Alienware gamer pc - Vælg Alienware, når kun det bedste er godt nok

Oprettet: 06-06-2017

Hvis du interesserer dig for computer og gaming kender du helt sikkert til Alienwares gamer pc’er. Disse brutale gamer computere har været med til at revolutionere gamingindustrien, med deres stærke produkter med super kvalitet. I dette blogindlæg vil du blive sat ind i hvad, der er specielt ved gamer pc’er fra Alienware og hvordan det kan være de er blevet dominerende inden for gamerverdenen.

Med diverse nyttigt vide vil vi hos Føniks computer give dig et overblik over hvad du kan forvente af en Alienware gamer PC. God fornøjelse!

Et datterselvskab til en computergigant

Grundlagt i 1996 af Nelson Gonzalez og Alex Aguila, producerer Alienware nogle af de bedste gamer pc’er på markedet. Ifølge de ansatte, blev Alienwares navn valgt på grund af stifternes forkærlighed for den populære tv-serie, The X-Files. Målet med Alienware var at specialisere sig inden for nichen gamer pc’er. At producere computere, som havde som hovedformål at kunne trække krævende spil, var ikke kommet inden for radaren ved de store computerproducenter, som Dell, endnu. I starten af 2002 overvejede Dell dog at opkøbe Alienware, men det var først i 2006 der blev trådt til handling.

Nu fungerer Alienware som et datterselskab til Dell, og producerer nogle af de bedste gamer PC’er på markedet. Alienware beholdte selvfølgelig deres revolutionerende design, som selvfølgelig er det stilede Science Fiction tema.

Køb Alienware gamer pc her

Gamer computer i forskellige prisklasser

Alienware har altid haft et ry for at være oppe i den højere ende af prisklassen. Dette skyldes selvfølgelig at deres gamer PC’er har noget af det nyeste teknologi på markedet indenfor hardware. Inden for de seneste år har vi dog set, at de begyndt at lave flere produkter, som er en anelse billigere end hvad vi før har set. Eksempelvis udkom den lille og smarte Alienware X51 i 2012. Denne lille konsollignende stationære gamer pc har stadig ekstremt meget at tilbyde når det kommer til styrke og effektivitet, men er betydeligt meget billigere end mange andre gamer pc’er.

Computere fra fremtiden

Gaming computere har ry at der kun er fokus på at lave en så stærk og effektiv maskine som overhovedet muligt. Det er selvfølgelig også hovedformålet for Alienware, men man kan på ingen måde sige, at de forsømmer designs og skønhed af gamer pc’erne. Alienware gamer PC’er har som sagt altid haft deres sci-fi designs som giver et futuristisk, industrielt design. Alienware gamer PC’er har også belysning placeret forskellige steder på sig, som forstørrer oplevelsen ved at spille computer. På de stationære Alienware gamer PC’er ser man ofte LED belysningen strategisk placeret på siderne, mens man ser knapt så meget på de bærbare gamer pc’er fra Alienware, da pladsen i en bærbar pc er mere begrænset. Der ses dog ofte LED lys i langs siderne på dem. Alienware Command Center gør det muligt for dig at vælge farven af belysningen og specialeffekterne. Din Alienware gamer PC kan derved passe perfekt til din unikke gamingstil. Der er ingen tvivl om, at man sidder med et kvalitetsprodukt foran sig når man prøver en Alienware Gaming PC. Udsenet, følelsen og styrken gør disse gaming pc’er til nogle af de bedste, der ses derude.

Den brutale gamer bærbar

Alienware gamer bærbar-serien er også kendt for enestående design, holdbare men alligevel elegante materiale og komfortable funktioner til de lange perioder af brug. Alle disse smukke futuristiske gamer pc’er har verdensklasse ingeniører, der arbejder utrætteligt for at få det helt rigtige look & feel for enhver gamer bærbar. Så når du pakker din Alienware bærbar computer op, er din opmærksomhed med det samme på den ydre pragt af dette storslåede bæst af en bærbar gamer PC. Den ikoniske front synes at ligne en Chevrolet Camaro og LED lyset, der skinner fra computeren får det til at ligne at du sidder med et produkt skabt af aliens. Dette er i sandhed en ægte gamer bærbar!

Alienware gamer bærbar

Alienware hos Føniks computer

Vi er stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af nogle af de bedste gaming pc’er derude. Vi vil altid være i stand til at kunne levere det bedste af det bedste, og det er vi med Alienware gamer pc’er. Alle Alienware gamer Pc’er indeholder ”high-end” hardware, som er i langt bedre stand til at rumme og håndtere krævende videospil end den typiske ”off-the-shelf” computer. Med mange års erfaring indenfor branchen kan Alienware levere produkter som passer til mange forskellige slags gamere. Er du mest til First Person Shooters, MMORPG’s eller racerspil? De nyeste Alienware gamer PC’er har kræfterne og ydelsen til at håndtere dem alle i højeste kvalitet - også på skærme med høj opløsning.

Find Alienware her