3D printer til hjemmebrug - Bliv klogere på 3D printere til hjemmebrug

Sidst opdateret: 10-07-2017 11:14:55
Oprettet: 06-06-2017

3D printning er en yderst sofistikeret og kompliceret teknologi med et vanvittigt potentiale, der i disse tider er populær som aldrig før. Dog kan det til tider være svært som forbruger, at finde hoved og hale i de mange forskellige tilbud og modeller. Vi har derfor valgt at hjælpe vores kunder med at danne et overblik, over hvad der har gjort denne branche så betydningsfuld og hvad man skal skrive sig bag øret, når det kommer til 3D printere og deres mange funktioner.

Vi lever i en verden af utrolige videnskabelige og teknologiske fremskridt; fra Googles Glass briller, spændende udviklinger på virtual reality området, over til 3D printning: et felt der om noget formår at forene en lang række gavnlige områder - fra underholdning og kunst, til virksomhedsoptimering og sundhed. Dog betyder denne brede vifte af applikationsmuligheder imidlertid også, at 3D printeres individuelle funktioner og tjenester kan variere betragteligt fra model til model. Her bliver det i forvejen fornødne produktoverblik derfor endnu vigtigere for den enkelte forbruger, uanset om man er på udkig efter en printer til hjemmet eller kontoret. Hos Føniks forstår vi netop, at brugerne er nysgerrige på hvad der rører sig på det elektroniske marked, men at det samtidig kan være svært at blive klog på præcis hvordan og hvorledes man skal forholde sig til alle de mange egenskaber og kvaliteter denne relativt nye teknologi byder på.

En 3D printer er en printer der er i stand til at ’udskrive’ tredimensionelle former i eksempelvis plastik. Ønsker du for eksempel en ny vase, indtaster du blot de nødvendige informationer såsom farvevalg, form og størrelse, og printeren vil derefter over en periode lave en nøjagtig, fysisk kopi - som var den lavet på en fabrik. Det er en banebrydende teknologi med enorme implikationer, både på kort og på lang sigt.
Noget af det, der er markant anderledes for 3D printere, i forhold til traditionelle printere, er størrelsen. Da 3D printere jo netop producerer tredimensionelle objekter af varierende størrelse, er det vigtigt også i denne sammenhæng at overveje hvor store objekter man har behov for at printe. Størrelserne på 3D printere kan variere meget, alt afhængig af objektstørrelse - fra en lille kasse der kan stå på skrivebordet til betydeligt større printere der næsten kræver en garage at stå i. At gøre sig klart som forbruger hvad man leder efter, er derfor førsteprioritet.

3D printere

Der er sket ufatteligt meget siden 3D printeren så dagens lys for mere en 30 år siden, både i forhold til tilgængelighed, produktkvalitet, produktionstid og omkostninger. Mange er endnu ikke klar over, at en ordentlig 3D printer i disse dage kan fås til en ganske overkommelig pris og det er synd, da en 3D printer kan bruges til et væld af forskellige opgaver og formål. En 3D printer er ikke længere blot forbeholdt større firmaer og succesfulde arkitekter, det er en teknologi der i høj grad er blevet allemandseje i løbet af de sidste år. I mange tilfælde er det nu muligt at springe samtlige produktionsled over, hvilket i høj grad er med til at gøre det meget nemmere for opfindere og iværksættere, at fremstille prototyper og produkter. Fra musikinstrumenter, pyntegenstande og værktøj, til proteser, legetøj og kunstgenstande - det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser for de utallige muligheder denne populære teknologi byder på, så hvad end du som privatperson eller virksomhed leder efter en højkvalitets 3D printer til en overskuelig pris, så kan du her på siden finde en lang række kvalitetsprodukter fra alle de populære mærker, såsom Cube og Da Vinci serien.

For kunden er det som med alle produkter vigtigt, at der er balance mellem behov og funktion, og det er i denne sammenhæng naturligvis væsentligt, at overveje forholdet mellem ens produktkrav og ens budget. En 3D printer kan fås fra nogle få tusinde kroner og opefter, altafhængigt af hvad du ønsker af den. Har du høje krav i forbindelse med arbejdet, en kreativ hobby eller lignende, kunne du være interesseret i en printer med mulighed for et flerfarvet produkt, hurtigere printning og et hav af andre ekstra funktioner og udstyr. 3D printere er i høj grad blevet så populære i kraft af deres alsidighed. De kan benyttes til et utal af forskellige formål, både inde for erhvervslivet, men så sandelig også inde for det private. Vi råder derfor til at man læser grundigt op på de forskellige udbyderes modeller, da der kan være betydelig forskel på deres formål. Præcision, effektivitet og hastighed, er givetvis også essentielle egenskaber når vi snakker kvalitetsprintere, hvilket er grunden til at vi blandt andet tilbyder pålidelige og yderst effektive 3D printere fra den enormt populære Da Vinci serie og Cube. Det er nemlig vigtigt, at så kompliceret udstyr er så brugervenligt og simpelt at anvende som overhovedet muligt, hvilket naturligvis i høj grad har spillet en stor rolle i vores overvejelser i forhold til vores 3D printer udvalg. Uanset om du er ude efter lækkert design, en praktisk størrelse, økonomisk effektivitet, noget helt fjerde eller det hele på en gang, er industrien nu kommet til et punkt, hvor vi kan tilbyde overraskende billige 3D printere af højeste kvalitet, til alle der måtte ønske en. Dette er der, ikke overraskende, mange der er glade for.

Skulle du have lyst til at lave legetøj sammen med din børn på en ny og spændende måde, står din virksomhed og mangler en professionel 3D printer til kontoret, eller er du bare en kreativ sjæl som ønsker at gå nye, uudforskede veje, så er det endelig blevet muligt at anskaffe sig sin helt egen 3D printer til en ganske anstændig pris. Mulighederne er utallige med dette værktøj/legetøj og for personen med skabertrang er her nærmest tale om en utømmelig kilde til nye kreative udtryk. Branchen går afgjort en utrolig spændende tid i møde og da den allerede er i rivende udvikling er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder nogle af de allerbedste 3D printere på markedet. Klik på linket her på siden og se nærmere på vores udvalg af 3D printere.