Acer Predator gamer skærme - Guide til valg af den rigtige skærm til gaming

Sidst opdateret: 26-02-2018 16:28:29
Oprettet: 14-11-2017

Acer Predator gamer skærm

Acer Predator computerskærme er en produktserie med fokus på gaming i alle former. Acer Predator serien byder på computerskærme der er optimerede til skydespil, kampspil, eller andre spil hvor reaktionstid og hastighed er nøglen til sejr, i form af lav responstid og høj opdateringshastighed, for at give et optimalt flydende billede uden framelag eller andre forhindringer. Idéen er at give spillerne et værktøj, der komplimentere de aktionfyldte spil og gøre vejen til sejr så strømlinet som muligt.

Disse typer af skærme er skabt med henblik på at skabe optimale produkter til E-sport, hvor spillerne typisk ikke higer efter 4K opløsning og grafikken helt oppe på ultra. Heldigvis er Acer Predator en alsidig produktlinje, og deres serie af computerskærme fører skam også produkter til dem, der vil have den mest indlevende oplevelse i det bedste billede. Der er mange modeller at vælge imellem, og går du på oplevelse i Acer Predator serien vil du finde gamer skærme i Full HD, Quad HD, og 4K med forskellige variationer af opdateringshastigheder og responstider. Det er rent ud sagt umuligt ikke at finde en computerskærm i Acer Predator serien der ikke opfylder dine behov.

Du kan se hele vores udvalg af Acer Predator Gamer skærme her

Acer

Acer er et mærke de fleste mennesker genkender, og med god grund. Acer har nemlig eksisteret i over 50 år, hvor de har været blandt de førende producenter af hardware i IT-verdenen. Acer har produceret alt i computerverdenen, lige fra stationære, bærbare, tablets og smartphones til projektorer, cloud løsninger og diverse tilbehør. I 2008 introducerede Acer sig selv på Gaming markedet med deres Acer Aspire Predator serie, som senere hen blev til skåret ned til blot at hedde Acer Predator.

Du kan finde alle vores produkter fra Acer her

Acer Predator

Acer introducerede Predator gamer stationære, bærbare og skærme der oser af kræfter og kvalitet, med stor fokus på e-sport og high-end gaming.

Hos Føniks Computer ved vi, at gaming ikke kun er et spørgsmål om at have den vildeste computer, det er også ekstremt vigtigt at have en ordentlig skærm der komplimenterer og udnytter potentialet i din PC så du får det fulde udbytte fra din hardware i billedet.

Du kan finde hele vores linje af Acer Predator produkter her

I Føniks Computer elsker vi at game, og vi går højt op i kvalitet - Derfor var det helt naturligt for os at fremhæve serien af Gamerskærme, Acer Predator. Vi håber at vi med denne blog har kunnet hjælpe vores kunder med at få et indblik i, hvad en god skærm kan gøre for dig- og hvorfor det er en god grund at kigge på Acer Predator.

G-Sync

Mange Acer Predator computerskærme er bygget med Nvidia G-Sync - En innovativ teknologi der eliminerer screen tear, og nødvendigheden i brugen af V-sync. De fleste gamere kan nok nikke genkende til, at V-Sync er noget man slår fra, da det oftest begrænser din computer og skærm, i deres egentlige potentiale. G-Sync giver dig et flydende og strømlinet billede ved op til 240Hz.

At udnytte G-Sync teknologien, kræver et Nvidia GTX grafikkort, hvis du står og er på udkig efter sådan et kan du se vores udvalg af GTX grafikkort her