet for din gamle router. Blogindlægget her vil give dig en anmeldelse af nogle produkter fra ASUS, samt give dig et indblik i hvad du skal være opmærksom på når du skal have hurtigt internet.

Køb Asus trådløse routere her

Et krav om hurtigere internet

Som et samfund, tilbringer vi mere og mere tid online hver eneste dag, og nu mere tid vi bruger online, nu hurtigere vil vi gerne have internettet. Ens arbejde bliver betydeligt lettere hvis der ikke er nogle problemer med internettet, og det bliver samtidig en del mere afslappende at benytte internettet i hjemmet hvis internettet er hurtigt. Hvis man kan mærke, at ens internet godt kunne blive hurtigere, har ASUS helt sikkert de rette produkter til dig. ASUS, som er en af de førende producenter af teknologisk udstyr såsom computere, bundkort, grafikkort og LCD-skærme, laver nogle af de bedste routers til hjemmet og arbejdspladsen. Men hvor vigtigt er det egentlig at have en hurtig router? Ja, det er der sådanset rigtig mange mennesker som ikke ved, men det er faktisk essentielt at have en hurtig og kvalitetsmæssigt stærk router, hvis man gerne vil have mest ud af internettet.

Routerens effekt på internethastigheden

En af de største fejltagelser, folk gør, er, at de mener, at de altid er i stand til at udnytte hastigheden af det internet som de er meldt til. Det er desværre ikke altid tilfældet. Specielt ikke hvis du gør det over en trådløs router. Hvis du er direkte koblet til routeren, med et kabel, er det dog lidt en anden sag. Routeren har stadig en påvirkning på internettet, men ikke så meget som når du bruger det trådløse internet. For mange mennesker er det dog heller ikke muligt at bruge deres internet via kabel, da det ikke er nær så praktisk. Så den bedste løsning er at sørge for at finde dig selv en god router, der vil give dig den bedst mulige hastighed i forhold til hvad din internetudbyder giver dig. Så hvordan kan du finde den "rigtige" router for dig? En god idé ville være, at finde en producent af routere, som er kendt for at have en god kvalitet, hvor du kan være tryg ved produktet. ASUS har i flere år lavet nogle af de bedste routers på markedet både egnet til hjemmet og arbejdspladsen. Med mange forskellige priser for deres lynhurtige routers, bliver de ved med at overraske markedet med nye og revolutionerende produkter. Tager man eksempelvis et kig på deres ASUS RT-AC66U, kan man forvente sig en stærk router, hvor du vil få det maksimale ud af din internetudbyders internethastighed. Denne router er, som mange andre produkter fra ASUS, ideel hvis du gerne vil have fat i et produkt, der er super let anvendeligt og levere lynhurtig hastighed.

Stærke og kompatible routere til ethvert behov

ASUS RT-AC66U er efterfølgeren til nogle utroligt stærke og kompatible routere. Denne router kom på markedet med 802.11ac, utrolig rækkevidde og signalstyrke og ydeevne, der kan slå gennem vægge og andre forhindringer for at tilslutte enheder til internettet i hele hjemmet. Antennerne på ryggen er justerbare og aftagelig, så hvis du ønsker at tilføje større antenner eller signal boostere, kan du gøre det med lethed. RT-AC66U har NVIDIAs GameStream teknologi til gamere, der bruger NVIDIA produkter og GPU'er. Da ASUS er begyndt at lave mange forskellige routere, kan det betale sig for dig at læse om de enkelte routeres specifikationer og derefter tage et kig på nogle anmeldelser. Nogle af deres routere er bedst egnet til det private hjem hvor andre er egnet til større virksomheder. For at få mest ud pengene, kan det betale sig at researche lidt.

Find Asus routere her

Den nyeste teknologi

Ligegyldigt hvilket produkt du finder ASUS mærket på, kan du være helt sikker på deres kvalitet. Dette er en af grundende til vi er helt vilde med produkter fra ASUS her hos Føniks computer. Med ASUS produkter får du altid utroligt stærkt teknologi, lige meget om det er deres bærbare computere eller deres lynhurtige routere.