Glemt adgangskode?
Opret konto
+100.000 stationære bygget
+1 million ordrer sendt
+100.000 bærbare leveret
+130.000 kopper kaffe drukket
+24.000 følger os allerede

Siden føniksen for første gang rejste sig fra asken i 1997, har vi været de nørdede med computere langt inden, der var noget der hed bredbånd, Facebook og fladskærm. Siden da har vi slået vores navn fast som en af Danmarks største elektronikforhandlere.
Vores historie

Velkommen til Føniks Computer - din forhandler af computere og hardware siden 1997

Vi har i dag et af markedets største udvalg inden for hardware, gamingudstyr, bærbare, stationære computere, netværk og meget andet.

Udover webshoppen, har vi også to fysiske butikker, hvor du kan opleve et udsnit af vores sortiment, købe og bestille varer, afhente bestilte ordrer og naturligvis få rådgivning og vejledning til køb af de rigtige produkter. Vores to fysiske butikker finder du i Tilst ved Aarhus, samt på Frederiksberg i København.

Produkter til private, erhverv og institutioner fra markedets bedste mærker

Hos Føniks Computer forhandler vi produkter til private, erhverv og institutioner fra en lang række af markedets bedste mærker - naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Vi har et kæmpe udvalg af bærbare computere fra bl.a. Lenovo, Acer, ASUS, MSI og mange flere. Er du på udkig efter ny bærbar computer bør du tage et kig på vores udvalg. Vi har bærbare computere til alles behov og budget.

Er du gamer, bør du tage et nærmere kig på vores store udvalg af gamingudstyr, gamer computere og hardware til gaming. Mangler du en ny gamer computer kan du med fordel tage et kig på vores konfigurérbare gamer computere, hvor du selv kan tilpasse computeren efter dit behov. Har du brug for hjælp til at sammensætte din maskine står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du opdatere dele af din computer eller er noget af din hardware stået af? I kategorien Hardware tilbyder vi et kæmpe udvalg af grafikkort fra blandt mange andre MSI, ASUS og Dell. Vi fører også de nyeste harddiske fra kendte brands som Samsung, Kingston og Lenovo. Er det et nyt bundkort eller en strømforsyning du er på jagt efter finder du også hvad du søger i denne kategori.

I Hardware finder du også både mus, tastatur og skærme fra de bedste producenter. Vi står klar med skærme fra blandt andre BenQ, Acer og Samsung i alle prisklasser fra økonomisk til de nyeste modeller. I vores udvalg af mus og tastaturer finder du også produkter fra anerkendte producenter som Logitech, SteelSeries og Corsair. Sidder du ved computeren flere timer dagligt er det vigtigt med et computerbord der kan indstilles dine behov og en ergonomisk stol. Find alle disse produkter i kategorien.

Handler du som privat hos os giver vi tre ugers returret. Vores store lager betyder, at vi ofte kan levere inden for 1-2 hverdage. Vi har også eget værksted til service og samling af computere.

Hos Føniks kan du være sikker på en professionel rådgivning både i butikken, via telefon og mail. Vores medarbejdere har erfaring og produktkendskab der sikrer at du altid får svar på dine spørgsmål.