Acer Aspire og Acer Aspire One

Oprettet: 06-06-2017

Få andre mærker har de seneste år presset priserne så meget i bund, når det gælder bærbare computere, som Acer har gjort det. Med modeller som Acer Aspire og lillebroderen Acer Aspire One har mærket i høj grad været med til at gøre den bærbare computer til allemandseje. Det er således heller ikke noget tilfælde, at man finder både Acer Aspire og Acer Aspire One i hjem og på arbejdspladser landet over. Begge Acer bærbare computere tilbyder moderne hardware og har alle de egenskaber, som man forventer af en moderne bærbar computer.

Acer Aspire

Lad os kigge lidt nærmere på præcist hvad man får, når man vælger en Acer Aspire eller en Acer Aspire One.

Er der plads nok på harddisken?

Her må det korte svar entydigt lyde, at ja det er der. Hvis vi bruger henholdsvis Acer Aspire One D270-26Dkk og Acer Aspire V5-531-887B4G32Makk, der begge fås til ganske lave priser lige nu, som udgangspunkt, ser vi at begge tilbyder en harddisk med imponerende 320 GB plads. Dette vil være mere end nok til den gennemsnitlige bruger, og det vil både give plads til musikbiblioteket, film og dokumenter samt installation af spil.

Acer Aspire styresystem

Til trods for en beskeden pris, der i skrivende stund ligger på henholdsvis 2.207 kroner for en Acer Aspire One og 3580 kroner for en Acer Aspire, får man med til Acer Aspire One en dansksproget starter version af Windows 7 og det splinternye Windows 8 med til den dyrere Acer Aspire. Skal man til sammenligning købe en separat version af Windows 7, så slipper man lige nu for omkring 570 kroner for Windows 7 Home Edition, som er den billigste opgradering til den Windows 7 Starter Edition, som følger med til Acer Aspire One, og som mange vil finde mere en tilstrækkelig. Styresystemet fejler altså absolut heller ingenting, når man vælger en Acer Aspire bærbar eller en Acer Aspire One.

Acer Aspire hukommelse og processorkraft

Skal man bruge lidt ekstra hukommelse og processorkraft eksempelvis til at spille computerspil og lignende, så er en Acer Aspire at foretrække. For den lidt højere pris får man en solid Intel Celeron 887 processor på 1.5 GHz/2 MB Cache samt 4 GB DDR3 ram. Dette skulle være ganske fint til at køre computerspil af nyere dato. Har man derimod brug for en computer til at surfe på internet eller bruge skriveprogrammer som Office Pakken og andre mindre krævende opgaver, vil den billigste Acer Aspires Intel Atom N2600 processor på 1.6 GHz/1 MB Cache levere en stabil og ganske tilfredsstillende performance til prisen.

Hvorfor købe en Acer Aspire

Foruden de førnævnte basisfaktorer som processorkraft og god hukommelse, masser af harddiskplads og et moderne styresystem, så har både Acer Aspire One og Acer Aspire naturligvis også en lang række af de mindre features, som man forventer af en moderne bærbar computer. Det hedder sig blandt andet netværkskort til at koble computeren til internettet, et batteri med lang levetid, en ganske beskeden vægt på henholdsvis 1,3 kg for Acer Aspire One og 2,3 kg for storebroderen Acer Aspire, en behagelig og krystalklar billedkvalitet på skærmen og lignende gode sager.

Skal man bruge en solid, driftsikker og ikke mindst prisvenlig computer til at surfe på nettet, tjekke e-mail og bruge skriveprogrammer, så er den lille Acer Aspire One et af de bedste bud til prisen på markedet lige nu. Har man brug for en computer med lidt ekstra hestekræfter, så vil Acer Aspire ganske sikkert kunne levere varen.

Begge modeller fås lige nu til ganske fornuftige priser, og de er samtidigt blot et lille udpluk af det store katalog med bærbare Acer computere. Der er rig mulighed for at få kraftigere modeller, andre farver, og hvad man ellers måtte ønske sig. Klik ind på vores side netop nu, og se det store udvalg af Acer computere til favorable priser.

Acer Aspire