Asus bærbar

Oprettet: 06-06-2017

Asus Bærbar – Asus Notebook – Asus Laptop. Kært barn – mange navne.

 

Asus har i de senere år oplevet en markant vækst i markeds andele på markedet for bærbare computere. Det er bestemt ikke uden grund. Asus kan fremvise en meget lang række af fremragende produkter i hele det bærbare segment. Oprindelig var Asus mest kendt indenfor gamer markedet, men en af de største bærbare succeser fra Asus ligger inden for ultrabook markedet hvor deres Zenbook serien har fejret meget store triumfer. Zenbook serien er mobility for alle pengene. En helt utrolig lækker ultraBook fræset ud af et stykke aluminium. Asus Zenbook falder helt sikkert ind under kategorien ” Wauuu ” produkt. Den skal ganske enkelt opleves. Asus Zenbook leveres i prisklassen 6.000,- -15.000,- afhængig af ydelse.

http://www.fcomputer.dk/computer/baerbar/asus

 

Asus VivoBook

Fra starten af 2013 har Asus lanceret en helt ny serie af bærbare der har fået navnet VivoBooks. Det specielle ved dem er at de alle er udstyret på en touch skærm så man kan få fuld udbytte af windows 8 hvor de i mange tilfælde giver mening at navigere via touch skærmen. Føniks computer har et bredt sortiment af Asus VivoBooks så der er noget til en hver smag. Hvis man vælger at købe en VivoBook vil man i flere tilfælde opleve at den udfylder rollen for både bærbar computer og tablet PC.

 

Asus Gamer bærbar

Når det kommer til Gamer bærbar computer er Asus også meget svær at komme uden om. Asus tilbyder et meget bredt sortiment af gamer PC ´er fra de mindste low entry maskiner, helt op til den helt store drømme gamer bærbare.

https://www.fcomputer.dk/gamer/gamer-computere/gamer-baerbar/asus

 

Føniks Computer har altid en meget stort lager af Asus bærbare i vore lagre i forbindelse med butikkerne i København og Århus. Det betyder at du altid kan komme ind og se din nye Asus bærbar inden du tager beslutningen om at købe den.