Adobe InDesign CC for Enterprise

Adobe InDesign CC for Enterprise Enterprise Licensing Subscription New (månedlig) - 1 bruger

Producent: Adobe
Produkt nr.: 65271092BA12A12
Varenummer: F1316625
Enterprise Licensing Subscription New (månedlig) - 1 bruger
InDesign CC er en del af Creative Cloud. Det betyder, at du har adgang til alle de nyeste opdateringer og fremtidige frigivelser, så snart de er tilgængelige. Øg dine færdigheder og bliv dygtig til nye værktøjer med et omfattende og stadigt voksende bibliotek over træningsvideoer. Og med Behance-integration i Creative Cloud kan du dele dine projekter og få hurtig feedback fra kreative brugere over hele verden.
Forbedringer under kølerhjelmen i hele InDesign betyder at du arbejder hurtigt og gnidningsfrit. Udnytter dit systems fulde RAM-mængde med ægte 64-bit-support. Se de største forbedringer af hastighed og stabilitet, når du udskriver og når du eksporterer PDF- og INX-filer.
InDesign har et nyt udseende. Fordi den opdaterede brugergrænseflade svarer til Adobe Photoshop og Illustrator, er det lettere at arbejde på tværs af dine Adobe-applikationer. Og nu kontrollerer du lysstyrken på brugergrænsefladen, så du kan se dine layout tydeligere.
Fra tekst til kompleks grafik vil alle elementer i dit design have større klarhed og dynamik, takket være understøttelse af Retina-skærmen i højopløsning på den nye MacBook Pro.
Synkroniser skrifttyper - en del af Creative Cloud - vil ændre den måde, du arbejder med typografi på. Find hurtigt den perfekte skrifttype i det voksende bibliotek af Adobe Typekit skrifttyper, synkroniser den med dit system, og den er umiddelbart tilgængelig for brug.
Find den perfekte skrifttype - hurtigt. Skriv en del af et skrifttypenavn, f.eks. "bold", "semicondensed", "italic" eller en vilkårlig del af et skrifttypefamilienavn, og se kun de skrifttyper, der matcher dine kriterier.
Se hurtigt, hvordan forskellige skrifttyper ser ud i dit layout. Brug piletasterne til at søge i skrifttyper og se den enkelte i brug på din udvalgte tekst. Når du finder den, der passer bedst til dit design, skal du blot klikke på navnet eller trykke på Enter for at vælge den.
Find de skrifttyper, du bruger oftest uden at skulle gennemgå hele din samling. Marker dine favoritter, og beslut derefter, om du kun vil vise dem eller hele sættet.
Skab skarpe, klare QR-koder direkte i InDesign. Eftersom InDesign skaber vektorkoder, kan du tilpasse dem uden at gå på kompromis med kvalitet og kopiere dem til applikationer som f.eks. Illustrator. Du kan til hver en tid redigere QR-koden direkte i InDesign.
Med kommandoen Gem til Cloud er dine filer (herunder lag) tilgængelige på enhver enhed. Del dem med teammedlemmer eller kunder. Ændringer spores, så du altid kan få adgang til tidligere versioner.
Udskriv lange og korte dokumenter direkte til en almindelig printer eller som PDF-filer til professionelt tryk. Arbejd effektivt takket være adaptive designværktøjer, produktivitetsværktøjer og meget mere.
Skab mange slags digitale dokumenter. Udvikl avanceret indhold til populære tabletenheder ved at parre InDesign med Adobe Digital Publishing Suite. Design eBooks til populære enheder, herunder Kindle og Nook. Eksporter interaktivt layout som SWF- eller PDF-filer.
Skab iPad-apps uden at skrive kode. Åbn Digital Publishing Suite, Single Edition (del af Creative Cloud) via InDesign og brug velkendte værktøjer til at udvikle iPad-apps. Desuden kan Creative Cloud-medlemmer sende ubegrænsede single-edition iPad-apps til Apple App Store.
Ét design. Ubegrænsede layoutmuligheder. Adaptive designværktøjer, herunder linket indhold, alternative layout, regler for flydende side og Content Collector-værktøjer, giver dig mulighed for nemt og effektivt at omfordele dit arbejde til forskellige sideformater, skærmformater og retninger uden at gå på kompromis med kontrollen.
Fremskynd produktionen og hjælp med at reducere fejl med live forhåndskontrol af trykte og digitale dokumenter, dokument-installerede skrifttyper, PDF-eksport i baggrunden, JDF-teknologi og PDF/X-eksport.
Arbejd hurtigere, smartere og bedre med produktivitetsværktøjer til enhver arbejdsgang. Producer kompleks sidelayout effektivt med adaptive designværktøjer, smarte linjer, hurtig tabelskabelse, on-object-knapper og meget mere.
Skab avanceret tekst med præcis typografi. Design på en effektiv måde skrifttyper med typografi, tekstombrydning, Paragraph Composer, OpenType -understøttelse, uncialer, typografi-mapping til EPUB-eksport og meget mere.
Opret kraftfulde, automatiserede arbejdsgange ved hjælp af standardbaserede XML-funktioner, der udfylder sider med tekst, billeder og layout. Integrer databasebaseret indhold til udgivelse på tværs af kanaler.
Nye funktioner gør det lettere at producere EPUB-filer i høj kvalitet fra InDesign. Du får større kontrol over indholdsfortegnelsen og CSS-eksporten, og CSS-redigering er lettere. Du kan også mappe objekttypografier til tags, så de eksporteres i overensstemmelse med dette.
Adobe Exchange er en fantastisk kilde for udvidelser, plug-in-moduler, skabeloner og mere. Visse ressourcer er gratis, andre kan købes. Og de er alle skabt for at give InDesign ekstra funktionalitet.
Indstiller rammer, så de automatisk tilpasser sig efter din tekst, baseret på enkle parametre. Med vedvarende tekstrammetilpasning udvider og kryber rammer dynamisk, samtidig med du redigerer overskrifter, callouts eller andet variabelt indhold.
Omkonfigurer hurtigt afsnit for at udvide mere end en kolonne, f.eks. en overskrift, eller for at dele dem op i flere kolonner - uden at skabe separate tekstrammer. Hold linjer med relation til hinanden samlet, efterhånden som teksten flyder.
Udgiv dokumenter til brug i hele verden. InDesign omfatter biblioteker og kompositionsstøtte for sprog herunder arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, hebræisk, japansk og indisk.
Design PDF-formularer uden at forlade InDesign. Du kan tilføje interaktive formularfelter, og også tildele fanerækkefølgen vha. panelet Artikler, inden du eksporterer dit dokument til PDF.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
+5 stk. Fjernlager
Leveringstid: 3 hverdage
Mere info
Gratis fragt med GLS til PakkeShop eller erhvervsadresse.
3.867,- DKK
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
+5 stk. Fjernlager
Leveringstid: 3 hverdage
Mere info
Gratis fragt med GLS til PakkeShop eller erhvervsadresse.
Producent: Adobe
Produkt nr.: 65271092BA12A12
Varenummer: F1316625
Produktbeskrivelse Adobe InDesign CC for Enterprise - Enterprise Licensing Subscription New (månedlig) - 1 bruger
Produkttype Enterprise Licensing Subscription New - månedlig
Kategori Kreativitetsapplikation - desktopudgivelse
Antal licenser 1 bruger
Licensprisfastsættelse Volumen / Niveau 12 (10-49)
Licensprogram Adobe Value Incentive Plan (VIP) Select
Licens Detaljer 3 years commitment
Platform Windows, MacOS
Sprog EU English
Kategori Kreativitetsapplikation - desktopudgivelse
Produkttype Enterprise Licensing Subscription New - månedlig
Platform Windows, MacOS
Sprog EU English
Licenstype 1 bruger
Licensprisfastsættelse Volumen / Niveau 12 (10-49)
Licensprogram Adobe Value Incentive Plan (VIP) Select
Detaljer 3 years commitment
Rentefri finansiering

(0% rente - 39 DKK i gebyr pr. md.)

Læs vilkår
Løbetid:
Pr. måned KUN:
ÅOP: 9000.1%
Låneomkostninger:
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling. Papirløs godkendelse med NemID.
Ekspresbank