Asus PC skærme - Asus er kendt for deres PC skærme af høj kvalitet

Oprettet: 06-06-2017

Asus brænder for teknologi. Det kan man mærke, når man prøver et af deres produkter. De er innovative, af høj kvalitet, og så møder de lige de ønsker, deres kunder har. Her blogger Føniks Computer om Asus' udvikling gennem årene, deres firma DNA og om deres PC skærme.

Hvis du er træt af, at din PC skærm ikke gengiver billeder ordenligt, i en alt for lav opløsning og med dårlig kontrast, så har Asus helt sikkert en skærm til dig. Læs mere om firmaet her på bloggen og læs mere om deres PC skærme og deres specifikationer på nedenstående link.

Køb Asus PC skærme

De første vingeslag

Asus' navn stammer fra ordet Pegasus, som er den flyvende hest i græsk mytologi, men de brugte kun de sidste fire bogstaver for at opnå en højere position, når der blev listet alfabetisk.

Firmaet startede i Taiwan i 1989 af de fire venner T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh og M.T. Liao. Alle havde de tidligere arbejdet hos Acer, og vidste altså hvad der skulle til for at drive en teknologivirksomhed. Dengang stod Taiwan ikke så godt på det elektroniske marked som de gør i dag. Så i starten måtte Asus vente et halvt år på at få udleveret prototyper af Intel produkter fordi de mere etablerede firmaer, som blandt andet IBM, fik prototyperne først. I dag er det omvendt og Asus får prototyper før mange af deres konkurrenter.

De startede som en ydmyg bundkort producent med meget få medarbejdere, men de er i dag vokset til Taiwans førende teknologivirksom og har flere end 12.500 medarbejdere ansat over hele verden, og de er verdens femte største PC producent. I dag producerer de også alskens computer hardware og elektronik produkter. Ting som computere, mobiltelefoner, bundkort, grafikkort, skærme og meget meget mere.

Asus' DNA

Asus har vundet et hav af internationale priser, og innovation er nøglen til Asus' succes og anerkendelse. Ved at opnå et kendskab til forbrugernes behov og ønsker, kan Asus levere produkter, som er innovative og som inspirerer folk. De skal hele tiden sørge for at være på forkant med hvad det næste nye er og producere et produkt, som folk ikke endnu vidste, at de havde brug for, men som de siden ikke kan leve uden. Blandt andet har de produceret et produkt, der hedder TAICHI, som er en bærbar Ultrabook computer med et dobbeltsidet display, som medfører, at det er muligt også at benytte den som en tablet, når låget er lukket. Innovation for Asus betyder altså, at de skal være på forkant med tidens tendenser, lette kundernes liv og gøre dem i stand til at realisere deres fulde potentiale.

I Asus' DNA ligger målsætningen om, at de skal være det mest beundringsværdige selskab i den digitale æra. Her har Asus oprettet fem dyder, som alle deres medarbejdere fra direktøren til fabriksarbejderen, skal følge. Det er ydmyghed, integritet, omhu, hurtighed og mod. Disse ting sammen med ideen om, at alle har noget at skulle have sagt, og alle er med til at udvikle ideer, er det, der udgør Asus' DNA.

Asus PC skærme

Blandt Asus' mange innovative produkter finder du deres PC skærme. Du kan få en masse forskellige typer både LED, IPS, 3D og professionelle skærme. Med en LED-skærm fra Asus får du enestående grafik. Det er takket være dens uovertrufne lysstyrke og høje billedkontrast, som samtidig er pakket ind i et flot og slankt design. Det smarte ved LED-teknologi er, at den ikke bruger lige så meget strøm som andre skærme.

Deres IPS skærme giver dig en helt utrolig billedoplevelse i fuld HD, og med deres 3D skærme får du den nyeste innovation på inden for skærme. Asus' 3D skærme leverer en verden fuld af flotte farver, med en høj kontrast, så du kan se ting selv i mørke scener, og vigtigst af alt så får 3D teknologien det til at se ud som om tingene kommer ud af din skærm. Alt i alt leverer de disse skærme en helt ny måde at spille computerspil på.

Til sidst kan du også få professionelle skærme, som er skabt til designere og kreative folk, for hvem høj farvenøjagtig og høj pixelopløsning er meget vigtigt for deres arbejde, som fx kunne være som fotograf eller som videokunstner.