Arozzi Arena gamer borde - Det perfekte bord til gameren

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:14:37
Oprettet: 06-06-2017

Arozzi er kendt for deres lækre gamerstole, hvor fokus på kvalitet, komfort og design har gjort stolene yderst populære blandt alverdens gamere. Disse egenskaber gælder også for deres spændende nyheder, de helt nye gamer Arena gamer borde, som rammer markedet og ikke mindst, vores webshop, inden for få uger.

Arozzi Arena gamer bordene er lavet med henblik på ét formål; gaming. Det er du heller ikke tvivl om, første gang du ser eller oplever bordene. I dette blogindlæg vil vi derfor kigge lidt nærmere på de nye Arozzi Arena gamer borde og komme ind på, hvilke features de tilbyder til gamerne. God læselyst.

Gamerbord med plads til det hele

Lad os starte med at kigge på størrelsen af bordene. Med Arozzis nye gamer bord, Arena, får du rigeligt med plads til skærme, tastatur, mus, højtalere, headset og hvad du ellers har af udstyr. Gamer bordet er 80 cm dybt, så du har god mulighed for at få skærmen på den rigtige afstand. Med de 80 centimeters dybde, har du også god plads til tastatur, mus og evt. andet udstyr mellem dig og skærmen. Udover den gode dybde, er Arozzi Arena bordene 160 cm brede, så der er plads til flere skærme - selv hvis du bruger store skærme.

Design og funktion i højsædet

Noget af det der kendetegner den svenske producent, er deres sans for design og kvalitet. Arozzi gamer borde byder derfor også på et væld af praktiske funktioner og designløsninger. De fleste gamere kender til det kaos der kan opstå, med de mange ledninger og kabler, der følger med en fuldendt gamer opsætning. Dette har Arozzi heldigvis svaret på: Arena gamer bordet er udstyret med et smart net under bordpladen, hvor du kan placere kablerne. Denne praktiske kabelløsning gør det nemt at holde styr på kablerne, så de ikke er i vejen. Kabelløsningen med nettet under bordet er, som med så meget andet fra Arozzi, en gennemtænkt løsning. Det geniale system fylder ikke meget under bordpladen og passer ind i det øvrige design, så alle kabler holdes helt skjulte. På den måde får du et helt clean setup.

Bordbenene naturligvis justerbare i højden, så du nemt kan tilpasse dem efter dine personlige præferencer. Ved hjælp af nogle skruer på bordene, kan du indstille højden på gamer bordet, så du får den helt rette højde. Højdejusteringen spænder mellem 70 og 80 cm. Yderligere kan du også indstille på de enkelte skruefødder under hvert bordben, så du kan tilpasse højden præcis som du gerne vil - også selvom underlaget har ujævnheder.

Som gamer sidder man ofte i mange timer af gangen, i den samme position og det er derfor vigtigt at man sidder ergonomisk korrekt. Ved at justere højden på dit Arozzi gamer bord, så det passer til din højde og siddeposition, minimerer du risikoen for smerter og gener i muskler og led.


Arozzi gamer borde

Spændende farvevalg

At Arozzi Arena er fuldblods gamer borde, hersker der ingen tvivl om, hvis vi kigger på farverne. Ligesom deres mange anmelderroste gamerstole, har Arozzi ikke været bange for at bruge fremtrædende farver i deres design. Ved lanceringen kan du vælge mellem 5 forskellige farver og designs, hvor tre af modellerne har en helt sort bordplade og de sidste to, har røde mønstre henover den sorte bordplade. Udover de forskellige designs på bordpladerne, kan du også vælge mellem forskellige farver på stellene; grøn, hvid, rød, sort og blå.

Bordplade og musemåtte i ét

Noget af det, der i høj grad gør Arena gamer bordet til en spændende nyhed, er det banebrydende bordpladedesign, hvor hele bordpladen er dækket af en 3,2 kg tung mikrofiber musemåtte.

Musemåttens høje vægt kombineret med dens non-slip underside, der klæber sig fast til bordet, sikrer, at musemåtten aldrig rykker sig. Som gamer ved du, hvor afgørende dette er. Det er de små detaljer, der er med til at sikre den ultimative gaming oplevelse og en musemåtte der er for lille eller rykker sig under kamp, er ikke til at leve med. Udover, at du ikke skal tænke på størrelsen af musemåtten, har Arozzi også været meget omhyggelig med materialevalget. Overfladen i mikrofiber sikrer, at alle bevægelser opfanges lynhurtigt og præcist af musen og giver også komfort i verdensklasse. Foruden at være meget funktionel og stilsikker i dens design, er musemåtten også ekstrem praktisk, da den både er vandafvisende og maskinvaskbar. Kanterne på musemåtten er syet, så de kan holde til at blive brugt.

Materialer i højeste kvalitet

Ser vi på materialerne, som disse borde er lavet af, skinner den berømte kvalitet, som Arozzi er kendt for, også igennem på disse borde. Både bordplade og stel er lavet af solide kvalitets materialer, der kan holde til at blive brugt og giver stabilitet til bordet.

 

Vi håber du med denne korte oversigt er blevet lidt klogere på de nye Arozzi Arena gamer borde. Uanset om du er eSport spiller, casual gamer, eller noget derimellem, kan du sikkert få stor glæde af en af de forskellige modeller. Kunne du tænke dig at se nærmere på vores udvalg af gamer borde fra det kendte mærke og finde yderligere information om forventet leveringsdato, kan du se mere her.

Som altid, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål angående de nye produkter fra Arozzi. Her hos Føniks Computer er vi altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige udstyr. Rigtig god fornøjelse.