ASUS bærbare - Føniks guide til ASUS bærbare

Oprettet: 06-06-2017

Op igennem 90’erne og første halvdel af 00’erne var ASUS i høj grad kendt for, at være det mærke der stod på hardwaren, hvis man åbnede kabinettet i computeren. ASUS har dog stødt og roligt bevæget sig ud på mange andre typer elektronisk udstyr, og i dag finder man både ASUS GPS navigator-assistenter, tablet pc’er og ASUS bærbare computere.

Hvor kan jeg købe ASUS bærbar computer? Det kan du selvfølgelig her hos Føniks Computer. Vi fører næsten alle modeller af bærbare computere fra ASUS. Vi har her delt ASUS bærbare op i et par kategorier så det er lidt mere overskueligt at vælge ud fra.

ASUS budget bærbar

ASUS har fra dag et været kendt for, at fremstille billige bærbare, med overraskende kraftige specifikationer. Det er således slet ikke usædvanligt, at finde en ASUS bærbar, som kan konkurrere med dyrere modeller, både når det gælder processorkraft, hukommelse og plads på harddisken. Er man derfor på udkig efter en bærbar, som egner sig godt til de mest almindelige opgaver i hverdagen, såsom internet surfing, tekstbehandling og lignende, så vil du finde en række gode bud fra ASUS her hos os.

Prisstærke bærbare computere fra Asus

ASUS Zenbook

Inden man overhovedet begynder, at overveje hvad der gemmer sig under overfladen, så vil det for de fleste nok være det fantastisk flotte ydre, som man falder over. Det er tydeligt, at ASUS bærbar med Zenbook har tænkt sig, at skabe et værdigt alternativ til Apples MacBook. Og skal man bedømme ud fra udseendet og det indbydende design, så har ASUS bærbare bestemt ikke ramt ved siden af med Zenbook serien. Hardwaremæssigt overrasker Zenbooks ligeledes positivt, og selv den billigste model vi sælger lige nu tilbyder en kraftig processor, den nyeste grafikteknologi, rigelig med hukommelse og masser af plads på harddisken.

Når det gælder ASUS bærbare til folk på farten, så synes en Zenbook bestemt at være et godt udgangspunkt, ikke mindst på grund af de taskevenlige mål (32,5 cm x 22,3 cm x 5,5 cm) og en beskeden vægt på 1,45 kg.

Asus Zenbooks

ASUS VivoBook

Da Microsoft præsenterede sit nyeste styresystem Windows 8, gik der ikke lang tid inden at ASUS stod klar med serien ASUS VivoBook, som til fulde kunne udnytte de nye, spændende muligheder som Windows 8 tilbyder. Her er det naturligvis ikke mindst en lynhurtig touchs screen, som gør ASUS VivoBook til et spændende nyt produkt på markedet. Foruden dette, fungerer ASUS VivoBook som enhver anden bærbar computer.

Asus Vivobook

ASUS Gamer bærbar

Gamere og ASUS har altid været glade for hinanden. Dette forhold har sit udspring i ASUS tidligere (og nuværende) status, som én af de fremmeste producenter af førsteklasses hardware til computeren. Det var derfor ikke nogen overraskelse, da ASUS som nogen af de første, præsenterede bærbare computere, specifikt skræddersyet til gamere. Derfor kan vi også præsentere et stort udvalg indenfor ASUS gamer bærbare. Selvom ASUS gamer bærbare er både kompakte og kraftfulde, så fås de stadigvæk til overraskende lave priser.

Stærke gamer bærbare fra Asus

ASUS bærbare har gang på gang vunden ros og anerkendelse, både for deres innovative design, kompromisløse tilgang til den moderne bærbare computer og naturligvis hardware i første klasse. Mange kunder har allerede nydt godt af ASUS bærbares mange gode kvaliteter, og den dag i dag er der flere spændende ASUS bærbare i firmaets katalog end nogensinde før. Som mange andre producenter gør i dag, finder man i ASUS bærbare kataloget modeller, der er skræddersyede til specifikke brugergruppers behov. Har man således brug for en lækker, budget-venlig bærbar som kan håndtere dagligdagens opgaver, så kan man få det. Skal man bruge en ekstra kompakt model, så har ASUS bærbare i en lang årrække været bannerførere for denne type computere. Og slutteligt så kan man naturligvis også få en rendyrket gamer computer, hvis ens behov går i denne retning. Der er ASUS bærbare til enhver bruger og til ethvert temperament.