Acer computer, bærbar og tablet

Oprettet: 06-06-2017

Alle anbefaler Acer

Føniks Computer undersøger her, hvorfor Acer adskiller sig fra mange af sine konkurrenter på markedet for bærbare computere.

Hos Føniks computer lagerfører vi alle de nyeste modeller fra de førende producenter af bærbare computere og tilbehør der til. Vi er helt vilde med Acers motto: ”…to break down the barriers between people and technology”. De ønsker altså at fjerne barriererne mellem mennesker og teknologi. Og her har de fat i den lange ende, tror vi.

Hos Føniks Computer mener vi nemlig, at IT-teknologi bare skal virke og opfylde de behov, som du har. Det synes vi, at Acers produkter fortjener stor ros for. Derfor vil vi i dette blogindlæg forsøge at finde ud af, hvad det egentlig er, der gør bærbare Pc’er fra Acer så unikke.

 

Kært barn har mange navne

Vi har kigget nærmere på Acers Aspire V3-, V4- og V7-serierne samt Iconia-serien, og giver dig her et generelt billede af, hvad der gør Acers bærbare computere så specielle. Du kan naturligvis også selv finde modellernes individuelle specifikationer via søgefeltet på vores forside på www.fcomputer.dk.

 

En fryd for øjnene

Det kosmetiske design på de bærbare laptops fra Acer varierer naturligvis fra model til model og fra serie til serie. Fælles for dem alle er dog den tidløse sammensætning af materialer og farver på kabinettet. Det hele går igen, når den bærbare computer åbnes, og man ser på tastaturet, displayet og touchpad’et. Der er bare en god sammenhæng hele vejen igennem.

Når du bruger den bærbare computer fra Acers tastatur og touchpad, får du følelsen af, at der er brugt tid på at udvælge det helt rigtige materiale og på at finde den rette tekstur. Det vidner om overskud og kvalitet. Der er Ingen barrierer her!

Skærmen har meget få refleksioner, og du kan derfor sagtens bruge displayet som minibiograf for et par venner og dig selv. Der meget fint indkig, selvom du sidder og ser på skærmen fra siden.

 

Hvad så med lyden?

Så er vi kommet til lyden. Det kan altid være svært at tale om seriøs kvalitetslyd i bærbare Pc’er, da hovedvægten ofte er lagt på at skabe en computer, der fylder og vejer mindre. Derfor bliver størrelsen på højttalerne som regel nedprioriteret. Når det er sagt, så præsterer Acers bærbare computere at afspille lyd i en kvalitet et godt stykke over gennemsnittet.

Føniks computer anbefaler dog altid et sæt eksterne højttalere og eventuelt en subwoofer til din stationære eller bærbare computer. Sådan får du den ultimative lydoplevelse ud af dine film, computerspil eller andet. Du kan se mere om vores store udvalg er lydudstyr til din computer ved at bruge linket herunder.

https://www.fcomputer.dk/hardware/pc-hoejttalere

 

Ydeevne nok til alle

Acers bærbare Pc’er leverer alle grafik og ydeevne over gennemsnittet for de forskellige seriers prisniveauer. I dette blogindlæg skriver vi generelt om fordelene ved Acers bærbare computere, og går derfor ikke mere i dybden med de forskellige serier på dette punkt.

Husk dog på, at du skal vælge model ud fra, hvilket behov du har. Derfor bør du overveje, hvad du bruger din computer til. Skal din bærbare Acerf for eksempel mest bruges til at surfe på Internettet og tjekke din konto på sociale medier, som Facebook, Twitter eller Instagram, eller vil du bare have råstyrke, så du kan spille de mest krævende spil, som World of Warcraft, i højeste opløsning.

 

Kølig computer

Når du har fundet den model, der passer til lige præcis dit behov, så kan du være forsikret om, at alle de bærbare modeller fra Acer har gode og effektive blæsere til nedkøling. Så selvom du har Skype’et med dine venner omkring på kloden på en lang togtur, mens du gamer, så skal du ikke bekymre dig om at få svedne lår af den grund.

Og ja, der er naturligvis indbygget webcam i Acers bærbare computere!

 

Der er mere

Batteriets kvalitet på Acers bærbare computere ligger helt klart over gennemsnittet for andre producenter af IT-gear. Det er dog klart, at du får længst batteritid ved at vælge modellerne i producentens high end serier. Uanset hvad, så kører Acer dog langt på literen.

Du får selvfølgelig også alle de stik, porte og dockings, som du har behov for, når du vælger en laptop fra Acer. Alt efter modellen får du et antal USB 3.0 porte, DVD-brænder, HDMI, VGA, stik til mikrofon og høretelefoner samt læser til hukommelseskort.

 

Bonusinfo

Acers vej til stjernerne startede i 1976, og i dag er den Taiwanesiske producent en af verdens største virksomheder indenfor informationsteknologi.

Som så mange andre selskaber er Acer hoppet med på den grønne vogn, og virksomheden forsøger at surfe sig ind i forbrugernes bevidsthed som en miljørigtig og bæredygtig producent. Mere kendt er de dog nok for deres brede sortiment diverse computere og tilbehør i bedste kvalitet, som inkluderer Acers bærbare computere, stationære desktop Pc’er, servere, lagring, LCD monitorer, projektorer og tablet computere.

Som noget nyt begynder Acer at brede deres bærbare ind over gaming segment, så i løbet af kort tid vil der være et fornuftigt sortiment fa gamer bærbare, også fra Acer.