Acer gamer bærbar - Tag dine spil med på farten med Acer gamer bærbar

Oprettet: 06-06-2017

Der findes utallige bærebare computere på markedet i dag og det sidste skrig er en bærbar med kræfterne i orden, således man kan spille på farten. Denne artikel vil komme lidt nærmere ind på hvorfor en Acer gamer bærbar er et rigtigt godt bud på din næste gamer bærbar og hvad man skal kigge efter når man skal vælge den rigtige model.

Hvorfor vælge en Acer gamer bærbar

Acer er i dag en af de helt store spillere på markedet inden for færdigsamlede computere og bærbare systemer, derfor er det kun naturligt at du vil falde over en Acer gamer bærbar, når du kigger på ny computer. Siden nogle af Acers første bærbare kom ud i 90’erne er det mere eller mindre kun gået opad for den Taiwanesiske producent, som siden har udvidet sin portefølje med mange modeller inden for deres nok mest kendte “Aspire” serie. Og nogle husker måske de røde Ferrari modeller der kom efter Acer i 2006 officielt blev leverandør af computersystemer til Ferrari. En Acer gamer bærbar vil derfor ikke være at kimse af, når man kigger på kraftfulde spillemaskiner.

Find en Acer gamer bærbar her

Hvad skal din Acer gamer bærbar kunne

Som udgangspunkt er du allerede godt rustet uanset hvilken Acer gamer bærbar du vælger. Dog kan personlige præferencer eller større krav til hardwaren være med til at den ene Acer gamer bærbar er et bedre valg for dig end en anden. Vi vil i næste afsnit komme ind på nogle af de forskellige ting man bør være opmærksom på inden man vælger den Acer gamer bærbar som passer bedst til ens behov.

Skærmens størrelse:

Noget af det første man bør tage stilling til er skærmens størrelse. Her vil man som oftest have valget mellem en 15.6 tommer skærm og en 17,3 tommer skærm. Men da det er en Acer gamer bærbar, så vil de fleste modeller være udstyret med den større skærm på de 17,3 tommer. For en rigtig gamer er det vigtigt at have et godt overblik, samt muligheden for at kunne se detaljerne i spillet. Så hvis man vil have den fulde spiloplevelse ud af sin Acer gamer bærbar, så er den større skærm klart at anbefale.

CPU:

Som tidligere nævnt, så er en Acer gamer bærbar godt udrustet uanset model. Det gør det nemmere, at vælge den rigtige model, da det også betyder at en Acer gamer bærbar er godt afbalanceret når det kommer til de anvendte komponenter. Ligesom med skærmene, så har du her valget mellem to serier af processorer. Disse er henholdsvis Intel’s i5 og i7 serier. I5 Cpu’en er særdeles velegnet til gaming grundet den måde hvorpå den fungerer. I7 cpu’en er Intel’s kraftigste processor og ville ud over gaming være ideel til opgaver som billedbehandling og videoredigering. Når det kommer til hvad du skal vælge, så er der ikke nogen klar vinder. Selvfølgelig er i7’eren den stærkere af de to processorer og man ville altid have de ekstra kræfter til rådighed hvis man en dag skulle få lyst til at kaste sig over redigeringsopgaver.

GPU:

Endnu engang er det dejligt enkelt, at vælge den rette Acer gamer bærbar. Acer har taget et af de bedste grafikkort på markedet og stort set sat den i samtlige af de aktuelle modeller. Således vil du efter al sandsynlighed få et Geforce GTX 860M grafikkort i din Acer gamer bærbar. Modeller med mindre skærme kan dog godt være udstyret et andet og muligvis mindre grafikkort, da kravene til gpu’en falder en smule i takt med skærmens størrelse.

Acer gamer bærbar - Flot design

En Acer gamer bærbar har et smukt design og formår med sine bløde linjer og skarpe kanter at udstråle og reflektere de store kræfter den holder på indeni. Normale bærbare som indeholder så mange kræfter vil tit og ofte også være store og måske veje en hel del. Men en Acer gamer bærbar holder et stilrent og tyndt design hele vejen igennem og ligner en moderne computer der hører til i 2014.

Det enkle valg for gameren

Alt i alt er en Acer gamer bærbar blød udenpå og hård indeni. Man får kraftfuld spillemaskine der kan følge med når det kommer til de nyeste spil og samtidig har man et stykke veldesignet elektronik der er pænt at se på. Og selvom Acer har gjort det simpelt for en at vælge sin nye bærbare, ved ikke at blande alt for mange forskellige komponenter i de forskellige modeller, så har man stadig rig mulighed for at vælge en maskine med lidt ekstra kræfter, hvis det er man gerne vil bruge sin Acer gamer bærbar til de mere krævende arbejdsopgaver. Skulle du være i tvivl om hvilken Acer gamer bærbar der passer bedst til dig, eller generelt bare have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os her hos fcomputer.dk, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.