Acer gamer skærm - Knivskarpe gaming oplevelser med Acer gamer skærme

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:15:17
Oprettet: 06-06-2017

Acer gamer skærme giver dig en utrolig fed spiloplevelse og er med til, at finjustere dine gamer skills. En skærm er nemlig ikke bare en skærm og det beviser Acer gamer skærme med deres gode specifikationer og deres endnu bedre billede. Når du skal vælge den perfekte Acer gamer skærm er der nogle grundlæggende ting du bør tage stilling til, som f.eks. størrelsen af skærmen, responsetiden og refresh rate.

Acer gamer skærme - Skærmstørrelsen

Når du skal vælge din Acer gamer skærm er en af de første ting du tager stilling til selve størrelsen af skærmen. Dette kan langt hen ad vejen være en smagssag. Nogle foretrækker en lidt mindre skærm, imens andre skal have det så stort som muligt. Dog er det ingen hemmelig, at jo større billedet er, jo større vil miljøet i spillet fremstå. Det er ganske vist det samme billede der bliver vist, men man ser de små detaljer lidt bedre når de er større. Derfor finder du ikke mange Acer gamer skærme under 24 tommer. Acer gamer skærme findes blandt andet i 24, 27 og 28 tommer, så uanset hvilken størrelse du foretrækker, så vil der med sikkerhed være en Acer gamer skærm der passer til dig.

Acer gamer skærme

Acer gamer skærme - Responstid

Responstiden bliver målt i ms (millisekunder) og har betydning for hvor hurtigt skærmen reagerer fra du foretager en handling og til den bliver vist på skærmen. Det gir lidt sig selv, at jo kortere responstiden er, jo bedre. Standard skærme ligger typisk på 5ms, men Acer gamer skærme leverer en responstid på helt ned til 1 ms og er nogle af de hurtigste skærme du kan få. Det er lidt en vurderingssag om syntes det er noget man kan få glæde af, da det går så hurtigt. Men mange af de bedste gamere i verdenen sværger til en skærm med en responstid på 1-2 ms og derfor findes langs de fleste Acer gamer skærme med denne responstid.

Acer gamer skærme - Refresh rate

Refresh rate er det antal gange ens skærm kan opdatere informationer i sekundet. Dette måles i hertz. Hvor mange hertz skal ens skærm så have? Hertz går hånd i hånd med fps (frames per second) og er det antal billeder der vises i sekundet. Jo flere billeder der vises i sekundet, jo mere flydende vil videon eller spillet fremstå. En standard skærm har typisk 60Hz, hvilket betyder i grove træk, at man kan køre et spil med op til 60 fps. Acer gamer skærme lever typisk helt op til 144Hz, hvilket gør dem til fantastiske gamer skærme. Mange mener dog, at det menneskelige øje ikke kan registrere mere end cirka 25 fps og mener derfor, at det ikke kan svare sig at vælge en skærm med en meget høj refresh rate. Men det menneskelige øje er ikke så simpelt igen og der er lavet rigtig mange tests, hvor gamere har spillet på en skærm med henholdsvis lav og høj refresh rate og næsten 100% af dem der testede skærmene kunne klar se forskel. Det er derfor med god grund, at professionelle gamere ikke spiller på skærme under 120Hz.

De små detajler omkring valg af en Acer gamer skærm

Foruden de gode grundlæggende egenskaber ved en Acer gamer skærm, er der måske også andre småting der kan spille ind for netop dit valg af skærm. Dette kunne være designet, hvis man går op i, at ens Acer gamer skærm gerne må se lidt unik ud. Og så er der selvfølgelig også justeringsmulighederne, dvs. hvor meget kan skærmen vippes og drejes. Dette er blot mindre detaljer og vil formentlig ikke have den store betydning for nogle mens det for andre også er en vigtig detalje, at have i baghovedet.

2 gode bud på Acer gamer skærme.

Vi fører et stort udvalg af Acer gamer skærme og der findes skærme fra omkring 1000kr og helt op til over 5000kr. Et godt bud på en fornuftig Acer gamer skærm er f.eks. Acer GN246HL, en 24 tommer Acer gamer skærm med en flot design. Denne Acer gamer skærm er fra Acer predator serien, som er Acers gamer serie inden for hardware. Skærmen er ud over gaming også velegnet til film, billeder og 3D animering og er den første 24 tommer skærm der understøtter Nvidia’s 3D Lightboost teknologi. Og da det er en ægte gamer skærm har den selvfølgelig en responsetid på 1ms og en refresh rate på 144Hz.

Et andet godt bud på en Acer gamer skærm er Acer XB270H. En 27 tommer skærm, også med en responstid 1ms og en refresh rate på 144Hz. Denne Acer gamer skærm giver et utroligt glidende billeder og dermed en fantastisk gamer oplevelse. Den har en Acer ErgoStand som lader dig justere skærmen i næsten alle retninger så du får den bedste vinkel og mest behagelige komfort når du gamer. Samtidig gør den brug af Acer ConfyView teknologien, der reducerer udmatningen af dine øjne som gør dig træt hvilket gør at du kan game videre i længere tid uden at blive sløv på aftrækkeren.

Dette er blot et lille udpluk af vores store udvalg af Acer gamer skærme. Se mere om de to skærme her:

Skærm 1: https://www.fcomputer.dk/acer-gn246hl-24-1ms-3d-144hz-full-hd-gamer-sk-rm

Skærm 2: https://www.fcomputer.dk/acer-xb270h-led-sk-rm-27--1

Som altid håber vi, at denne artikel har hjulpet dig lidt på vej med valget af en Acer gamer skærm. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette Acer gamer skærm er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste Acer gamer skærm til dig.