Acer Predator - Gennemgang af Acer Predator high-end gamer bærbarer

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:14:12
Oprettet: 06-06-2017

Acer Predator gamer bærbar serie Acers gamer bærbar serie, Predator, bliver i disse tider hyldet som en gamer bærbar i absolut verdensklasse og det er der rigtig mange rigtig gode grunde til. Acer er bestemt ikke ny på gaming scenen og med deres Predator serie, bliver deres erfaring og ekspertise udstillet til perfektion. Hvis du er interesseret i at en gamer bærbar, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og ydeevne, bør du uden tvivl stifte bekendtskab med Acers nye serie. I den nedenstående artikel vil vi kigge nærmere på Acer Predator og hvad den kan tilbyde dig.

Hardware og features

Med Acer Predator serien, kan du vælge mellem forskellige modeller - alt efter, hvad der matcher dine behov. Ser vi nærmere på selve hardwaren bliver det hurtigt klart, at vi her har at gøre med et sandt powerhouse af en gamer bærbar. Blandt hardwaren finder du f.eks. de nyeste Intel Core i7 processorer, DDR4 RAM og NVIDIA GeForce GTX grafikkort, så du virkelig kan skrue op for grafikken. På harddisk fronten, kan du få op til 1 TB HDD, samt naturligvis en SSD harddisk, som bl.a. sikrer lynhurtig opstart. Med Predator serien har du mulighed for at vælge imellem 15,6 og 17,3 tommer og så er der endda mulighed for at få den med en krystalklar 3840 x 2160 Ultra HD 4K skærm, Gigabit Ethernet, 8-cellet batteri med imponerende batterilevetid, samt selvfølgelig nyeste udgave af Windows. Acer Predator gamer bærbar serien er det perfekte valg til den seriøse gamer, simpelthen fordi, at intet er overladt til tilfældighederne. Fra udseende til indhold er alle detaljer som skabt til gaming. Med Predator FrostCore kølesystemet for eksempel, holdes temperaturen nede og bærbaren afkølet under selv hård belastning, så du ikke behøver bekymre dig for meget om overophedning, der ellers hurtigt kan sætte en stopper for spilleglæden. FrostCore erstatter det optiske drev, der nemt kan fjernes med et tryk på en knap og er med til at understrege, hvor stort fokus Predator serien har på hardcore gaming. Acer Predator serien byder også på et genialt anti-støv system, ”Dust Defender”, der hjælper til at mimimere ophobningen af støv og derved er med til at holde de forskellige komponenter kølige, sådan at din bærbare performer bedre. Ikke kun på hardwaren, skiller Acer Predator serien sig ud. Med den intelligente software Killer DoubleShot ProTM, har du mulighed for at nemt tilpasse og styre, hvilke programmer, der skal bruge din internetforbindelse, så du undgår lag, på grund af, at andre programmer ”stjæler” din forbindelse. Udover de specielle features og funktioner, får du med Acer Predator naturligvis også features som USB 3.0 porte, USB type-C port, HDMI udgang, integreret webcam, så du kan bruge den til helt normale opgaver.

Acer Predator gamer

Designet til gamere

Udover at være udstyret med hardware i topklasse, er Acers Predator gamer bærbar serie også designet med henblik på gamere. Det aggressive, men stilrene design i lækre røde og sorte farver på både front og bagside, henter inspiration fra intergalaktiske rumskibe og giver et unikt design, der ikke efterlader nogen tvivl om, at her er der tale om en high-end gamer bærbar i absolut verdensklasse. Med Predator formår Acer at kombinere et super lækkert look med et solidt og hårdført ydre og resultatet af denne blanding af design og funktion, giver en af markedets absolut fedeste gamer bærbare, som sikkert vil falde i de fleste gameres smag. En ting der formentlig vil springe i øjnene med det samme, er Predators ultra-fede tastatur, ”Predator ProZone.” Udover at tasterne selvfølgelig er enormt behagelige både til gaming og anden afbenyttelse, så er baggrundslyset både visuelt lækkert at se og virkelig praktisk i dets design og farver. Vigtige gamer taster såsom WASD tasterne er ekstra oplyste, så de er nemme og lynhurtige at finde i mørket. Farven på tastaturlyset er primært laserrød, mens den højre side lyser i en lækker blå farve. Tastaturet er også udstyret med 6 makro taster der giver dig mulighed for at tilpasse dine tastaturpræferencer til dine yndlingsspil, hvilket er super praktisk når man har gang i flere spil i samme tidsrum. Hvad angår lyddesignet, har Acer ikke sparet på herlighederne. Med det specielle SoundPound system får du enestående lyd i form af både højtalere og fantastisk indbygget subwoofere, så du får alle detaljer med, når du gamer. Læg hertil Dolby® Audio™ og du har at gøre med en helt vanvittig lydkvalitet, der vil kunne give alle gamer bærbarer kamp til stregen.

Konklusion

Med et aggresivt og spændende design, et førsteklasses lydsystem og ikke mindst kølesystem, et afsindig lækkert tastatur, performance og hardware i top, lang batterilevetid og en krystalklar skærm, er Acer Predator serien en oplagt kandidat, hvis du mangler en ny gamer bærbar. Acer Predator serien er med andre ord en rigtig high-end gamer bærbar, som henvender sig primært til gamere, der vil have det bedste af det bedste. Som tidligere nævnt, kan du vælge mellem flere forskellige modeller, så du nemt kan finde den model, der passer til dit budget og behov. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, sidder vores kundesupport klar med rådgivning og gode råd.